2015 in memoriam vol 3 - blogitapahtumia

12.1.2016

Huh, tilaisuuksien määrää viime vuonna! Tästä postauksesta tulisi ihan mahdottoman pitkä ja laaja, jos kokoaisin kaikki tähän yhteen ainoaan postaukseen. Eli alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen jaan postauksen kahteen osaan, se lienee mukavampaa lukijan näkökulmasta. Tässä osassa mennään aika pitkälle syksyyn, koska blogivuosi 2015 näyttäisi olleen aikalailla loppuvuosipainotteinen. Loppuvuoden ajalle osuu nimittäin vielä noin 10 tapahtumaa. Teen niistä koosteen tässä lähipäivinä, mutta nyt siis juttusarjan ensimmäiseen osaan.

Blogivuosi alkoi niinkin myöhään kuin huhtikuussa. Tykkään todella paljon käydä erilaisissa näytöksissä ja niinpä tälläkin kertaa kyseessä oli Goldwell&KMS California Academy´n järjestämä hiusmuotinäytös Helsingin keskustassa Unioninkadulla. Lähdimme sinne yhdessä hyvän ystäväni Ilonan kanssa. Paikalla oli paljon hiusalan ammattilaisia, kauniita mannekiineja, tyylikkäitä naisia ja miehiä upeissa kampauksissaan. Ja sitten minä.

P4170017

P4170081

Huhtikuussa olimme myös tällä upealla naisporukalla etkoilemassa Indiedays Blog Awards -tapahtumaa Kampaamo Pesulassa. Meille kaikille laitettiin kevään väreissä hehkuneet IDHair´n hiuspidennykset, kulauttelimme samppanjaa ja lakkailimme kynsiä toisiamme odotellessa. Ihan mieletön "tyttöjen prinsessapäivä", joka ei taatusti unohdu koskaan:) Jos et ole vielä lukenut kyseistä juttua blogistani, käy se ihmeessä kurkkaamassa, kas tästä näin. Siellä on myös rutkasti enemmän kuvia tapahtumasta.

IMG_1729

Toukokuussa aloittelin aivan mielettömän hienon yhteistyösuhteen Your FACE´n kanssa, kun he valitsivat minut heidän bloggaajakseen. Olen ollut siitä ihan äärettömän kiitollinen ja se on inspiroinut minua bloggaajana ihan uusiin ulottuvuuksiin. Olen löytänyt merkistä uskollisen vaatekaappikumppanin varmastikin loppuelämäkseni, koska meidän tyylit kohtaa kyllä todella hyvin. Yhteistyösuhde starttasi Luhta -konsernin lehdistötilaisuudella, jossa he esittelivät mallistojaan Aleksi 13 -tiloissa olevassa showroomissaan.

Lehdistötilaisuudet on sellaisia tapahtumia, joissa tykkään myös käydä aina kun se vaan aikatauluihin sopii. Siellä näkee tietysti tulevia muodin tuulia, mutta myös ihan oikeita toimittajia kuten myös kanssabloggaajia. Luhdan keväisessä lehdistötilaisuudessa tapasin Naiselo -blogin takana häärivän ja kauneusalan toimittajana työskentelevän Kaisa Virtasen, jonka kanssa poseerasimme yhdessä. Tai  siis Kaisa poseerasi, minä lähinnä yritin, kuten kuvastakin voitte todeta, heh. 

P5120148

Toukokuun loppupuolella, kesän kynnyksellä siis, kävimme Marjukan kanssa Wella Professionals´n ja Fredalla olevan Kampaamo AKA Luovan kutsumina laittamassa uudet #couture -tukkavärit. Marjukan kanssa meillä on aina hauskaa, oltiin me missä tahansa. Valitettavan harvoin me lopulta pääsemme samoihin tilaisuuksiin, mutta silloin kun pääsemme, niin meillä on takuumukavaa. Ja aina syntyy huippuhienoa jälkeä, vai mitä:)

P5220179

P5220190
^Ja tietysti poseerasimme yhdessä Marjukan kanssa.. Tai no, Marjukka poseerasi ja minä lähinnä taas yritin..

