Joules pink plazer

31.3.2016

Tapasin Berliinin Panorama messuilla sellaisen minulle entuudestaan tuntemattoman brittibrändin kuin Joules. Se vaikutti todella mielenkiintoiselta, erityisesti heidän syysmallistonsa, jota messuilla tietysti jo esiteltiin. Minusta heidän osastonsa oli itseasiassa yksi messujen mielenkiintoisimmista ja sen tähden siihen kai tuli sitten jumittauduttua.

Joules syysneuleista jäi mieleen kivat pienet yksityiskohdat muutoin pelkistetyissä malleissa, sellaista erittäin viimeisteltyä työtä. Myös syksyn bleiserit jäi mieleen, kuten heidän todella herkullinen kumisaapasvalikoima. Se oli oikeasti ihan mieletön ja voisinpa väittää, että sen rinnalla kyllä suomalainen kumisaapasvalikoima kalpenee.

Kun tulin kotiin, sain heiltä vielä viestiä, koska tottahan me yhteystietoja vaihdettiin. Niinpä he sitten lähettivät minulle joitakin heidän kevätmallistonsa mielenkiintoisimpia elementtejä, kuten vaikkapa tämän vaaleanpunaisen, ihanan pehmeän ja niin superkauniin jakun (eli tämän näin). Ihan täydellinen juurikin farkkujen kanssa, mutta mikä ettei vaikkapa valkoisten housujen kanssa myös.

Minusta kevätkelien jakku ei voisi tästä juurikaan kauniimmaksi muuttua ja miten ihana kesätakki tästä kehkeytyykään <3

Mutta mitäpä muuta. Arvatkaapa, mitä minun rakas mieheni tänään toi minulle. Heh, uudet sukset, siteet, sauvat ja monot! En vaan kyllä yhtään tiedä, mitä niillä teen, koska edelliset oli minusta ihan hyvät. Hän vaan jotenkin niin kyllästyi meikäläisen nillitykseen epäonnistuneesta voitelusta, kun  20 kilometrin hiihtolenkki oli suksista johtuen yhtä tuskaa. Nyt on kuulkaas sitten sellaiset karvapohjasukset alla, että ei tarvitse enää paljoa kantaa huolta voitelusta. Jännää testata niitä, kunhan taas päästään ladulle seuraavien lumien aikaan. Edelliset sukset taisi olla jo yli 15 vuotta vanhat eli kai se oli jo aikakin.. Vähän kyllä polttelis jo kokeilemaan.

Nämä alla olevat kuvat on muuten ainakin omaan silmään perin erikoiset, koska olen luopunut ripsipidennyksistä ja silmät näyttää jotenkin niin paljailta. Halusin luopua niistä pitkän rupeaman jälkeen, koska ainakin minulla ne pysyi siistinä noin viikon ajan ja sen jälkeen osa ripsistä oli aina ihan sikinsokin. Vaikka kyllähän minä niitä harjailin, enkä koskaan hangannut niitä vaikkapa kasvopesun yhteydessä. Silti ne meni aina vähän vinksinvonksin ja se kyllä kieltämättä häiritsi. Kaipasin myös luonnollisuutta, koska kaikkinainen feikki ei just nyt tunnu yhtään hyvältä ajatukselta. No, katsotaan, milloin taas palaan takaisin vanhaan, mutta mennään nyt ainakin hetki näin. Kestää kyllä jonkun aikaa, kun omat ripset kasvaa takaisin täyteen mittaansa eli hetki mennään aika vaisuin katsein.

Mutta hei, tänään on talven viimeinen päivä! Huomenna aloitellaan jo huhtikuuta, joka tarkoittaa sitä, että kesä on tuotapikaa täällä meidänkin luonamme:) Aika cool, vai mitä!

P3310247
Blazer: Joules
Shirt: Bik Bok
Jeans: Hollister
P3310235

P3310241

13 kommenttia:

 1. Kiva keväinen bleiseri!

  Mullakin oli ripsipidennykset jonkin aikaa, mutta kyllästyin kun kestivät niin vähän aikaa hyvänä. Viikon jälkeen harottivat, mutta kampa auttoi siihen. Kahden viikon välein olisi pitänyt uusia ja ei mulla yksinkertaisesti ole aikaa makailla paria tuntia joka toinen viikko salongissa. Tai no, kai sitä aikaa saisi järjestettyä, mutta se olisi pois ulkoilusta ja monesta muusta tärkeästä asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu:) Se on just niin - ihan mielettömästi vie aikaa ja kestää tosiaan sen viikon, max kaksi siistinä.. Harjaa pitää käyttää joka päivä aamuin illoin ja se tietysti edesauttaa taas ripsien tippumista. Jos et harjaa, viikon päästä ripset on jo sikinsokin. Melkosta touhua.. Ajattelin kokeilla myös kaupasta ostettavia versioita ja käyttää niitä aina silloin tällöin.

   Sulla on ihania leivontaohjeita blogissa! Bongasin mm todella herkullisen brownie -ohjeen ja se yhdistettynä jäätelöön, nam. Ihan huippuidea tehdä niistä leivonnaisen näköinen lopputulos vaikkapa piparkakkumuotin avulla <3 Menee kyllä kokeiluun!

   Poista
 2. Toivottavasti tosiaan se tuleva kesä olisi "cool". Ei ole lempivuodenaikani, enkä tykkää olla hikinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän säihin meidän vaikutusvalta ei ulotu, mutta siihen se ulottuu, miten me asiaan suhtaudumme:) Mukavaa kesän odotusta eniweis!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja ihana takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marina:) Sitä vaan jotenkin kaipaa väriä aina kun kevät koittaa.. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Karvapohjasukset eli "skinit" on mahtavat hiihtää! Toimivat säällä kuin säällä. Eihän se pito ihan kymppiä ole, mutta aivan sopivan hyvä kuntoilijalle. Hyviä hiihtoja jaksaa odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ainakin paremmin pitää kuin minun edellinen voitelu:) Ja "skineihin" voi luottaa ehkä myös. Olispa mukava päästä jo kokeileen, vaikka eipä minua kyllä haittaa, vaikka hiihtokelejä ei meille tänä keväänä enää suotaisikaan:)

   Poista
 5. Ihana takki! On ihan sua! :) Vähän samaa sävyä ehkä kuin tänään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia <3 Olet oikeassa, hih:) Olen tosiaan vähän hurahtanut tähän kyseiseen väriin.. Oli tosi mukava nähdä!!

   Poista
 6. Aivan ihana takki ja niin syötävän värinen! T. Annika

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.