Flare Ichi jeans

19.1.2016

Tervehdys taas ja mukavan energistä uutta viikkoa! Minulla starttasikin viikko aika jännittävissä merkeissä - eilen aamulla heti kärkeen joogatunti ja sitten illan päätteeksi mielenkiintoinen neuvottelu brittien kanssa. Englanti brittiaksentilla on jotain, jota jännitin etukäteen ihan älyttömästi! Mutta, eiköhän siihenkin korva totu, kun vaan tarpeeksi kuuntelee, heh. Olisi jotenkin tosi noloa olla olevinaan jonkun sortin asiantuntija ja antaa itsestään sellainen kuva, että ei vaan yksinkertaisesti ymmärrä, mitä ja mistä puhutaan. Kaikkea sitä miettiikin etukäteen.. No, loppujen lopuksi se meni ihan hyvin. Still alive, still kicking:)

Joogatunneista sen verran, että siellä on tullut vastaan pari liikettä, joihin en vaan ole taipunut. Toinen on niinkin helppo kuin niskaseisonta ja toinen on sillan tekeminen. Perusliikkeitä molemmat, joitten pitäisi onnistua suitsait, senkun vaan menee niihin. Mutta hitto nuo selkävaivat muistuttaa eniten olemassaolostaan juuri niitten liikkeiden kohdalla. Niskaseisontakin menee kotona ihan helposti ja pystyn heittämään jalatkin pään taakse reilusti, mutta siellä jotenkin aina nappasee selkään niin, että olo on kuin jollakin elefantilla. Eilen nimittäin vieressä oli noin 75-vuotias herra, joka taipui ihan joka suuntaan. Uskomaton mies, joka on taatusti venytellyt kroppaansa ikänsä. Olihan se nyt vähän hassua olla hänen vieressä.. Ehkä sitä meikäläinenkivn vielä taipuu, kun vaan harjoittelee ja harjoittelee. En taatusti halua antautua selkävaivojen vietäväksi ja jos se on venyttelyistä kiinni, niin kyllähän minä sitten venyttelen, piste.

Ai niin tästä asusta. Olen ollut vähän siinä uskossa, että levenevät lahkeet ei ole meikäläisen juttu. Kunnes Ichin showroomilla vieraillessa ajattelin, että josko nyt sitten kokeilisi moisia. Ja kun kokeilulinjalle lähdetään, ei yläkerrassa voi olla muuta kuin perus -valkoinen paita. Onhan näissä ihan selkeästi sellainen 70-luvun twisti, eli vuosikymmen, jonka muoti ei vaan ole houkuttanut meikäläistä. Näissä Ichin housuissa 70-luku on tuotu ikäänkuin light -versiona, eikä lahje ole liian leveä tai liian pitkä. Kangaskin sisältää aavistuksen stretchiä, eli se joustaa kivasti. Tykkäsin tosi paljon ja onkin piristävää löytää joku muu malli kuin se ainainen pilliversio. Vaikka siitä en kyllä vähällä luovu:)

Mikäs teidän suhtautuminen on tämmöisiin snadisti leveneviin lahkeisiin farkuissa? Voisitko kuvitella itsellesi?
Ichi Flare Jeans
Jeans: Ichi
Blouse: Banana Republic
Belt: Banana Republic

Ichi Flare Jeans

Ichi Flare Jeans
Seuraa blogiani:

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Flare on ehkä vähän liikaa minulle, mutta sellainen maltillisesti levenevä malli on aika armollinen lyhytjalkaiselle ;) Ja korkkarit ihan ehdottomat levenevien lahkeiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Itse olin leveälahkeisten housuje suurkuluttaja aikaisemmin, nyt en ihan heti lämpene :D Olen kokeillut muutamia kylläkin ;) Olet ollut kovasti mielessäni, pitäisi sopia treffit tai meilailla joku päivä! Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä oikein hyvältä! Olen jo miettinyt omien leveiden kaivamista naftaliinista. :)

  VastaaPoista
 4. Joogaamisesta sen verran, että mikään ei todellakaan ole suitsait. Kaikki riippuu omasta kehostasi, joku voi vetää itsensä solmuun, toinen on aivan jäykkä. Se ei ole mikään kilpailulaji, vaan kaikki tekevät liikkeet oman kehonsa mukaan. Itse olen 59v. ja olen aina ollut jäykkä kuin puhelinpylväs. Muutaman vuoden joogamisen jälkeen olen vahvempi kuin monet minua nuoremmat ja kehoni on paljon liikkuvampi. Oma selkäni on leikattu ja siitäkin syystä on monia liikkeitä, joita en voi edes yrittää, mutta silti, jooga tekee ihmeitä liikkuvuudelle ja kestävyydelle.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.