Vilena

1.3.2016

YourFACE neuleet on osoittautuneet käytössä parhaiksi neuleiksi, joita meikäläisen vaatekaapista löytyy. Tiedättehän, että vaikka joku juttu olisi miten kiva tahansa kaupassa, vasta käytäntö osoittaa, muodostuuko siitä "all time feivörit" vai ei. Minulla ei ole yksikään YourFACE neule jäänyt käyttämättömänä kaapin nurkkiin, oikeastaan päinvastoin. Varsinkin tämä aikaisemmin mallistossa ollut beige neule (klik) on ollut päällä niin usein kuin olen vaan kehdannut sitä pitää.

Kun kävin talvella YourFACE´n showroomilla tutkailemassa tulevaa kevään ja kesän mallistoa, pompahti sieltä esiin sen samaisen beigen neuleen loistava jatke ja ihastuin tähän uutuuteen sillä silmäyksellä. Sehän on jopa edeltäjäänsäkin kivempi, koska se on ihan perusneule, mutta tosi kivoilla pienillä yksityiskohdilla, jotka ei kuitenkaan hypi silmille ja tee neuleesta liian "erikoista". Eli aavistuksen levenevät hihansuut, selkäpuolen napit ja viimeistellyt hihansuut ja helma tekevät tästä Vilena -neuleesta ainakin minulle ihan täydellisen perusneuleen, jota on helppo yhdistellä vaikka minkämoisten alaosien kanssa.

Kuten kuvista voitte varmasti todeta, kuultaa värilliset alusvaatteet snadisti neuleen läpi. Ostin viime Nykin reissulla kasan Victoria´s Secretin superihania värikkäitä alusvaatteita ja niitä on minusta mukavaa "vilautella" sopivissa tilanteissa ja muutoin ehkä värittömien asujen piristeenä.

Mitäs te tykkäätte tästä Vilena -neuleesta ja kolahtaako se teihin kuten se kolahti minuun? PS. Vilena neuleiden pitäisi olla liikkeissä tällä viikolla (vko 9).
P2232184
 Knitting: Your FACE (Vilena from Essentials -collection)
Shorts: Banana Republic
Sandals: Wild Diva Lounge
Sunnies: Ray-Ban


P2232193

P2232186

2 kommenttia:

  1. Kolahti ja sandaalit myös, oi sinua kaunissäärinen nainen ja aurinkoa viikkoon. <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis neule, joten kyllä kolahti.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.