YourFACE -yhteistyön tiimoilta testasin heidän stailauspalveluaan eräänä touko-kesäkuun vaihteen lauantaipäivänä Kampin liikkeessä. Minun 10 pisteen vinkki teille kaikille: Varatkaa ihmeessä oma aikanne YourFACE:n stailauspalveluun, joka on ihan uskomattoman hyvä ja toimiva konsepti! Saatte mahdollisuuden katsoa yhdessä ammattilaisen kanssa oman tyylinne kulmakivet. Se on kaikille erittäin avartavaa, varsinkin, jos tuntuu siltä, että oma tyyli on jotakuinkin hakusessa. Tai vaikka ei olisikaan, se voi tuoda ihan uusia juttuja omiin mieltymyksiin, ehkä jopa pinttyneisiin tapoihin.

P5280206
^Annastiina on YourFACE´n Kampin myymälän koulutettu stailisti ja hän on ihan meidän kaikkien käytössämme.

P5280216

No sitten siirrytään reilusti kesäkuulle ja sehän starttasi blogitilaisuuksien osalta niin, että kävimme yhdessä Ilonan kanssa Pohjois-Esplanadin Ril´s liikkeessä sovittelemassa heidän uusimpaa mallistoaan  ja kuvasimme mieluisimmat sitten blogiin. Malliston ehdoton helmi löytyi heidän ale -tangostaan, jossa kutsuvana odotteli tämä ihana vaaleanpunainen kashmiriakin sisältävä takki, joka ei todellakaan jäänyt enää siihen alennustankoon. Ihastuin takkiin oitis ja rakkaus on matkan varrella oikeastaan vaan syventynyt. Silmäni lepää sitä katsellessa edelleen!

P6060652

Kesäkuun loppupuolella sain tilaisuuden tutustua aivan ihastuttavaan uuteen brändiin nimeltänsä LuinSpa. Yhteistyömme on jatkunut oikeastaan siitä lähtien ja minusta on vaivihkaa tullut heidän tuotteidensa suurkuluttaja. Vanhojen pyyhkeiden vaihto-operaatio LuinSpan ylellisiin tuotteisiin alkaa nimittäin kylppärissä olla jo aika lähellä finaalia.

P6210418

Heinäkuun jo vedellessä viimeisiä päiviään, olin IdHair´n järjestämässä bloggaajatapahtumassa, jossa he lanseerasivat Suomeen upouuden hiustuotesarjan nimeltänsä Evo. Paikalla oli Evon omia ihmisiä niin Australiasta kuin Lontoosta eli he toivat kyllä aikamoisen kansainvälisen tuulahduksen Suomen koleaan suveen. Ihan mielettömiä tyyppejä ja olisin voinut jutustella heidän kanssaan vaikka miiiiiten pitkään!

Evosta sen verran, että se on tosiaan australialainen konstailematon brändi, jonka tunnuslauseen voitte lukea tapahtuman hiusmallien paidoista alta kuvasta. (Evo - saving ordinary humans from themselves.) Pullot ovat perin omaperäisiä ja tuotteet ammattilaistenkin suosimia. Hintatasoltaan Evon tuotteet on vähintäänkin kohtuuluokkaisia, kuten voitte todeta tästä näin, klik. Näitä hauskoja puteleita myydään ainakin IdHairin omissa kampaamoissa.   

P7281079
^Joukossa on kolme ammattimallia ja yksi amatööri. Ette te varmaankaan osaa arvata, kuka näistä neljästä on se amatööri eli täytynee paljastaa: Se on toinen vasemmalta, hahhah.

P8221324
^Evon hiuslakkaa hauskassa putelissaan.


