Your FACE kevättä työpukeutumisen rintamalla

14.1.2016

Suosin joskus vuosia sitten työpukeutumisen osalta oikeastaan pelkästään mustaa ja harmaata. En voinut harkitakaan tummansinistä, se oli ehdoton nou nou. Kunnes tuli totaalikyllästyminen mustaharmaata kohtaan ja löysin ikäänkuin vahingossa tummansinisen värin niiden tilalle. No, tummia kaikki, mutta kyllä tummansininen on varsin hyvä perusväri (työpukeutumisen) vaatekaappiin, vähintään mustien ja harmaiden rinnalle. Se on jotenkin mustaharmaata pehmeämpi, mutta kuitenkin skarppi väri ja sen ympärille on helppoa koota yhtä sun toista.

Tummansinisen aisapariksi sopii mielestäni ehkäpä kaikkein parhaiten vaaleanpunainen. Jotenkin se värikombo on viehättänyt minua niin kauan kuin olen suosinut tummansinistä. Olikin aika cool huomata, että vaaleanpunaista ja siitä johdettua pinkin värimaailmaa on tänä keväänä tarjolla mukavasti. Ainakin YourFACE on tässä kevään aikana täydentymässä ainakin ripauksella vaaleanpunaista ja lisäksi vielä turkoosiin taittavaa aquaa.  Ihania maustevärejä!

Bongasin YourFACE´n kevään mallistosta (täältä näin, kliktämän varsin kelvollisen kotelomekon, jossa kelpaa mennä toimistolle ja vaikka kokkareille työpäivän jälkeen. Vetoketjut olkapäillä ja kiva vyötärökaistale tuovat kivaa twistiä muuten kovin viralliseen mekkoon. Mittakin on oikein kelvollinen.

Eli jos tarvitsette vaatekaappiinne ihan mielettömän kivan (työ)mekon, joka tosiaan soveltuu monenlaiseen menoon, käykää ihmeessä ainakin sovittamassa tätä yksilöä! YourFACE´n uusista mallistoista ei kaikkein myyvimpiä yksilöitä näe rekeissä kovin pitkään, eli kannattaa poiketa varsin pian, jos haluat saada omasi! Tämä mekko on nimittäin juuri ilmestynyt kauppoihin.

Huomenna esittelen vielä pari asua YourFACE kevään uutukaisia nimenomaan työpukeutumisen rintamalta eli olkaahan kuulolla:)

IMG_2999

Dress: YourFACE
Clutch: Marimekko
Watch: Michael Kors

IMG_2994

IMG_2969

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.