Blogivieraita naisten päivän kunniaksi

8.3.2016

Hyvää naisten päivää! Sain viime viikolla houkuteltua blogivieraaksi naisten päivää hienosti edustavan vahvan, tyylikkään ja kauniin naisen kameran eteen. Hän on oman PR-toimistonsa Right Connection´n näyttävä käyntikortti, eikö vaan!

Ihailen todellakin yrittäjänaisia ja tietysti yrittäjiä noin muutenkin, mutta näin naisten päivän kunniaksi erityisesti naisyrittäjiä. Sirpa Issakainen hallitsee sekä substanssin että yritystoiminnassa (ja toki muutenkin elämässä) tärkeät sosiaaliset valmiudet. Verkostoituminen on tietysti PR-ammattilaisen työssä erityisen tärkeää, koska sitähän PR-toiminta on: suhteiden luomista ja verkostojen rakentamista.

Meistä bloggaajista aika moni tuntee Sirpan, joka rakentaa suhteita meidän ja kauneudenhoitoalan yritysten välille. Me myös tiedämme, että hän on aika hiton näyttävä, pitkä nainen, joka muistuttaa monella tapaa amerikkalaista "kolleegaansa" Samantha Jonesia. Molemmat ova PR-ammattilaisia, näyttäviä, naisellisia ja itsevarmuutta huokuvia leidejä, joista tosin vain Sirpa edustaa ihan oikeaa elämää:) Mutta enihau, hänenlaisensa naiset ovat olleet inspiraation lähteenä huiman suosion saavuttaneelle kulttisarjalle!

Sirpan mekko on muuten Day Birger et Mikkelsenin mallistosta ja ihastelin sen istuvuutta ja kiinnostavaa kuosia sekä kaunista väriyhdistelmää. Koru on kotimaisen La Puellan kokoelmasta, eli tämä näin, klik. La Puellankin takaa muuten löytyy vahvoja suomalaisia naisia:)

Oikein hyvää naisten päivää, arvon leidit! Pidetään lippu korkealla ja ryhti suorana:)P3042184

6 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää sinnekin! :)

  VastaaPoista
 2. En kestä, kiitos Pia ja mukavaa Naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa Sinulle ja mukavaa viikon jatkoa <3 Minä lähden tästä juuri nyt kohden Lontoota:)

   Poista
 3. Sirpa ja sinä, siinä on kyllä kaksi tyylikästä ja pitkäsääristä kaunotarta. <3 Muiskuja sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitsi kalpenee Sirpan rinnalla, se on vaan kuule Tiia fakta! Mutta kiitos kuitenkin kaunnista sanoistasi ja ihquu viikonlopun jatkoa <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.