Mokkahame

16.3.2016

Ihastuin tähän beigeen YourFACEn neuleeseen niin paljon, että pitihän se saada vielä mustanakin. Se on vaan niin monikäyttöinen ja malliltaan ainakin minulle ihan prikulleen oikea. Enkä malttanut olla hankkimatta heidän kevätmallistostaan myöskään päällä näkyvää ruskeaa mokkanahkahametta. Tänä keväänä on eri merkkien mallistoissa ollut todella paljon ruskeaa mokkaa tai sen jäljitelmää - sellaista kivaa kaupunkilaispocahontas -meininkiähän on aina kiva jäljiltellä. Ja kyllähän se tuo mukavia muistoja myös menneisyydestä, koska tämä ei todellakaan ole ensimmäinen a-mallinen ruskea nahkahame, jonka omistan. Taisin olla kuusivuotias ensimmäisellä kerralla:)

Mutta pidemmittä puheitta, oikein mukavaa keväistä viikonjatkoa ystävät!

P3162473

Shirt: YourFACE (Vilena)
Leather skirt: YourFACE (Trish)
Overknee boots: Zign


P3162472

P3162493

P3162463

8 kommenttia:

 1. Mahtavasti kuvattu "kaupunkilaispocahontas", jetsulleen hyvin kuvaa tuota ihanaa asua. Niin kauniisti hiuksetkin laineilla, saat kertoa kyllä niiden salaisuuden jahka nähdään. Tiedätkö olen niin jämähtynyt, että polven yli saappaat eivät ole minun juttu, vaikka näytät niissä niin coolilta ja pitkät sääret loputtoman pitkiltä.

  Aurinkoa loppuviikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiia <3 Voi kiitos, miten kauniisti sanottu!! Juu, polvenylisaappaat ei varmastikaan ole kaikkien juttu, vaikka meitsi onkin niihin vähän hurahtanut:) Ne vaatii ainakin mulla hameen, housujen kanssa en osaa käyttää niitä ollenkaan. Hiusten salaisuus on varmastikin Remingtonin rauta (230 astetta) ja sitten muutama hyvä tuote pohjalla. Ja sitten hitosti onnea, heh.

   Poista
 2. Hei hottis, näytät hyvältä!

  Mullakin oli nuorena tyttönä mokkahame, äidin vanha mini-sellainen. ja monta vuotta pidin Benettonin ruskeaa, kunnes myin sen pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hottis, hih, Ite oot:) Taidetaan olla saman aikakauden lapsukaisia:) Nahkahame oli niin hot pikkutyttönä, ihan kuten tänäkin päivänä:)

   Poista
 3. Hei, onpa kivan näköinen hame ja myös sinä, mutta mistä liikkeestä ostit tuon, täällä Pohjoisessa tuota ei varmastikaan löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka sinne pohjoiseen:) Ostin tämän Your Facen omasta Kampin myymälästä. Jos siellä on Your Facen oma myymälä tai Aleksi 13 niin käyppä kurkkaamassa valikoimat! Voisin kuvitella, että mallisto kokonaisuudessaan olisi myymälöissä juurikin nyt.

   Poista
 4. Vautsi mitkä saappaat! Olen yrittänyt etsiä niitä täydellisiä saappaita, tässä ne nyt on! Mistä ne on? Ihanaa viikonloppua ja olipa kiva postaus meidän kaunokaisesta Sirpasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jessica:) Nämä saappaat on Zalandolta ja tosiaan Zign -merkkiset. Niitä ei enää ollut tarjolla, mutta katsoppa Asoksen valikoimat! Ne on kenkien osalta ihan huikeat. Kivaa viikonloppua Jessica ja nähdään taas <3!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.