April Livbox

13.4.2016

Kävin vasta eilen hakemassa postista huhtikuun Livboxin eli yllätyslaatikon, joka sisältää erinäisen määrän ajankohtaista ja käyttäjiensä hyväksi toteamaa kosmetiikkaa. Kuukausittainen boxi maksaa 16,90 euroa kaikkine postikuluineen ja sen sisältö on kaupasta ostettuna huomattavasti sitä arvokkaampi. Idea piilee siinä, että koskaan et etukäteen tiedä tarkalleen pakettisi sisältöä.

Olen kovasti yllättynyt, miten suosittua Livboxin tilaaminen on! Itse sain tilaisuuden tutustua systeemiin blogini kautta ja kun olen siitä ystäviä haastatellut, heille se onkin ollut perin tuttu asia.

Tässä näette siis huhtikuun Livboxin sisällön ja ainakin itse ilahduin ainakin valkaisevasta hammastahnasta, se kun sattumoisin vetelee juuri viimeisiään. Samoin Lumenen öljymäinen huulikiilto on aina tervetullut, niitähän ei vaan yksinkertaisesti voi olla liikaa. Hiuslakka on aina ajankohtainen ja hiusnaamiokin tekee ihan hyvää.

Eipä muuta kuin testaamaan.

Ja hei, tänään illalla myöhään päättyy YourFACE 100 euron lahjakortin arvonta eli käyhän osallistumassa! Linkki tässä näin, klik.


Follow my blog:


I received my monthly Livbox yesterday. Livbox is a surprise box full of topical cosmetics which are proven to be good and useful products. Monthly pay is 16,90 euros which is much less than the retail prices for products bought separated. The idea of Livbox is that you never know the continent of your next box.

Down below you can see the continent of April Livbox.

P4130304

P4130311

2 kommenttia:

  1. Aika hauska paketti. Kukapa nainen ei haluaisi kosmetiikkapakettia kerran kuussa :)

    VastaaPoista
  2. Vielä kun joku keksisi tarjota kosmetiikkapaketista organic-version!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.