Kevättä olohuoneessa ja blogin pintaremontti

3.3.2016

Ennenkuin otsake herättää liian paljon odotuksia, täytyy rehellisyyden nimissä tunnustaa, että minähän en todellakaan ole mikään sisustusfriikki. Meillä ei vaihdu verhot eikä tyynynpäälliset vuodenaikojen mukaan, vaan yleisesti ottaen mennään sillä, mitä on. Eli kun kerran joku juttu on hyväksi havaittu, antaa sen sitten olla semmoisenaan. Se olkoon minun sisustusmanifestini.

Mutta siis. Huomenna perjantaina iltapäivällä blogissa on pari tuntia kestävä käyttökatko, jonka pitäisi olla ohi noin klo seitsemän illalla. Tuolloin blogi avautuu entistä ehompana, kevätsiivouksen kokeneena. Pestään vähän nurkkia ja tehdään pienenpieni virtuaalinen pintaremppa blogissa, joka samalla muuttaa myös ihka omaan osoitteeseen. Minun ensimmäinseen virtuaaliseen omaan kotiin <3 En vielä paljasta osoitetta tarkemmin, mutta huomenna sekin selviää, koska tänne kirjautumalla blogi ohjautuu suoraan uuteen osoitteeseen.

Jännää nähdä itsekin huomenna, miltä lopputulos näyttää. Olen antanut Idalle aikalailla rauhan tehdä muutoksia, enkä ole juurikaan puuttunut hänen työhönsä. Tapasimme kerran, kävimme läpi toiveet ja ajatukset ja sitten vaan antaa asioiden tapahtua:) Idalla on niin paljon meriittiä blogien pintaremonteista, että luotan hänen kädenjälkeensä sataprosenttisesti. Olen ihan varma, että tulette tykkäämään minun puhtaasta ja raikkaasta uudesta kodistani!

Ennen virtuaalikodin ovien avaamista ajattelin avata teille minun ihan oikean oman kodin olohuoneen ovet, pitkästä aikaa. Yritän kovasti pitää hengissä kuvissa näkyvää palmua, joka on kieltämättä aika haasteellinen tehtävä! No, jos se ei onnistu, niin sitten uutta kehiin. Muutos se on pienikin muutos.

Huomiseen ystävät ja mukavaa viikonlopun odotusta!


P3032151

P3032150

P3032146

P3032143

5 kommenttia:

 1. Minulla on tuo täsmälleen sama palmu täsmälleen samanlaisessa ruukussa ja täsmälleen yhtä hankalaa pitää se hengissä :D Paitsi että sinun palmusi näyttää vielä varsin hyvinvoivalta, omani suihkuttelin äskettäin ja nypin puolet oksista kuivuneina pois. Kaunis olohuone ja jännityksellä odottelen uutta blogin ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marika:) Miten se onkaan niin hankala.. Ja näiden kuvien jälkeen minäkin napsin kasan kuivuneita oksia.. No mutta, uutta sitten vaan tilalle, kunhan tämä vanha alkaa olla vähän liian "paljas"..

   Poista
 2. Kaunis olohuone, niin seesteinen ja harmoninen! Mulla on palmu pysynyt hengissä, kun laitoin sen altakasteluruukkuun. Tavallisessa ruukussa en ole onnistunut palmuja kasvattamaan.

  VastaaPoista
 3. Palmu on tuttu... ostin tänne Singaporen parvekkeelle sellaisen, ajattelin että viihtyy hyvin kun saa olla ulkona.. Kattia kanssa.. Kuoli pois. Joskus aikoinaan olin viherpeukalo, mutta nykyään mikään kukka ei pysy hengissä. No Jukka-palmu oli ainakin viimeksi Suomessa käydessäni vielä hengissä, ollut jo varmaan 12-vuotta eli jos kukkien kastelija saa sen pidettyä hengissä vielä jonkin aikaa, niin on ainakin yksi kukka kotona! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, kauniit uudet sivut! Ja kaunis olohuone!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.