P7281059

Elokuun puolen välin tietämillä olimme yhdessä Marjukan kanssa Hanna "avokadopasta" Gullichsenin kirjan "Safkaa skideille" -julkkaritapahtumassa. Olen muuten kokkaillut ja leiponut jo aika monta kirjan reseptiä eli kirja on löytänyt tiensä meidänkin ruokapöytäämme.

P8131355

Elokuun loppupuolella apteekkikosmetiikkasarja Lierac lanseerasi uuden Hydragenist -ihonhoitolinjan ja se tapahtui hienoissa puitteissa Ravintola Olon sisäpihalla Pohjois-Espalla. Hydragenist -sarjan idea perustuu hapen soluja aktivoivaan vaikutukseen, joka takaa iholle optimaalisen kosteutuksen. Ihana vaaleanpunainen sarja ja todellinen kaunokainen kylppärin kaapeissa:)

P8251440

P8251432

Elokuun lopussa sain kunnian olla Norris Cosmetics´n järjestämässä tapahtumassa meikattavana ja meikki tehtiin Joe Blascon tuotteilla. Ihastuin ikihyviksi Joe Blascon BB-voiteeseen, joka on tarpeeksi ohut mutta kuitenkin peittävä. Tällä iällä kun pahin meikkimoka on liian paksu meikki eli sen tähden suosin näitä hyvin keveitä vaihtoehtoja.

P8261502

Elokuun lopulle osui näköjään useampikin tilaisuus.. Kävin Schwarzkopfin kutsumana heidän koulutustiloissaan järjestetyssä uudenlaisessa hiusmuotinäytöksessä, jossa pääroolissa olivat hyvinkin kypsät mallit. Schwarzkopfilta ilmestyy kaksi kertaa vuodessa Essential Looks -kokoelma, johon on koottuna maailman hiusmuotinäytöslavoilla nähdyt trendit ja sen(kin) mukaan harmaa on nyt niin hot. Kypsemmilläkin naisilla, sen sijaan että peitettäisiin luontainen harmaus, sitä halutaankin korostaa. Tuotesarjaan kuuluu tietysti hoitavat tuotteet, jotta se harmaa näyttäisi huolitellulta ja hoidetulta.  

P8271560

Mutta nyt, ei muuta kuin oikein rattoisaa pyrypäivän jatkoa! Tänään ei tarvitse lähteä rehkimään kuntosalille, koska sellainen löytyy ihan kotipihalta lapion varresta lumitöitä tehdessä:) Kivaa päivää enihau!
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan:) Ihan mieletön etuoikeus päästä osalliseksi moneen menoon:)

   Poista
 2. Ja kivaa vielä on, että olen saanut tutustua sinuun ihanainen näiden tapahtumien kautta. <3 Uuh Kampaamo Pesula kuvassa näytän valtavalta, mutta niinhän teidän rinnalla olenkin, hohoo. lloa päivään ja koitetaan selvitä kaikesta tästä lumesta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiia:) Yksi viime vuoden parhaita anteja on ollut tosiaan tutustua juurikin Sinuun!! <3 Blogi on kyllä melkoisen yhdistävä voima!

   Poista
 3. Enpä ole moneen tapahtumaan ehtinyt, mutta mukavaa on ollut! Meidän Pesula-päivä oli huippu, vai mitä sanotte sinä, Tiia, Reetta ja Sara? Mulla on näköjään taipumus tukkia käsiä taskuihin - minne ne muuallekaan laittaisi... ; ) Olet täydellinen blogikuva YourFACe:lle, you pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI ihana kuulla!! <3 Hih, mihinkä ne kädet muuallekaan oikein laittaisi, ne on aina vähän tiellä ja häiritsee muuten mukavaa kuvaushetkeä.. Käsien pitäisi itse asiassa olla jollain nepparilla kiinni muussa vartalossa että ne vois välillä ihan vaan laittaa jonnekin muualle, hehehe!
   Ymmärrän hyvin, että jos minulla on ollut haasteeni osallistua erilaisiin tapahtumiin, ne on ainakin tuplasti sitä Sinulle!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.