Lauantain tärpit Hulluille Päiville

9.4.2016

Onkohan tässä maassa vielä ketään, joka ei tietäisi, että nyt on Hullut Päivät? Onhan se Stockmannilta ihan huippukonsepti ja tuo kyllä eloa koko kansaan ja jopa kansantalouteen.

Vaikka en ole mikään Hullut Päivät -intoilija, olen jo poikennut tuossa keskustan tavaratalossa kertaalleen. Näin viikonlopun kunniaksi ajattelin poiketa siellä toistamiseen, saas nähdä.. Joka tapauksessa Stokka on hienosti panostanut markkinointiin nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja sähköpostiinkin tipahtelee pariinkin otteeseen päivässä aika houkuttelevaa materiaalia.

Poimin teille alla olevaan kollaasiin joitakin omia, tänään myyntiin tulevia suosikkeja. Eli ensimmäisenä Daniel Wellingtonin kellot, joita löytyi sekä miehille että naisille omansa. Minusta aivan ihastuttavan hurmaavat, kepeät, keväiset kellot, jotka ei ihan mahdottomia maksa. Hyvä lahjavinkki myös vaikka kevään ylioppilaille tai rippijuhliaan viettäville!

Ecotoolsin sivellinsetin käyn varmasti hakemassa itselleni tänään. Kyseessä on siis 95%:sti kierrätysmateriaalista tehty sivellinsetti, jonka varsi on sileää bambunvartta ja harjassosat on todella pehmeää materiaalia. Siveltimien mukana tuleva pieni kosmetiikkalaukku on hamppu-puuvilla -sekoitteesta eli kyseessä on varsin ympäristöystävällinen brändi. Ecotools on meikkauksen ammattilaistenkin suosima sarja ja tykkään itsekin siitä todella paljon. Ja tänään se täydentyy viidellä uudella siveltimellä:)

Loppuun vielä ihan huikean tulemisen tehnyt/tekevä retrosarja eli Iittalan Ultima Thule, jota löytyy nyt myös tarjouksesta. Finnairhan luottaa businessluokassaan tähän sarjaan eli samppanja ja muut juomat tarjoillaan nyt tarjouksessa olevista kuohuviinilaseista. Siltä varalta, että kotoa ei löydy samppanjaa joka aamu pöydästä (heh), esimerkiksi pieni shotti vaikka tuorepuristettua appelsiinimehua tai joku kiva pieni smoothie siitä nautittuna tuo kivaa luksusta vaikkapa näin viikonloppuaamuihin. Katalogista löytyy myös Ultima Thulen lautassetti ja hyvänkokoinen tarjoilukulho eli retrohengen sarjaa voi alkaa täydentää hyvien tarjousten saattelemana.

Mitä suosikkituotteita te löysitte katalogista, olisi kiva kuulla!

Mutta, minäkin sain perheen kasaan näin lauantain kunniaksi (kunnes taas huomenna se hajoaa muutamaksi päiväksi) eli nyt taidan alkaa heidän kanssaan kotoilupuuhiin! Ja oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

PS. Muistattehan osallistua YourFACE -lahjakortin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.