Ecological bathroom essentials

16.2.2016

Marseille saippua on minun mielestäni yksi ehdoton puhdistusaine, jota pitäisi olla jokaisessa kodissa. Ainakin minulla on ollut lähestulkoon aina sitä käsien ulottuvilla. Se on melkeinpä jokapäiväisessä käytössä ja sen tähden pidän sitä "paraatipaikalla" kylppärissä. Kovin esteettinenhän se ei ole (kuten kuvastakin näette), mutta kun sen laittaa jollain tapaa "nätisti" esiin, sen kanssa voi kyllä elää. Hain pitkään jotain kivaa alustaa sille, ja löysin malliltaan ja väriltään sekä materiaaliltaan sopivan Granitista. Ja vieläpä edulliseen hintan, ihan kuten saippuakin, heh.

Marseille -saippua on tehty puhtaista ja luonnonmukaisista materiaaleista ja sen tähden se sopii moneen käyttötarkoitukseen. Itse pesen sillä meikkisiveltimet muutaman kerran viikossa, sivelen sitä lähestulkoon kaikkiin tahroihin ja olenpa joskus irrottanut nahkastakin tahran sen avulla. Beauty blenderiä pesen päivittäin Marseille saippualla ja se on varmastikin se suurin syy, miksi pidän tätä möhkälettä kylppärissä pöydällä.

Meikkisiveltimissä olen vannoutunut Ecotoolsin käyttäjä. Sain aikoinaan blogin kautta ensimmäisen setin ja sen jälkeen en ole muita juurikaan käyttänyt. Ecotoolsin siveltimet on hyvinkin ekologisia ja harjaosa on ihan huippupehmeä. Varsiosa on bambua ja metalliosat on valmistettu kierrätysalumiinista. Jopa painatuksetkin tehdään luonnonmukaisesti soijamusteella. Ecotools on myös monen ammattilaisen valinta, varmasti ekologisistakin syistä, mutta myös siksi, että jälki on vaan niin hyvää. Kannattaa kokeilla!

Omaan Ecotools-settiin kuuluvat puuterisivellin, sivellin silmänalusia varten (sormenpään muotoinen) ja meikin "korjailusivellin" (pienin kaikista).

Eipä tällä kertaa muuta kuin mukavaa tiistaita ystävät <3

P2162089

P2162084

P2162083

6 kommenttia:

 1. Ecotoolsin siveltimet ovat ihania ja ainoita siveltimiä joita käytän. :) Ihania kuvia ja yhtä mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) Kyllä se ekologisuus on vaan kova juttu ja siitä on valmis jopa vähän maksamaan!

   Poista
 2. Sait juuri myytyä Marseille-saippuan mullekin, sillä olen kaivannut siveltimien pesuun jotakin kunnolla puhdistavaa ainetta/saippuaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just siveltimille ihan paras pesuaine, tarpeeksi mieto mutta kuitenkin tehokas:) Eikä ole muuten kallista ainetta!

   Poista
 3. Pesin kerran mokkanahkatakin pesukoneessa Marseille-saippualla, eikä se mennyt miksikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä:) Enää puuttuu vain se mokkanahkatakki :D

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.