2015 in memoriam vol 1

8.1.2016

On ollut ihan mielettömän innostavaa lukea blogeista yhteenvetoja edellisestä vuodesta, vaikka itse ajattelinkin, etten sellaista taida tällä kertaa tehdä. Suurimpana syynä lienee ollut se tosiasia, että jouduin olosuhteiden pakosta vaihtamaan tietokonetta loppuvuodesta. Vanha, 2010 hankittu MacBook tuli yksinkertaisesti tiensä päähän, sisällään noin 15.000 valokuvaa. Ostin siis uuden MacBookin ja vanhasta koneesta koteloitiin kovalevy (kiitos loistavan tekniikan) pieneen tilaan ja tänään sain viimein aikaiseksi yhdistää johdot sen vanhan kovalevyn ja uuden koneen välille. Ja mikäs sen mukavampaa kuin palata muistoissa vuoteen 2015 liittyviin valokuviin.

Ajattelin tehdä koosteen vuoden 2015 kuvista ja tunnelmista, joita ei täällä blogin puolella ole nähty, ikäänkuin "behind the scenes" -tyyliin. Oi vitsit miten mukavia muistoja tulikaan mieleen ja tuntuu, että monista tapahtumista on jo ikuisuus aikaa.. Koska vuoteen mahtui lopulta aika paljonkin erilaista tapahtumaa ja tilannetta, ajattelin jakaa saldon vähintään kolmeen postaukseen. Tässä ensimmäisessä puran kivoja tapahtumia alkuvuoden ajalta ja seuraavassa sitten loppuvuosi heti perään. Kolmannessa postauksessa ajattelin koota yhteen viime vuoden erilaisia huikeita blogitapahtumia, joista osasta olen tehnyt postauksia, mutta suuri osa on sellaisia, mitä en ole blogissa aiemmin maininnut.

No mutta. Lähdetään vuoden alusta liikkeelle. Tammikuussa tallentui koneelle eniten kuvia meidän Dubain matkasta. Äitini täytti 70 vuotta ja mikäpä sen mukavampaa kuin lähteä juhlistamaan niitä  Dubaihin maailman korkeimpaan hotelliin, vaatimattomasti viiden tähden sellaiseen. Eihän me siellä oltu kuin muutama päivä, mutta ah, miten mukava matka se olikaan. Siskontyttö Siiri oli tietysti mukana, kuten aika monella muullakin reissulla. 

P1160048
^Käsissä pitää aina olla jotain elektroniikkaa, joko kamera tai kännykkä. Tai molemmat..

P1170001
^Bongaa kuvasta ikkunan pesijä, joka "vaihtaa kerrosta lennosta"!

P1180012
^Hey guys, be patient and let me first take a selfie:)

P1180100
^Kuvattiin Oloblogit -lehteen muutama asukuva ihan järkyttävällä hellekelillä. Hiki virtasi..

Tammikuussa olimme myös Andrea Bochellin konsertissa, joka oli ihan mieletön elämys!

Helmikuussa Leo trimmattiin ensimmäistä kertaa, eikä se ihan kamalasti ollut sen mieleen. Leo on tosin sellainen veijari, että se kyllä ensin testaa laittajansa ammattitaitoa ja jos se ei saa millään otettua ylivaltaa tilanteesta, se antaa nätisti tehdä itselleen ihan mitä vaan. Eli hienosti se kesti sen viisituntisen käsittelyn (pesuineen, trimmauksineen ja kynsien leikkaamisineen), vaikka hitto se vihasi sitä koko ajan.. Leo ei ole kyllä piiruakaan sellainen "hienostelija", se on varsinainen Jätkä, isolla jiillä:)

P2070086

P2070089
^Leon karvoista sai loistavat viikset:)

Helmikuukin starttasi matkan merkeissä, tällä kertaa vähän pidemmällä versiolla. Olimme New Yorkissa, Miamissa ja Meksikon Cancunissa yhteensä noin kymmenen päivän ajan. Säät oli sekä Nykissä että Miamissa ihan hyytävän kylmät, josta syystä me jatkoimme vielä matkaamme Cancunin biitsille Meksikon puolelle.  Siellä onneksi lämmintä riitti, mutta ei kuitenkaan niin, että olisi ollut paahtavan kuumaa.

