Official black dresses

26.1.2016


Viikonloppu mennä hujahti näin jälkeenpäin ajatellen ihan liian nopeaan. Lähdimme reissuun perjantaina ennen kukonlaulua ja olimme Oulussa systerin luona jo ennen yhdeksää aamulla.  Emme ehtineet juurikaan muuta tehdä kuin syödä aamupalaa ja laittautua puolelta päivin alkanutta väitöstilaisuutta varten. Pukeuduimme systerin kanssa molemmat (toistemme valinnoista tietämättöminä) mustiin mekkoihin, jonka systeri asusti helmikoruin ja minä (teko)turkiskauluksella. Halusin jotain lämmikettä ylle mahdollisesti kylmän sairaalan auditorion varalle.. 

Itse väitöstilaisuudessa oli monenlaista väkeä, koska tilaisuus on julkinen eli kaikelle kansalle avoin. Pääasiassa siellä oli sairaalan henkilökuntaa ja ehkä jotain opiskelijoita myös joukossa. Yleisön pukeutuminen oli siis hyvinkin vapaamuotoista ja kutsuvieraat oli ehkä enemmänkin siihen panostaneet. Tai no, panostaneet ja panostaneet.. Minähän olin omassa "turvamekossani", joka päällä ei tarvitse miettiä, onko etiketti hallussa vai eikö se ole. Minun mekko on Banana Republicilta ja se on jo muutaman vuoden takaa.

Väitöstilaisuus on perin muodollinen tilaisuus ja se muistutti tai ainakin minulle tuli mieleen jollain tapaa tuomioistuinsali. Tuomarin paikalla istui kustos, syyttäjän paikalla vastaväittelijä ja itse väittelijä istui todistajan paikalla. Olihan se tavallaan jonkinsortin julkinen oikeudenkäynti sekin.

Illalla oli vuorossa vastaväittelijän kunniaksi järjestetty karonkka, joka oli pelkästään kutsuvieraille tarkoitettu tilaisuus. Söimme hienosti ja joimme, noh, "paljon". Karonkka on iltapukujuhla eli sain vihdoinkin käyttää sitä Nykistä ostamaani iltapukua, josta olen täälläkin muutamaan otteeseen maininnut:) Juhla-asusta nyt ei tietenkään ole kuin yksi ravintolan vessassa yöllä otettu rakeinen kännykkäkuva, jonka voitte käydä katsomassa Instagramin puolelta eli tästä näin, klik. Ei vaan tullut mieleen kuvata sitä..

Lauantai menikin sitten toipuessa osittain harakoille tai hyväntekeväisyydelle ja kotiuduimme sunnuntaina jo heti aamupäivällä. Helsingissä oli muuten vastassa ihan mahdoton pyry..

No mutta, onneksi sain napattua nämä Oulun yliopistollisen sairaalan käytävillä otetut kuvat minusta ja systeristä, olkaatte hyvät. Minulla on väriläiskänä Marimekon pieni laukku ja sysse nappasi käsiinsä kukkakimpun. Eipähän näytetty ihan muukalaisilta:)

P1223084

My sister´s outlook:
Dress: Hugo Boss
Heels: Hugo Boss

My outlook:
Dress: Banana Republic
 Faux fur scarf: DIY (similar here, clic)
Clutch: Marimekko

P1223075

P1223073

P1243186


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

8 kommenttia:

 1. Onnittelut tohtorille :)

  VastaaPoista
 2. Siskosiko väitteli vai kuka? Ihanilta näytitte molemmat :-)!

  VastaaPoista
 3. Kauniit siskokset :) Ihanat kampaukset.
  T.Katsku

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku! Mikä malli se on? Oletko hankkinut sen lähiaikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on tosiaan aivan ihana ja kun näin sen Marimekolla, en saanut siitä silmiäni irti:) Eli laukku on tosiaan Marimekon laukku ja nimeltänsä Vieno. Tässä vielä linkki, josta näet tarkemmat tiedot:
   https://marimekko.com/fi_fi/laukut?p=9

   Poista
 5. I am going to a party next weekend and I would like to buy a sexy, short dress. What's you favorite online store that carries sassy and cute dresses at low prices? Thank you!
  black dresses online

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi fzillion! I would recommend Nelly, Zalando or Asos. They are all reliable and each of them has a wide collection. Have a great week:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.