My skin cleansing essentials

15.3.2016

Olen ollut Dermalogican tuotteiden käyttäjä jo noin seitsemän vuoden ajan. Tutustuin merkkiin aikoinaan, kun hämeenlinnalainen Inkeri Valtonen piti minun ihostani huolta vuosien ajan ja hänen liikkeessään oli Dermalogican tuotteita. Siitä lähtien ihonpuhdistus on hoitunut melkeinpä vain ja ainoastaan näillä tuotteilla.

Ostin aikoinaan Inkeriltä sekä ison pumppupullon Special cleansing gel´ä ja jostain muualta löysin matkakoossa samaista tuotetta. En kuollaksenikaan muista mistä.

Kun alkuvuodesta Dermalogican maahantuojan taholta otettiin yhteyttä ja kysyttiin halukkuutta testata tuotemerkkiä, olin todellakin heti valmis mukaan. Vasta siinä yhteydessä tutustuin kaapissanikin vuosia käytämättömänä lojuneeseen Precleanse tuotteeseen. Kyseinen tuote on öljymäistä, ja eihän sellainen tuote voi mitenkään sopia rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Näin olin sen mieltänyt. Kunnes tosiaan Dermalogican kouluttaja kehui sitä nimenomaan rasvaisen ihon puhdistuksessa. Jo muutaman käyttökerran jälkeen olin ihan myyty sen tehosta ja olen nyt käyttänyt sitä päivittäin osana ihonpuhdistusta jo parin kuukauden ajan.

Precleanse öljyä levitetään siis meikatulle iholle ihan semmoisenaan, eikä sitä sekoiteta veteen. Itse levitän sitä myös silmäluomille, koska se puhdistaa myös silmämeikin kätevästi. En ole sen jälkeen käyttänyt silmämeikin puhdistukseenkaan mitään muuta tuotetta. (En ole tosin käyttänyt ripsiväriä eli en osaa sanoa, toimiiko se myös ripsivärin poistamiseksi.) Kun öljy on hierottu ja levitetty kasvoille ja silmäluomille, se liuottaa öljypohjaisen lian ja meikin ja lopuksi pyyhitään pois isolla vanulapulla. Kasvot on esipuhdistettu hyvin ennen kuin ne pestään veden kanssa Special cleansing gelillä. Iho jää ihanan pehmeäksi ja puhdistus on todella tehokas. Pyyhkeeseenkään ei enää jää ikäviä muistoja meikkivoiteesta.

Special cleansing gel pumppupullo on todella riittoisa. Edellinen pullo kesti muistaakseni vuoden päivät. Siitä on myös helppo täyttää pieni matkakokoinen pullo, joka ainakin itselläni on ollut jokaisella yönyli -reissulla mukana. Kuten myös tätä nykyä Precleanse öljyn matkakokoinen pullo.

Suosittelen todellakin tätä settiä ja nimenomaan settinä. Iho on sekä pehmeä että puhdas eikä silmämeikeillekään tarvita mitään extra tuotteita.

Tuotteista on osa saatu testaukseen.
Linkit eivät ole kaupallisia linkkejä, bloggaja ei hyödy niistä taloudellisesti.


2 kommenttia:

  1. Mistä muita tuotteita tältä sarjasta käytät? Olin juuri inkeriltä ekaa kertaa hoidossa ja muutaman tuotteen olen jo hankkinut. Mutta kokemukset kiinnostaa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kerro Inkerille terveiseni:) Käytän lisäksi heidän kosteusvoidetta, kahdenlaista primeria ja silmänympärysvoidetta. Ihan loistosarja etkä varmasti tule katumaan!

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.