Uusi vuosi - uudet treeni(vaattee)t eli Niken tammialen koodi käyttöönne

25.1.2016

Ajattelin huikata teille mukavasta mahdollisuudesta shoppailla vaikkapa treenivaatteita Niken omasta verkkokaupasta. Sain nimittäin käyttöönne koodin HO116, jolla saatte tammikuun ajan 20% alennuksen kaikista Niken verkkokaupan aletuotteista. 

Alennus on mielestäni oikein hyvä, esimerkiksi nuo kollaasissa näkyvät urheiluliivit on nyt alennuksessa hintaan 34,99 euroa ja kun siitä vähentää vielä 20%, jää hintaa vain noin 28 euroa. Se on hyvistä urheiluliiveistä varsin kohtuullinen hinta. 

Postikuluja ei tarvitse maksaa, kun tilaus on yli 50 euroa ja palautuskin on maksutonta.

Eli kertauksena vielä, että koodilla HO116 saatte 20% lisäalennuksen käyttöönne. Koodi lisätään checkout vaiheessa, kun vastaan tulee kenttä "Do you have a  promo code".


Postaus toteutettu yhteistyössä Niken kanssa ja se sisältää mainoslinkkejä.Extra 20% off sale, enter code HO116 at checkout!


1. Nike Pro Warm Crew 3.0 HERE / 2. Nike Air Zoom Pegasus 32 HERE / 3. Nike Elastika Heathered HERE / 4. Nike Pro Fierce Digital Interval HERE / 5. Nike Legend Spots Tight HERE / 6. Nike Swoosh HERE

8 kommenttia:

 1. Oh, nyt kyllä tekisi mieleni uusia koko treenivaatevalikoima! Ihan uskomatonta, miten paljon tsemppiä sitä saa uusista toimivista vetimistä!

  Mun blogissani on sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, pakko varmasti tilata jotain kivaa :) Oletko tilannut tuolta, onko pitkä toimitus ja tuleeko tulleja päälle ? Terveisin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Juu, tilasin itselleni trikoot (marmorikuvioidut) ja sitten takin ja ne oli molemmat alennuksessa. Niistä tuli lisäksi vielä 20% extra-ale tuolla postauksessa mainitulla koodilla. Tullia ei peritä ja toimituksen voi valita joko supernopeana (15 €) tai sitten normitoimituksena (noin viikko), jolloin lisähintaa ei tule.

   Jos vaan treenivaatteita tarvitsee, niin nyt ne kannattaa tilata! Hinnat on ihan superedulliset, kun ottaa tuon extra-alen vielä huomioon!!

   Poista
 3. Koskiko koodi vain aletuotteita? Yritin tilata mutta en saanut koodilla mitään alennusta. Harmillista, kerkesin jo innostua treenivaatteiden päivityksestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka PiaS! Tilasin tänään itselleni yhden takin ja trikoot jotka molemmat olivat aletuotteita. Niistä kyllä vähennettiin se 20% kun koodi lisättiin oikeaan kohtaan. Piti oikein testata koodin toimivuutta normaalihintaisiin tuotteisiin ja näyttäisi kyllä siltä, että niihin se ei toimi..

   Poista
  2. Jep, siltä vaikuttaa. Yritin aamusta tehdä tilausta parista normaalihintaisesta tuotteesta ja niihin koodilla ei saanut mitään alennusta. Harmi, mutta odotellaan tulisiko jossain vaiheessa joku tarjous noihin muihinkin kuin aletuotteisiin!

   Poista
  3. Alennuskoodi (HO116) on voimassa ainakin tammikuun loppuun, mutta laitoin eilen vielä sähköpostikyselyä, että minne saakka tarkalleen. Katsotaan, mitä sieltä vastataan ja toivotaan tosiaan, että lisääkin tuotteita tulee alennukseen!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.