All blue

28.1.2016

Vaikka ulkona on tosi harmaata, synkkää ja sateista, on mieli jotenkin tosi korkealla. Olen varmaankin vähän vinksahtaneella asenteella varustettu tapaus, koska eilen sattui pari ikävää vastoinkäymistä, mutta jotenkin ne piristi ihan mahdottomasti. Minusta epäonnistumiset ja vastoinkäymiset on oikeastaan elämän suolaa. Niistä täytyy ottaa oppia tulevaisuutta varten ja ne täytyy hyväksyä, koska paljon tekevälle tuppaa aina tulemaan eteen niitä ikäviäkin aallonpohjia. Ne on oikeasti niitä tilanteita, joissa on mahdottomasti oppimisen paikkoja tarjolla, jos vaan haluaa ne hyödyntää ja ajatella niin. Olen luonteeltani sellainen, että saan jotenkin ihan käsittämätöntä voimaa aina, kun jokin asia menee pieleen. Sellaiset tapahtumat on minulle varsinaisia energianlähteitä ja joskus suorastaan odotan niitä. Ja nyt en tietenkään puhu mistään terveyteen tai yleensä ihmisiin liittyvistä asioista.. 

Eilisen energialatauksen ansiosta muuten siivosin illalla meidän "korkean" kodin ja leivoin vielä pullaa sen päälle:) Meillä kun on kotona 52 rappusta, niin siinä kuulkaa hiki virtaa, kun kulkee niitä ylös ja alas imuri käsivarsilla.

Mutta hei, muistattehan, että saatte shoppailla Niken verkkokaupassa aletuotteita nyt vielä extra 20% lisäalennuksella, kun käytätte koodia HO116. Itse tilasin sieltä tämän takin (klik) ja nämä ihanat marmorikuviolliset trikoot (klik).  

No sitten vielä muutama sananen tästä asusta. Käytin nyt vasta ensimmäistä kertaa viime kesänä Cannesista Massimo Duttin liikkeestä ostamiani sinisiä housuja. Ostin nimittäin samaiset myös mustana ja niitä on tullut käytettyä useamminkin. YourFACE´n tummansinisen sifonkipaidan kanssa nämä indigon siniset pökät käy yhteen minusta tosi hyvin. Sain muuten sähköpostiin YourFACE´n uutiskirjeen, jossa kerrottiin, että tämäkin kevään uutuuspaita on nyt juuri 15%:n alennuksessa eli jos ette vielä ole hakeneet omaanne, käykää se nyt hakemassa. Ihan supermonikäyttöinen paita, joka käy ihan kaikenikäisille. Siskontyttö Siiri haluaa aina kaivella minun vaatevarastoni ja kas kummaa, hän halusi lainata juuri tätä kyseistä paitaa:) Hän on muuten juurikin tänään 19 vuotta <3 Ja voisin hyvin kuvitella paidan myös äitini ylle.

No mutta, eipä tällä kertaa muuta. Alan tässä loppuviikosta työstää vielä yhtä lupaamaani viime vuoteen liittyvää postausta ja toki monta muutakin juttua on työn alla:) Blogini siirtyy myös tässä lähitulevaisuudessa oman domainin alle samassa yhteydessä, kun täällä blogissakin tehdään pienehkö kevätsiivous. Mutta siitä myöhemmin vielä lisää infoa, kunhan asia on ajankohtaisempi. 

Mukavaa viikonlopun odotusta teille kaikille <3 Mitäs tykkäätte minun ja Siirin asuista? 

P1252013

Shirt: YourFACE
Trousers: Massimo Dutti
Heels: BilliBi
Necklaces: Oasis and Banana Republic

P1252011

P1223087

Shirt: YourFACE
Trousers: Only
Boots: Timberland (clic)
Bag: Tory Burch

P1251995

8 kommenttia:

 1. Oletpa ollut aikaansaapa kun jaksoit siivousurakan jälkeen vielä leipoa!! Kiva asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joskus kun energiapiikki yllättää, pitää yrittää ottaa siitä mahdollisimman paljon irti:) Kivaa viikonloppua Belladonna <3

   Poista
 2. Upea asu - ja sinä!
  Ja suloinen siiri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kivoista ja monikäyttöisistä perusasuista, missä ei turhia kikkailla:) Kivaa lauantaita Lady <3!

   Poista
 3. Wau, Ihailen kyllä kovasti asennettasi, vastoinkäymiset laittaa punttiin vipinää ja lisää sisua:)Noinhan ne suuret ja aikaansaavt ihmiset asioihin reagoi. Mäkin haluun oppia tuollaista! :) Minulle ne tekee päinvastaisen reaktion hetkellisesti. Mutta se on totta ne ovat opettavasia, ja niistä tulee oppia jotakin, siksihän niitä ehkä välillä kaikille käykin ? :) t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna:) Tiedän, että monella reaktio on (ainakin hetkellisesti) sellainen, että se vetää mielen matalaksi ja niin tietysti täytyy ollakin. Ei ihminen ole mikään tunteeton olio, johon mikään ei kolahtaisi. Mutta mielestäni olennaista on se, miten sen vastoinkäymisen osaa ja oppii hyödyntämään. Olen varmaankin jo sen verran kokenut kaikkea myötä- ja vastamäkeä, että osaan suhtautua niihin aikalailla järkiperäisesti ja alan kyllä melko pian miettiä seuraavaa steppiä. Ensin pitää kurkistaa peruutuspeiliin ja sitten jo eteenpäin tulevaan. Olennaista on myös ottaa peili omiin käsiin, koska ketään muuta ei voi muuttaa kuin itseään. Toisia on turhaa syyttää tai syyllistää, vaan analysoida se oma toiminta! Ihana kommentti Anna ja tsemppiä Sinulle! Ei kannata jäädä kiinni mihinkään menneeseen vaan katse aina eteenpäin:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.