White tee

1.2.2016

Minun vaatekaapissa ei ole ollut vuosikausiin ihan perusvalkoista t-paitaa. Syynä on varmastikin ollut se, että niitä on niin pirun vaikeaa pitää valkoisina. Näen valkoisissa paidoissa aina ensimmäisen pesun jälkeen sellaista nuutunutta yleisilmettä, enkä suostu laittamaan sellaista enää päälleni. Ne vaan häviää vaatekaapista vähin äänin.

Yksi syy valkoisten t-paitojen vähälle käytölle on myös se valitettava fakta, että niitä on yllättävän vaikeaa löytää. Kun paidassa ei saa olla mitään kuviota, siinä pitäisi olla sopivan kokoinen v-aukko ja hihojenkin pitäisi olla kohtuullisen hyvin istuvat, on yhtälö vähintäänkin haasteellinen. Ja kun vaatimustasoa nostetaan vielä sillä, että paita ei saa "soida" päällä, niin valikoimat käyvät yllättävän vähiin.

Katsotaan nyt kuitenkin rauhassa, mitä tämä kevät tuo valkoisten t-paitojen valikoimiin. Bik Bokilta löysin mielestäni oikein mainion vaihtoehdon ja kylläpäs tuntui hyvältä ajatus pukea se mustien housujen kanssa. Niin yksinkertaista, mutta niin raikasta.

I haven´t had a basic white tee in my wardrobe for years. Maybe because it is so hard to keep it as white as the new one used to be. It just tend to lose it´s freshness right after the first washing. But also because it´s quite challenging to find a simple white tee from clothing store´s offerings.

I was lucky when I finally found my perfect one from Bik Bok and combined it with my black trousers. So simple and so fresh.  

IMG_3069

White tee: Bik Bok
Trousers: Massimo Dutti
Watch: Kenneth Cole
Necklace: Oasis

IMG_3074

IMG_3068

IMG_3077


6 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, raikas ja tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku ja tervetuloa takaisin Suomeen:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Täydellisen valkoisen t-paidan metsästys on kyllä varsinainen taitolaji. Itse olen joutunut tekemään kompromisseja, kun kaikki kriteerit eivät vain kertakaikkiaan täyty. Onneksi olkoon sinulle hyvästä ostoksesta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara:) Bik Bokin t-paitavalikoima oli kyllä aika hyvä, ei voi muuta sanoa! Mukavaa viikon alkua Sara <3

   Poista
 3. Filippa k:lla on ihania teepaitoja, materiaalina pellava ja vain paranee pesuissa.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.