Balcony exercise

14.2.2016

Kelit on sen verran lämmenneet täällä Helsingissä, että parvekkeenkin on voinut ottaa jo hiljalleen käyttöön. Meillä on täällä kotona sauna ylimmässä kerroksessa ja saunan yhteydessä pieni vilvoitteluhuone ennen ulostuloa parvekkeelle. Jumppaan usein juurikin siinä vilvoitteluhuoneessa, mutta kaipa sitä voisi alkaa hiljalleen harkita jumppaa ihan täysin ulkosalla. No, tällä kertaa menin ulos ihan kuvausmielessä, koska tuossa vilvoittelutilassa oli sen verran haasteelliset kuvausolosuhteet..

Muistatteko, kun tein tämän jutun, klik. Kaipailin siinä vähän sporttisemman tyylin perään ja eihän siinä muu auttanut kuin ryhtyä sanoista tekoihin. Tilasin oman inspiraatiokuvani innoittamana Niken nettikaupasta kivan bomber -tyylisen takin (kas tämän näin) ja siihen mielestäni täydelliset sopivat marmorikuvioidut tightsit (nämä näin). Eli tässäpä ne nyt sitten minun ylläni pienen parvekejumpan yhteydessä. Hankinnat eivät menneet ihan täysin oman inspiraatiokuvan mukaan, mutta aika lähelle kuitenkin.

Vaikka en tunnusta olevani mikään tekstiiliurheilija, niin onhan se kieltämättä mukavaa, kun päällä on kivannäköiset urheiluvermeet. Ja jos se lisää innokkuutta liikuntaa kohtaan, niin antaa palaa vaan. Tämä takki tosin tulee olemaan ihan muussakin käytössä kuin hikiurheilua harrastaessani. Esimerkiksi tulevalle pitkälle lennolle tulen sen laittamaan, tosin yhdistettynä joihinkin vähän salonkikelpoisempiin housuihin. Nuo alkuperäisessä inspiraatiokuvassa olevat camouflage -kuvioiset housut (eli nämä näin) olisi kyllä ihan pööfekt, mutta en raaskinut niitä vielä ostaa. Toisaalta, omasta kaapista löytyy kyllä monet siihen tarkoitukseen. Bongasin muuten Berliinin Panorama -messuilta sen tyyppisiä housuja todella paljon, eli kyllä se sporttisuus tulee ottamaan valtaa yhä vaan enenevässä määrin myös muodin rintamalla, näin se kuulkaas menee :)

Mitenkö teillä on ystävänpäivä sujunut? Meillä on osa jengistä vielä influenssan kourissa, joten ihan kauheasti ei äksöniä ole meidän viikonloppuun kuulunut. Hyvää ruokaa tosin senkin edestä. Anoppi ja appi poikkesivat eilen tässä meillä ja veimme heidät lentokentälle. He nimittäin lähtivät jo edellä Khao Lakiin, jonne mekin reissaamme viikon kuluttua. Toivottavasti kahvit olisi valmiina, kun mekin pääsemme perille, hih.

Ihanaa ystävänpäivää ystävät ympäri Suomen ja itse asiassa ympäri koko maailman <3 Kiitos teille, että olette siellä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Nike.com kanssa. Teksti sisältää mainoslinkkejä.
P2142077P2142051

4 kommenttia:

 1. Sydämellistä ystävänpäivää upeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Sinulle Tiia <3! Oot kyllä niin super, mun ystäväiseni!! Ja ihanaa ystävänpäivää myös Sinulle!:)

   Poista
 2. Mikä takki! Kerrassaan hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku:) Tykkään itsekin siitä tosi paljon! Kesti muutama vuosi totutella ajatukseen bomber -tyyppisestä takista ja nyt olen ihan in loooooove:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.