Pari ilmoitusluontoista asiaa ja Kimono -asu

16.1.2016

Olenkohan kertonutkaan, että olen uuden vuoden kunniaksi aloittanut joogatunneilla käynnin? Paikat meinaa olla välillä vähän jumissa, eikä tuo selkäkään ole mitenkään hyvässä kuosissa. En olisi ikinä voinut arvata, että selkävaivat osuu minunkin kohdalle, koska jokunen vuosi sitten kun kävin Vierumäen Urheiluopistolla jonkun alan ammattilaisen juttusilla, hän oli sitä mieltä, että minulla on hyvät selkälihakset, enkä ole ainakaan ensimmäisten joukossa selkäkipua potemassa. Mutta niinpä se vaan on hiipinyt minunkin riesakseni, salakavalasti, mutta määrätietoisin askelin. Siihen toivon apua nimenomaan joogan kautta. Olin tänään toista kertaa tunnilla enkä muuten taipunut ihan kaikkiin asentoihin. Vähän harmitti ja päätinkin verrytellä niitä kaikkein haasteellisimpia asentoja vielä täällä kotilattialla.

Pari ilmoitusluontoista asiaa, ennenkuin esittelen teille kuvissa olevan ihanan keväisen (lue: tulevan syksyn) asun. 

Ensi torstaina eli 21.1 klo 17 alkaen LuinSpan Kampin myymälä järjestää ihanan sisustusillan. Sisustussuunnittelijat Heli Niemi ja Lotta Yli-Ketola NY-Interiosta ovat paikalla keskustelemassa sisustuksen tuoreimmista trendeistä, sekä esittelemässä ja ideoimassa erilaisia ratkaisuja kylpy- ja saunatilojen sisustukseen. Omia kuvia kannattaa ottaa mukaan, jolloin suunnitelma ei jää pelkästään mielikuvien varaan. Konsultointi on osallistujille maksutonta ja tarjolla on pientä purtavaa. Tapahtuman ajan koko mallistosta on luvassa 15%:n alennus ja illan päätteeksi yksi onnekas osallistuja saa mukaansa LuinSpan muhkean pyyhesetin valitsemassaan värissä. Tässä vielä linkki LuinSpan FB-sivuille, klik. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, sinne voi vaan mennä:)

Sitten vielä tiedoksenne sellainen, että kashmirneule.com järjestää "salaisen" alennusmyynnin, jonne pääsee vain tämän linkin kautta, klik. Yrityksen johtaja Peter Greša lähetti sähköpostia ja pyysi välittämään tästä alemyynti -linkistä tiedon teille, ennenkuin iso joukko yrityksen asiakkaita ympäri maailmaa saa siitä tiedon maanantaina. Yritys on erittäin luotettava ja nopea ja minun kashmirneulemekko kyseisestä yrityksestä löytyy tästä postauksesta, klik

No mutta, sitten tähän asuun ja erityisesti sen yläosaan. En edes tiedä, monetko tekonahkahousut kaapista löytyy (plus yhdet oikeat nahkapökät), mutta tässä jälleen yhdet, eli niistä ei ole paljoa sanottavaa. Sen verran ehkä, että olen ihan jämähtänyt niihin..  Mutta tosiaan tuo kimonomainen ja niin supernaisellinen yläosa on jotenkin tosi mielenkiintoinen. Siinä on kuminauha keskellä, mikä takaa sen, että paita sekä laskeutuu että istuu tosi kivasti. Mitäs te tykkäätte? Paita on itse asiassa ensi syksyn Ichi´n mallistoa, mikä antaa kyllä syyn odotella ensi syksyn tarjontaa kaupoissa. Tykkään ihan älyttömästi sekä paidan mallista että väristä. Ihan pööfekt ja sopii mielestäni tosi hyvin tämmöisten skinny -housujen kanssa. Mutta siis, mitäs te tykkäätte?

Kivaa lauantai-iltaa kamut!


P1162696

Shirt: Ichi (kuvauslainassa)
Trousers: Only

P1162707

P1162725

P1162721

P1162711

P1162728

14 kommenttia:

 1. Kivat nahkikset, onko tuo pinta materiaali muovia vai kangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superpehmeää materiaalia, eli ei se muovia voi olla.. Housut on tosi hyvät, pehmeät ja kivat jalassa - mun parhaat tekonahkahousut:)

   Poista
 2. Ok. Tuo ihonmyötäisyys, tai siis "kuin toinen iho" -tyyli on omiaan tuolle materiaalille;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, mutta se ei ole itsestäänselvyys! Materiaaleja on monenlaisia ja osa on hyvinkin epämiellyttävää ja toiset sitten tosiaan kuin toinen iho:)

   Poista
 3. Luin vielä tekstiä; Kumpi joustaa pillihousuna paremmin; nahka vai tekonahka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kokemusta vain yhdestä parista nahkahousuja ja jos vertaan näitä kahta, niin ehdottomasti tämä tekonahkainen joustaa pillihousuna paremmin. Mutta talvella ulkona nämä Onlyn housut on ihan toivottoman kylmät.. Oikea nahka, vaikka onkin vähän jäykempää, on ehdottomasti miellyttävämpi ulkona. Ja huom! nahkaakin on vaikka kuinka moneen lähtöön! Esim Tiger of Swedenin nahkalegginssit (maksoi muistaakseni noin 700 eur) oli ihan superpehmeät! Eli kyllä nahkaisinakin on pehmeää ja joustavaa tarjolla, mutta ei välttämättä ihan kaikkein edullisimpaan hintaan..

   Poista
 4. Mitäpä arvelet, että onko nahka/tekonahkahousujen kiilto ihonmyötäisinä ominaisuus vai onko se vaan materiaalista johtuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole asiantuntija tässä asiassa, mutta voisinpa kuvitella, että kyllä se taitaa olla materiaalista johtuvaa..

   Poista
 5. jos ihmisellä on ten_points_jalat, kelpaa mitä vaan.. kylpytakki tai kylpyverho tai kimono :)

  _Kaia

  VastaaPoista
 6. Saksalaisella life-style bloggaajalla (Fashionblog & Lifestyleblog by Vanessa Pur)on juuri tällaiset tekonahkahousut, jotka kiiltävät.
  https://www.youtube.com/watch?v=HK3pY3p_U44

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tuosta kiillosta niin välitä eli ei ole kyllä meikäläisen juttu:)

   Poista
 7. Liika "kumimaisuus" ei välttämättä ole asiallisen näköistä kaikissa asuissa.

  VastaaPoista
 8. Katselin myös muita blogeja ja löysin asiaa nahkaleggareista
  https://www.youtube.com/watch?v=KFXGwOcM7sM
  Kestääkö nahkalegginsien saumat pitkää käyttöä?

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.