P2120014
^Finnairin businessluokassa on kyllä pöytä koreana lähes koko matkan ajan - juotavaa ja syötävää on yllin ja kyllin. 

P2140032
^Paul´n konditoria/kahvilat on... huoh... ne on vaan jotain ihan mieletöntä! Leivokset ei pelkästään näytä hyviltä vaan ne myös maistuu superherkullisilta!

P2160051
^Mitäköhän mun päässä on liikkunut, kun päällä on noin jumalattoman paljon vaatetta? Meksikossa oli oikein lämmintä, jota meikäläisen varustelu ei kyllä osoita..

P2180101

Maaliskuussa alkoikin piiiitkä jakso, että koneelta ei löytynyt siviilielämän puolelta oikein mitään järin innostavaa.. Eli perusarkea, ihan perusperusarkea. Ainoa inspiroiva asia oli huhtikuinen kiva kaveriporukalla vietetty ilta, jossa kattauksen kulmakivinä oli ketsuppi ja sinaappi. Ja samppanja tietysti myös, kuten kuvasta alta voitte ehkä noteerata:)

P4110070

Vappua vietimme isommalla kaveriporukalla meillä kotona. Ehdottomana kohokohtana oli erään juhlaseurueen asianmukainen pukeutuminen, työväenliikkeen hengessä. Meillä jokaisella on tietysti omat idolimme, kuka milläkin perusteella!

P5010029

Toukokuussa löytyy äitienpäivän aikaan dokumenttia myös Itäisessä Suomessa vierailusta. Anoppila on muuten paikka, jossa Leo viihtyy huippuhyvin ja onpa se viettänyt siellä myös aikaansa ilman meikäläisiä ympärillään. Se on ainoa paikka, jossa Leo voi juoksennella vapaasti ja nukkua sängyssä. Kotona sänkyyn ei ole asiaa, mutta mummolassa on Leollakin vähän "erilaiset" vapaudet:)

P5090145

Toukokuun toinen piristys löytyi kuun lopusta, kun koulut loppuivat. Meillä on tapana mennä kevätjuhlien jälkeen koko perheen voimin kahville jonnekin kahvilaan (kuten aika monella muullakin perheellä, koska kahvilat on yleensä ihan tupaten täynnä) ja pukeudumme tietysti asiaan kuuluvalla juhlavuudella. Puolison uudehko Sandin puku oli kyllä niiiiin hyvän näköinen, istuva ja tuo ihana indigon sininen väri hivelee ainakin minun silmää sen iänikuisen mustan tai tummansinisen pukurivistön rinnalla. Nappivalinta häneltä, eikä muuten meikäläisellä ole valinnassa minkäänmoista roolia:)

P5300350

Toukokuussa muistojen albumiin kirjautui myös ihanan tunnelmalliset ristiäiset, joissa saimme olla mukana ja ihan jopa kummien roolissa <3

P5310521

Siinäpä ne muutamat ensimmäiset kuukaudet viime vuodelta. Kesäkuu alkoikin aikamoisella seikkailulla, kun lähdimme Välimeren risteilylle sukulaisporukalla viettämään anopin 70-vuotis syntymäpäiviä. Mutta palataan tosiaan niihin tunnelmiin lähipäivinä, uuden postauksen muodossa. Huomenna lauantaina suuntaammekin kulkumme Hämeenlinnaan katsomaan HPK-Kärpät matsia ja sunnuntaina sitten Kattilahallin kirpparille aikamoisen vaatekasan kanssa:)

Oikein ihanaa viikonloppua teille ja ollaan taas kuulolla!

1 kommentti:

  1. Paljon kivaa puoleen vuoteesi mahtui! Aluksi mietii, että menihän se vuosi äkkiä ja mitä sitä tulikaan tehtyä, mutta valokuvista taas muistaa että paljon tapahtumia oli ja mukavia sellaisia. Ihana teidän pikkuinen Leo ja kyllä, miehesi puvun väri oli nappivalinta!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.