Denim shirt and pointed ballet flats

19.3.2016

Helsingissä on tänään ollut aika petollinen keli. Ikkunasta ulos katsottuna näytäisi, että ulkona olisi mitä ihanteellisin kevätsää auringonpaisteineen, mutta autappa armias kun menit ulos: Siellä olikin terävän, pisteliään ja hyytävän kylmä tuuli, joka puhalsi niin, että sisuskalutkin jäätyi.

Säästäkin huolimatta kävin tänään kävellen ystävänmyyntitapahtumassa showroomilla, joka myy mm. Ichi ja Broadway brändejä. Ja kyllähän sieltä tarttui mukaan vaikka mitä ihanaa.. Jos vaan saatte  tilaisuuden yleensäkin käydä ystävänmyyntitapahtumissa, niin suosittelen lämpimästi. Kauppoihin tuloillaan olevia mallistoja myydään pois uusien tieltä aikalailla huokeampaan hintaan kuin mitä niitä saisi liikkeistä. Ja ilman muuta kannattaa olla mahdollisimman aikaisin liikkeellä, koska jokaista mallia on yleensä tasan se yksi kappale ja parhaat luonnollisesti myydään ensin.

No mutta. Farkkupaidoista ja uusista kengistä minun piti teille jorista.

Katson aina tai suorastaan takerrun kaupoissa farkkupaitojen äärelle, sovitankin joskus, mutta joka kerran totean sen saman - farkkupaita ei vaan ole meikäläisen juttu. Minun hengarissakin roikkuu yksi ja ainoa yksilö, jota aina silloin tällöin käytän, mutta ihastelen sitäkin useammin. Se on siinä vaaterekillä roikkuessaan niin paljon nätimpi kuin päälle puettuna. Ehkä se on se väri, siis väärän sininen. Ja kauluskaan ei istu niinkuin toivoisin sen istuvan. Outo kappale, mutta kaikesta huolimatta halusin laittaa sen tänään taas päälle. Silittämättömänä, koska kyllähän sen täytyy olla vähän "rouhea" hengeltään. Tai vaikka siitä syystä, että en vaan viitsinyt sitä silittää.. Joka tapauksessa farkkupaita ei taida olla koskaan pois muodista.

Kuvien kengistä sen sijaan tykkään farkkupaitaa enemmän. Tilasin nämä nahkaiset teräväkärkiset ballerinat taannoin Asokselta* ja kylläpä ne onkin kauniit. Kyseisiä kenkiä on myös punaisina* ja beigeinä* ja ehkä tilaan ainakin ne beiget myös, koska erityisesti kesällä tämmöisille matalille, kauniille ballerinoille on hurjasti käyttöä.

Enää puuttuu vain ne kesäiset kelit eli niitä odotellessa, oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

*Linkit ovat kaupallisia linkkejä.Denim shirt: Mango Jeans
Faux leather trousers: H&M
Flats: Park Lane (clic*)
Sunnies: MaxMara

2 kommenttia:

  1. Suloiset kenkulit. Vastaavatko kokoaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nämä on oikein söpöt ja ihan mahdottoman hyvät ja pehmeät jalassa. Ei paina mistään ja se on tietysti tärkeää myös. Mutta siis, otin koon UK 5 joka vastaa meillä kokoa 38. Yleensä käytän joko 37,5 tai 38 kokoa. Katso vielä Asoksen sivuilta kohdasta Size Guide, jossa kerrotaan ihan millilleen, mikä on kenellekin oikea koko. Mutta siis, vastaa ihan hyvin, mutta kannattaa ottaa se isompi koko, jos vähänkään empii..

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.