The Koru

19.2.2016

Kerroin teille aika tarkalleen vuosi sitten, kuinka pääsin itse suunnittelemaan korun itselleni ja tein siitä juttua (kas tässä näin). Se koru on ollut minulle jotenkin tosi rakas, koska siihen liittyy niin paljon kauniita muistoja ja kaikkea hyvää. Meillä oli takana juuri tehty Dubain matka, jossa tuo sydän oli piirrettynä rantahiekkaan. Tytöt piirsivät sen. Ja Dubaissahan me vietimme äitini 70-vuotis syntymäpäiviä, kuten myös siskontytön Siirin 18-vuotispäiviä. Kaksi tärkeää tapahtumaa ja kaksi minulle tärkeää ja rakasta ihmistä. Lisäksi tekstiin, jota kukaan muu ei tästä korusta erota, liittyy puolestaan niin paljon tunnetta ja tavallaan myös elämääni mullistaneita asioita. Tekstihän on lainattu ehkäpä telluksen kauneimmasta kappaleesta eli Apocalyptican Not Strong Enough biisistä.

No mutta. Nyt on pakko alkaa pakkailla huomista reissua varten. Anoppi viestittelikin jo, että kuumaa on, melkeinpä liiankin kuumaa.. No, ehkäpä siitä selviää, vaikka en minä kyllä mikään yyberhelteiden ystävä ole. Sään tähden olen jotenkin aina vähän karsastanut Thaimaata ja olemmekin mieluummin matkustaneet jonnekin vähän viileämmille alueille loman viettoon. Mutta en valita, en todellakaan. Näitä loskakelejä ja kovia pakkasia on ihan riittämiin eli nyt lähdetään varastoimaan  lämpöä ja aurinkoa kevään varalle. 

Leo jää kotiin yhdessä äitini kanssa, joka tulee tuota pikaa tänne meille. Eli tälle illalle on pakkailun lisäksi luvassa kodin siivousta ja äidin noutaminen juna-asemalta. Äidille ei yksinkertaisesti kehtaa näyttää kotia ihan kaikessa siivottomuudessaan, siitäkin huolimatta, että viikon kuluttua kun palaamme, tiedän, että koti on "hammasharjalla" jynssätty joka ikistä nurkkaa myöten.  


Ollaan siis kuulolla, seuraavaksi varmastikin Thaimaan auringon alta:) Hain muuten YourFACE´n showroomilta kuvauslainaan muutaman asun matkan ajaksi eli paljon kaikkea kivaa luvassa, niin minulle kuin toivottavasti teillekin!

See you soon <3 
P1012140

4 kommenttia:

 1. Oikein rentouttavaa ja ihanaa lomaa! Tuopa tuliaisina uuden korun aihe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanasti sanottu Belladonna:) Täytyykin ottaa auringon lisäksi talteen jotain, mitä voisi jatkossakin ikuistaa! Nähdään ja kivaa viikonloppua<3

   Poista
 2. Upea koru, siihen liittyykin kaunis tarina ja tunnetta. <3 Ihanaa reissua teille ja toivottavasti pian nähdään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun taustalta löytyy itselle tärkeä tarina, muuttuvat siihen liittyvät esineetkin aika hurjan tärkeiksi! Kannan sitä omaa sydäntä lähellä ja joka kerta kun laitan sen kaulalleni, tulvahtaa mieliin ihan Mielettömän hyviä fiiliksiä. Kiitos Tiia ja kuin myös, toivottavasti pian nähdään!! <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.