Huolella valikoidut brandit loopin alla

22.3.2016

Olin viime viikolla yhdessä muutaman muun bloggaajan kanssa tutustumassa Selected Brands Finland Oy:n showroomilla Espoossa heidän mallistojensa syysuutuuksiin. Eli mallistoihin, joita kauppiaat ovat syksyksi tilailleet liikkeisiinsä ja joita me tavalliset kuluttajat pääsemme hypistelemään suosikkikaupoissamme vasta joskus loppukesästä.

Selected Brands Oy:llä on edustuksessaan nimensä mukaisesti hyvinkin tarkkaan valikoituja brändejä. Heiltä löytyy mm. monelle meistä tuttu, tanskalainen Day Birger et Mikkelsen, ihanista kashmirneuleista muodostuva hollantilainen Delicatelove, bling-bling sandaaleista ja espadrilloista tuttu espanjalainen Marenas sekä uutuutena puolalainen, todella mielenkiintoinen, college -kankaista kaikkea tyylikästä taikova Risk - Made in Warsaw. Lisäksi heidän edustuksessaan on ainakin minulle entuudestaan tuntematon italialainen citylenkkareihin erikoistunut Panchic Shoes. Paljon kaikkea ihanaa yhden katon alla.

Kun kuulee tarinan brändin takana, saa se ihan eri tavalla lihaa ja luuta ympärilleen. Siitä muodostuu itselle aika huikean paljon mielenkiintoisempi, ehkä jopa merkityksellisempi asia. Joka kerran kun hypistelee ko. brändin tuotteita, muistuu tarina mieleen ja ostopäätös on aika paljon todennäköisempää. Näin se vaan menee. Meillä oli nimittäin suuri kunnia kuulla tarina puolalaisen Risk - Made in Warsaw -brändistä sen kehitysjohtajan Izabela Makowskan toimesta. Hän oli tullut tilaisuuteen delegaationsa kanssa Puolasta saakka! Risk on syntynyt viitisen vuotta sitten Puolassa ja sen ideologiana oli alusta alkaen tehdä kaikkiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin sopivia vaatteita collage -kankaasta (sweat jersey). "Style of comfort? We want both!" on heidän mottonsa jokaisen malliston osalta ever since. Valkoisen kauluspaidan, tyllihameen, iltamekon, ooppera-asun, businesslookin - ne kaikki voi tehdä college kankaasta. Käykää ihmeessä kurkkaamassa Risk´n mielenkiintoiset nettisivut. Izabela muuten tähdittää heidän mallistoaan myös poseeraamalla mainoskasvona - ihailtavaa itsensä likoon laittamista!

Kaunis kiitos illan isäntäparille Taina Myllylälle ja Jaakko Katajaiselle sekä Why Not PR Oy:n Nora Soinille.

Pidemmittä puheitta, mennään kuvien pariin.

P3162502

P3162518
^RISK made in Warsaw -mallistoa

NA3B9572
^ RISK made in Warsaw´n business development manager Izabela Makowska

NA3B9591


^Day Birger er Mikkelsen´n syysmallistoa (ihana alpakanvillaa sisältävä metsänvihreä takki!)
NA3B9443
^Delicatelove´n hempeää värimaailmaa

NA3B9684
^Marjukka bongasi oman suosikkinsa Delicatelove´n neuleiden syysuutuuksista. Pitkä neuletakki, joka istuu hyvin päälle, on tervetullut vaihtoehto isojen ja löysien neuletakkien sijaan.

NA3B9691
^Muotikuiskaaja -blogin Pia löysi myös heti omannäköisensä jutut, tämä hapsukas nahkaliivi on Day Birger et Mikkelsenin syysmallistosta.

Valokuvat 3-4 sekä 6-10: Janica Lönn, STORM Photography

1 kommentti:

  1. Hurjan mielenkiintoiselta kuulostaa tuo gollegesta tehty buisnessmuoti. Ja hyviltä näytti myös kuvien perusteella. Metsänvihreää takkia olenkin metsästänyt ensi syksyksi :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.