Behind the scenes - January overview

2.2.2016

Ajattelin ottaa tänä vuonna (uuden blogivuoden kunniaksi) käyttöön upouuden kategorian eli "Behind the scenes", jota tulen päivittämän aina kuukauden päätteeksi. Ajatus lähti liikkeelle, kun aloin koota yhteen tai kahteen postaukseen koko vuotta 2015. Eihän se nyt yhteen tai kahteen eikä kolmeenkaan postaukseen mahdu todellakaan. Täällä taustalla kun tapahtuu lopulta aika paljonkin asioita, jotka eivät välttämättä semmoisenaan päädy tänne blogiin tai joissa ei ehkä ole aineksia kokonaiseen postaukseen. Uudessa kategoriassa otetaan aiheita rennommalla ja toivottavasti henkilökohtaisemmalla otteella ja tuodaan esiin asioita vähän toisenlaisessa valossa. Toivottavasti pidätte ja saatte jotain "uutta" irti meikäläisestä.

No mutta. Vuosi pyörähti käyntiin aika tapahtumarikkaalla tammikuulla. Poikkesin huikean tyylikkäästi sisustetussa Beunock Oy:n showroomilla pariinkin otteeseen ja otin joitakin kivoja tulevan syksyn uutuuksia kuvauslainaan. Beunock edustaa mm. Ichy ja Broadway -brändejä. Showroomilta kuvauslainassa olleitten vaatteiden asupostauksia löytyy mm täältä, täältä ja täältä

P1132639

Tammikuussa Kekkilä järjesti myös ihanan ja yllätyksellisen lehdistötilaisuuden Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. En ole tainnut koskaan nähdä yhdessäkään lehdistötilaisuudessa niin paljon toimittajia kuin tässä kyseisessä tilaisuudessa. Se alkoi luomua ja raakaravintoa sisältävällä aamiaisella ja huipentui kivaan workshoppiin, jossa saimme askarrella itsellemme niin tyylikkäät viherkasviasetelmat kuin vain suinkin osasimme. 

Kaiken kaikkiaan, innostus puutarha -harrastukseen on kasvava trendi ja kukat näyttelee niin muotibusineksessa kuin sisustuksessakin yhä vaan suurempaa ja merkityksellisempää roolia. 

P1142649

YourFACE´n kanssa jatkamme vielä yhteistyötä ja kävin palaveroimassa kevään kuvioista heidän showroomillaan Aleksi 13 -tiloissa Aleksanterinkadulla. Ihania ihania mallistoja on tuloillaan tiiviiseen tahtiin ja sain niistä jo esimakua tässä tapahtumassa. Mallistoa uusitaan hyvinkin tiuhaan, paljon tiuhempaan kuin monien muiden brändien mallistoja.  Your FACE´n myymälöissä on siis lähestulkoon aina uutta tarjolla, kun poikkeat heidän liikkeissään. Your FACE´n tammikuussa liikkeisiin tulleita uutukaisasuja postasin tässä, tässä ja tässä postauksessa.

P1142662

Dr. Hauschka järjesti myös kivan lehdistötilaisuuden, jossa maahantuoja esitteli heidän mallistoihinsa maaliskuun alussa tulevia vanhoja tuttuja tulokkaita. Asiakkaat ovat nimittäin vaatineet joittenkin "retrotuotteiden" palauttamista takaisin tuotantoon ja niinhän jokainen asiakasystävällinen firma tekee: kuuntelee asiakasta ja ottaa heidän arvokkaista vinkeistään vaarin. 

Uudelleen tulemisen kokee Comeback look -kokoelmassa seuraavat tuotteet: 
- poskipuna duo (2009), 
- Balancing Teint Powder -puuteri (2011), 
- Huulipuna Novum 08 maple glow (2012), 
- Luomiväri trio (2013) ja 
- Kajal Eyeliner 08 taupe -silmienrajauskynä (2014). 
Nämä suositut tuotteet on yhtenäistetty kauniilla, modernilla ulkopakkauksella yhdeksi lookiksi.

Tilaisuudessa oli kansainvälistä tunnelmaa, kun Dr. Hauschkan kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar esitteli uutuustuotteiden avulla tehtävää meikkiä. Mallina oli kuvankaunis Jenni Pupulandia -blogista.

P1192941

No sitten vähän kauemmaksi eli Berliiniin. Kävin tosiaan päivän reissun Berliinissä, itse asiassa tiirailemassa ensi syksyn muotitarjontaa kansainvälisillä muotimessuilla Panoramassa. Lähdin aamuvarhaisella matkaan ja tulin iltamyöhällä kotiin. Onnekseni sain matkustaa businessluokassa, jossa Euroopan lyhyillä lennoilla parasta antia on nimenomaan sen ruokatarjonta. Oli oikeasti todellista luxusta nautiskella ihanan rauhallinen samppanjalla kruunattu aamupalahetki ja olla perillä, kun se korjattiin pois. 

Panoramasta voisin tehdä kyllä itse asiassa ihan oman erillisen postauksen, mutta näin yhteen lauseeseen summattuna voisin sanoa sen, että ensi syksynä on tarjonta aikalailla samansuuntaista kuin viime syksynäkin - paljon neuleita ja pitkiä neuletakkeja, karvasomisteita oli ehkä enemmän kuin edellisenä syksynä, värit harmonisia ja materiaalit ylellisiä. Neuleitten mallit olivat kyllä enemmän loose -henkisiä kuin mitenkään liiallisesti istuvia tai ihoa mukailevia.. Pitkiä liivejä ja culottes -housuja oli myös yllättävän paljon tarjolla, samoin parkatakkeja, kevytuntskareita ja ihania ihania pipoja ja myssyjä. 

Berliinissä oli muuten lunta maanpeittona ja pari pakkasastettakin:)
P1202955
P1202958
Semmoinen tammikuu 2016 noin niinkuin kulissien takaa katsottuna. Oliko tämä mielenkiintoista luettavaa ja antaako se mitään uutta lukijan silmin katsottuna? Mitenkäs teidän tammikuu muuten sujui?

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tämä kulissien takana näkökulma. Hyvä lisä tuo puutarha-aiheinen tapahtuma, muotijutut toki kiinnostaa myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Puutarha-aihe liippasi yllättävän läheltä muotijuttuja eli siinä mielessä Kekkilä lähetti kutsun kyllä oikeaan osoitteeseen:)

   Poista
 2. Kyllä oli mielenkiintoista päästä kurkistamaan vähän kulissien takaa! Kiitos kysymästä, tammikuu sujui hyvin ja ennen kaikkea kovaa vauhtia. En voi käsittää, että nyt on jo helmikuu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara:) Viime vuonna tammikuussa ei "kulisseissa" tapahtunut oikein mitään, toisin kuin tänä vuonna. Mutta totta tosiaan, ihan älytöntä vauhtia aika vaan katoaa käsistä.. Huh, kuulostaapa draamaattiselta, mutta näin vaan on!

   Poista
 3. Vauhdikas tammikuu, josta oli kiva kuulla kulissien takaiseen malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna mielipiteestäsi ja kiva että tykkäsit:) Mukavaa viikon jatkoa Sinulle!

   Poista
 4. Hmmm...Olen kyllä melkoisen eri mieltä busineksen ruokatarjoilun annista...

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.