Control the chaos in the bathroom

3.4.2016

Ainakin minun kylpyhuone on täynnä kaikenmaailman sälää. Meikkejä on kasapäin, varmastikin siitä syystä, että vanhoja jämiä ei millään raaskisi heittää menemään. Ihonhoitotuotteitakin on kaapit pullollaan, hiustuotteista puhumattakaan. Sitten kaikki se välineistö, jolla meikkejä levitellään purkista naamaan, puhdistukseen tarvitaan ihan omat välineet ja mitä kaikkea.

Ainakin itse saan jatkuvasti huomautuksia siitä, että tavaraa on niin mahdottomasti. Ja että onko aina vaan pakko hankkia uusia, kun kaapit on yhtä purkkiarmeijaa. Tiedättehän te miehet, jotka ei vaan ymmärrä tätä naisen maailmaa..

No mutta, aivan toinen juttu on se, miten sitä tavaramäärää saisi hallittua niin, ettei kylppärissä olisi jatkuva kaaos. Olen itse ottanut käyttöön sen periaatteen, että pidän käsien ulottuvilla vain ne tarvikkeet, joita tarvitsen säännöllisesti ja kaiken muun säilön kaappeihin korkeimmille hyllyille ja laatikoihin taaimmaiseksi. Tykkään myös siitä, että tasoilla ei olisi kovinkaan paljoa tavaraa.

Olen itse vähän "hurahtanut" muovisiin säilytysjärjestelmiin kylpyhuoneessa. Niihin saa tarpeistonsa hyvin säilöön ja jos ei halua säilyttää niitä tasolla, ne voi kätevästi kätkeä laatikoihin tai kylppärin kaappeihin.

Tässä joitakin ideoita kivaan kylppärisisustukseen.

My bathroom is full of all sorts of necessary items. It is loaded up of makeup, certainly for the reason that I have no heart to throw away the old residues. Closet is also crowded with skin care products and hair products.. Not to mention all the equipment for makeup or for skin care and so on. The list is endless..

At least I get constantly "comments" about the amount of my stuff in our bathroom. Why should I always buy new products even when the cabinet is rife with all sorts of stuff. You know men, they just don´t understand this woman's world ..

Well, quite another thing is how the quantity of goods should be controlled to avoid the constant chaos in the bathroom. I prefer my hands reach only those supplies that I need on a regular basis. All the rest I store to the highest shelves or to the rearmost part of the boxes. I also like to keep all the countertops quite empty and spacious.

I´m a little "obsessed" of plastic storage systems in the bathroom. They are good looking and if you don´t want to restore them on the countertop, you can conveniently hide them in boxes or bathroom cabinets.

Here are some ideas for interioring bathroom stuff.

Posting includes ad links.
Vitriini 60x60 mm, klar/kork / Clear sminkorganisatör / Clear Twin organsisatör / Flytande tvål, gurkmynta / Clear Mirror förvaring

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.