Kenkäkuumetta

11.2.2016

Onko teille Asos tuttu nettikauppa? Olenhan minäkin siitä toki tiennyt, mutta olen jotenkin aina jättänyt sen huomiotta. No, nyt olen tutustunut sen tarjontaan, koska tarvitsen kipeästi jotkut kivat kengät meidän tulevaa lomareissua varten ja Asoksella näyttäisi olevan aikalailla minun makuun ja tarpeisiin olevia kenkiä.

Lähdetään tosiaan lomalle reilun viikon kuluttua eli hiihtolomaviikolla ja se suuntautuu tällä kertaa Thaimaaseen Khao Lakiin. Ollaan varattu ensimmäistä kertaa ihan tavallinen pakettimatka Aurinkomatkojen kautta. Jännää, kun nyt meitä on oppaat vastassa lentoasemalla ja päästään legendaariselle bussimatkalle Phuketista Khao Lakiin, hih:)

Olemme tähän saakka räätälöineet aina itse matkamme, enkä oikein tiedä, miten me tällä kertaa päädyimme tämmöiseen valmiiseen vaihtoehtoon. Kai se on se vanhuus, joka kolkuttelee tai sitten vaan helppous, en tiedä. Appivanhemmat lähtevät mukaan, tosin he menevät "kohteeseen" jo viikkoa meitä ennen. En voisi kuvitellakaan olevani kaksi viikkoa niinkin paahtavassa helteessä eli meille riittää vähän reilu viikko vallan mainiosti.

Niistä kengistä vielä.. Eli olen ihastellut Asoksen valikoimissa noita mustia matalia nyörikenkiä alavasemmassa laidassa (klik), mutta enhän minä ole malttanut olla kahlaamatta muitakin vaihtoehtoja. Kyseisiä nyöriballerinoja on muuten punaisina (klik) ja beigeinä (klik) myös. Cut Out -buutsit on olleet myös hakusessa näin kevättä vasten eli nuo jännästi avonaiset nilkkurit (klik) alaoikealla on kyllä niin cool. Ei liikaa, mutta kuitenkin jotain kivaa niittiä ja nyöriä.

Eipä tällä kertaa tämän kummempia. Toivotan teille oikein mukavia hetkiä vielä ennen viikonlopun viettoa, joka häämöttää ihan nurkan takana. See you:)

Postaus sisältää mainoslinkkejä yhteistyökumppanini Asoksen sivuille. 

Ylävasen klik
Yläoikea klik
Alavasen klik
Alaoikea klik

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Se on Thaimaahan! Omenakin putoaa puusta maahan - ei maaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nämä kielioppiasiat ei ole ihan näin yksinkertaisia:)

   Poista
  2. Kielioppi nimenomaan on yksinkertaista, jos sen hallitsee.

   Poista
 2. Nyt on aika paljon myynnissä erilaisia nyörikenkiä. Huomenna ajattelin mennä läheiseen kauppakeskukseen katselemaan, koska kenkäkuume vaivaa minuakin.. Tervetuloa aurinkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre:) Juu, käyppä katsomassa, jos vaikka löydät itsellesi kivat nyörikengät! Olen aivan erityisen ihastunut mataliin versioihin, mutta en voi vastustaa kyllä korkkareitakaan.. Ihania päiviä sinne Singaporeen! <3

   Poista
  2. Siitä kieliopista: kirjoitetaan käypä - ei käyppä. Yleensä puheessa kuulostaa olevan kaksi konsonanttia, mutta kirjoitettuna vain yksi (hernekeitto - ei hernekkeitto).

   Poista
 3. Ihanaa lomaa. Minä palasin Koh Lantalta muutama viikko sitten. Kyllä Thaimaassa saa sen kaksi viikkoa kulumaan;) Menet joogaan, suppaamaan, snorklaamaan jne.
  T. Tiina
  PS. Jalkaan et tartte kun Havaianasit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina:) Joogaan ajattelin ainakin mennä, muita suunnitelmia ei juurikaan ole - pelkkää löhöilyä ja ehkä vähän kuntoilua:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.