Perjantaitervehdys

18.3.2016

Tervehdys ystävät! Viikko vierähti tuosta noin vaan ja ihan käsittämätöntä, että nyt on jo perjantai. Pari iltaa vierähti erilaisissa mukavissa tapahtumissa ja tiedättehän te varmastikin sen, että niihin valmistautuminen vie aika leijonanosan illasta.. Mitä päälle, miten hiukset, meikki, reittioppaasta aikataulut sun muuta ja sitten vielä suunnistus paikan päälle. Viime aikoina tapahtumia on alkanut olla myös Helsingin ja erityisesti keskustan ulkopuolella ja sekös on aina oma mielenkiintoinen seikkailunsa. Mutta ei se mitään, siinä vaan tahtoo jäädä blogin päivitykselle varattu aika yllättävän pieneksi.

Olin keskiviikkona Selected Brands Finland Oy:n showroomilla yhdessä bloggaajakolleegoiden kanssa tutustumassa mm. Day Birger et Mikkelsenin syysmuotiin. Ihania juttuja on sieltäkin suunnalta tuloillaan syksyä ilahduttamaan - nahkaa, printtiä, mekkoja, superkauniita takkeja ja vaikka mitä. Taattua ko brändin designia! Tapahtumasta lisää kuvia vielä tuloillaan.

Eilen torstaina olin ehkä upeimmassa tapahtumassa miesmuistiin. Veho nimittäin avasi uuden Mercedes Benz myymälän lentokentän lähettyville ja järjesti sellaisen kutsuvierastilaisuuden, että oksat pois. Paikalla oli noin tuhat ihmistä Mika Häkkisestä Cheekiin ja kaikkia siltä väliltä. Tapahtuman pukukoodina oli tumma puku, joka tarkoittaa miehillä todellakin tummaa pukua ja valkoista kauluspaitaa. Jos en ihan väärin nähnyt, niin esim. Cheek oli pukeutunut college -paitaan! Varmasti se oli jokin ihan huippubrändin vaatekappale, joka hinnassa taatusti päihitti monen juhlavieraan Dressman -puvut mennen tullen, mutta enihau. Mielestäni pukeutumis -koodeja pitäisi kunnioittaa ja kutsut lukea etukäteen. Osa teistä huomasikin jo Instagramin puolelta, että eipä tuo Ville Gallenkaan pukeutumistyyli ihan ollut koodin mukainen, mutta hänelle annan anteeksi ihan vaan sen tähden, että hän on niin syötävän söpö ja ihanan hyväsydäminen ihminen, eiks vaan:)

Minulla oli muuten tarkoitus laittaa Vehon tilaisuuteen Oasikselta Lontoosta ostamani mekko, mutta itsekin havahduin pukeutumiskoodiin ihan loppumetreillä ja päädyin lopulta Sandin mustaan coctail -mekkoon. Siitä ei ole tietenkään kuvamateriaalia tarjolla, koska ainoassa kuvassa eli tapahtuman kuvausseinällä poseerasin sellaisessa miespuolisessa seurassa, joka ei anna edes oikean kätensä näkyä täällä blogin puolella:) Oasiksen mekko ei ehkä edustanut sellaista arvokkuutta, jota tapahtuma edellytti. Siitä huolimatta se on ihan superihana ja haluan esitellä sen teillekin tuotapikaa.

Semmoisia oli tämän viikon kohokohdat ja yksi kokokohta odottaa jo ihan näillä sekunneilla, nimittäin Voice of Finland. Hallelujah sitä keskustelua kyseisen ohjelman juontajan ympärillä, voimia vaan kaikille asian osallisille, joita on aikamoinen joukko lähipiireineen. Mutta: Sohva, here I come!

Ai niin, yksi kohokohta oli ilman muuta myös uusi tuttavuus eli LivBox -yllätyslaatikko, jonka yllätyksekseni sain menneellä viikolla myös. Kyseessä on siis lyhykäisyydessään kauneudenhoitoon liittyvä yllätysboxi, joka tulee "jäsenilleen" kotiin kerran kuussa. Boxi sisältää hyviä ja laadukkaita kosmetiikkatuotteita ja maksaa 16,90 eur/kk. Boxin sisältämät tuotteet ovat todella paljon arvokkaampia, jos ne ostaisi irrallaan kaupoista ja jäseneksi pääsee kuka tahansa. Siitä voi myös lähteä milloin tahansa. Mutta siis, koskaan et tiedä etukäteen, mitä paketti tulee sisältämään ja se on olennainen osa koko ideaa. Harvat ovat pettyneet sisältöön ja jäsenten antamat palautteet on olleet todella erinomaisia. Jännää nähdä, mitä pari seuraavaa boxia tulevat sisältämään. Olen nimittäin (blogiyhteistyön merkeissä) LivBoxin jäsen 3 kuukauden ajan. Avaan kuvassa olevaa ensimmäisen laatikon sisältöä tarkemmin myöhemmin, mutta esimerkiksi Dermasolin kulmasetti on jo parin käyttökerran jälkeen osoittautunut todella verrattomaksi.

Mutta nyt, musiikin pariin! Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille<3


5 kommenttia:

 1. Kaunis tuo mokkahamekin on. Cheek oli kai tullut suoraan lentokentältä tilaisuuteen eli annetaan hänellekin anteeksi, söpö hänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No okei, näin meidän kesken, menköön:) Ihanaa viikonloppua Mankka!

   Poista
 2. Meinasin kanssa kirjoittaa Cheekistä, että hän jossain haastattelussa katuvaisena ja nolona pyyteli anteeksi asuaan. Oli tulossa lentokentältä ja lukenut huonosti kutsun. Annetaan anteeksi hälle!
  Upeisiin tilaisuuksiin olet päässyt.Mukavaa viikonloppua.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin näköjään googlettaa haastatteluja tapahtumasta, koska paikalla oli useita toimittajia kuvaajineen. Minullekin tosiaan oli hiukka yllätys, että koodina oli tumma puku. En kovin tarkkaan lukenut kutsua ensin muutakuin fasiliteettien osalta eli en ollenkaan ihmettele vaikka Cheek oli asiasta myös hämmentynyt. Meillekin kävi melkein samoin.. Mutta hei, pääasia, että hän kiinnitti asiaan huomiota, eikä tietyllä tapaa tahallaan uhmannut järjestäjien toivomusta:) On se vaan kyllä niin superihana, ystävällinen ja sydämestään hieno ihminen <3

   Poista
  2. Niiiiih...kelpais mulle vävypojaksi!
   Tiina

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.