Tervetuloa väliasemalle ja päivän asu

5.3.2016

Huh, yksi välivaihe on nyt onnistuneesti ohi! Tervetuloa pienen kevätsiivouksen kokeneeseen blogiini! Minäkin näin lopputuloksen vasta tänään aamulla ja kylläpä meinasi jännittää:) En edes (jännityksestä ja varmasti vähän innokkuudestakin johtuen) nukkunut kovinkaan hyvin, kun päätimme illalla Idan kanssa, että jatkukoon homma aamulla. Kuten huomaatte, blogin siirto omalle domainille ei sujunutkaan ongelmattomasti, ja sen tähden käyttökatkos kesti ennakoitua pidempään tähän aamuun saakka. Ida yritti vielä yön yli ajoa, mutta jostain teknisestä syystä johtuen blogi ei siirtynytkään niinkuin piti. Siirto-operaatio jatkunee tänään vielä eli luvassa on pientä käymistilaa edelleen. Kiitos kuitenkin kärsivällisyydestänne!

Mutta siis, eikö täällä olekin ihanan raikasta ja siistiä! Olin jo niin kurkkua myöten täynnä sitä siivottomuutta, jota blogspotin perussetti oli tulvillaan. Turhaa krääsää virtuaalinurkat täynnä. Olen kotonakin sellainen, että tekisi mieli heittää kaikki ylimääräinen vaan kiertoon, jonnekin pois. Muistan, kun eräs sisustusfriikki -ystäväni neuvoi, että suomalaisten kotien tärkein sisustustavara on jätesäkki. Mitä tilavampi sen parempi. Eli kaikki ylimääräinen krääsä vaan sinne, niin kodissa kuin täällä virtuaalimaailmassa myös.

Kaivoin muuten lähes naftaliinista Selected Femmen nahkamekon, jonka ostin reilu vuosi sitten. Jostain syystä olin unohtanut sen kaappien kätköihin. Voi että miten ihanan pehmeä mekko tämä onkaan ja kun eilisen päivän tallustelin se päälläni, tuntui, että se oli illalla jopa pehmeämpi kuin aamulla.

Asokselta tilaamani kengätkin saapuivat ja tilaus meni kyllä niin nappiin. En nimittäin ollut koskaan aikaisemmin tilannut ko nettikaupasta mitään ja hiukan tietysti mietitytti, erityisesti kenkien kokopolitiikka. Tilaamani koot olivat molemmissa kengissä UK 5 eli jos olet tilaamassa Asokselta ja käytät normaalisti kokoa EUR 37,5, kannattaa ottaa kyseinen koko eli siis UK 5.

No mutta. Lauantain huuto kutsuu jo eli pidemmittä puheitta toivottelen teillekin oikein antoisaa, keväistä lauantaita! Antakaa ihmeessä palautetta yleisilmeestä ja jos olette huomanneet jotain poikkeavaa, niin  kertokaa pliis:) Ja hei, eikö Ida olekin taitava työssään! Virtuaaliaplodien paikka, vai mitä.

Follow my blog with Bloglovin


Dress: Selected Femme
Watch: Michael Kors
Boots: Asos (clic)

P3042217

P3042206
Nämä Asoksen nilkkurit löydät tästä linkistä, klik.


Teksti sisältää kaupallisia linkkejä affiliate -kumppanin Asos.fi sivustolle.

5 kommenttia:

 1. Siistiltä näyttää , mutta kännykällä katsoessa kuvat ovat oudosti leveitä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Huomasin saman itsekin eilen illalla ja vikaa korjataan parhaillaan :) Jatkossa homman pitäisi toimia myös mobiililla.

   Poista
  2. Kaikki mainokset ovat todella ärsyttäviä ja kuka niitä edes klikkailee ;)?
   Erittäin selkeä ja hyvä ulkoasu, erinomaisen onnistunut kokonaisuus :)

   Poista
 2. Kaunis blogi ja kaunis nainen!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.