Uusi tukka

3.12.2015

Tekniset haasteet on nyt taas voitettu ja meikäläinenkin on siirtynyt uuteen MacBook -aikaan. Olen hankkinut ensimmäisen MacBook Pro´n jo viisi vuotta sitten ja kyseinen kone kesti ja pelitti ihan pirun hyvin todellakin viisi vuotta. Tosin viimeisen vuoden aikana on tullut esiin monenlaisia ongelmia, mutta jotenkin olen ne aina voittanut, kotikonstein. Tällä kertaa ongelmat oli jo niin suuria, että vein koneen mäkkilääkärille ja hups, kuolemantuomiohan sieltä tuli. Tai no, olisihan siihen vanhaan voinut vaihtaa jos jonkinmoisia osia, mutta huolto olisi tullut niin kalliiksi, etten nähnyt siinä oikein mitään järkeä. Ehkä puoli vuotta lisää elinaikaa ja sitten lopullinen exitus. Oli vaan parempi hankkia uusi kone. Ja nyt minulla on käsissäni sellainen, jee:)

Viidessä vuodessa ei ole paljoakaan tapahtunut MacBook -maailmassa, joitain viilauksia näin äkkiseltään, päivän kestäneen tuttavuuden jälkeen. Tykkään käyttää kuvien muokkaamisessa Mäkin omaa iPhoto -ohjelmaa ja suurimmat muutokset huomasin siellä. Nekin tosin vain pieniä kosmeettisia parannuksia, koska eipä niihin tarvinnut juurikaan perehtyä. 

No mutta. Samalla kun vein vanhaa konetta mäkkilääkärille, pääsin Schwarzkopfin kouluttajana toimivan Pia Oijusluoman kampaamonpenkille hiukka rentoutumaan. Tiesin heti päässeeni kyllä niin huippuammattilaisen käsittelyyn - sen vain tuntee "päässään ja nahoissaan".  Pia on muuten tällä viikolla avannut uuden Pesu&Leikkaus -kampaamon Espooseen ja voin suositella erittäin lämpimästi hänen käsiinsä pääsyä! En tunne Espoon kampaamotarjontaa, mutta viimeistään nyt teillä on  siellä käytössänne kyllä niin huippuammattilainen.

Pia siis värjäsi hiukset ja teki niihin samassa yhteydessä myös Fibreplex -käsittelyn, jonka myötä hiusten värjäys on hyvinkin hellävarainen. Väriksi hän laittoi tuhkanvaalean ja vähän beigeä sekaan. Väri on kivasti lämmin mutta jännästi viileällä twistillä. Tykkään! Leikkaus ei ollut mitenkään radikaali, vähän vaan latvoja lyhyemmiksi ja tukkaa ohuemmaksi. Ilman ohentamista meikäläisen hiukset näyttäisi kuin Hedvigillä konsanaan vanhassa lastenohjelmassa Från A-Ö. 

Hiusten laitossa Pia käytti pelkästään sellaista patukka -kiharrinta. Hän pyöritti raudassa aika ison viipaleen hiusta kerralla ja jätti latvat kokonaan kihartamatta, kuten kuvistakin näette. Aika kiva tekniikka, vai mitä. Olen kyllä itsekin sitä kokeillut, mutta jotenkin patukka-kiharrin ei istu meikäläisen käteen sitten millään..

Käykääpä muuten katsomassa Pia Oijusluoman Instagram -profiilia (klik), jossa meikäläisenkin hiukset kuvattiin ennen ja jälkeen -periaattella.

Eipä tällä kertaa oikeastaan muuta. Helsingissä sataa taas vettä viistosti mereltä päin ja tuulee niin ettei sateenvarjo pysy oikeinpäin käsissä.. Kelit on kyllä aika hiton masentavat! Valoa sen sijaan tuo mukanaan odotuksen jännitys, koska olen lähitulevaisuudessa lähdössä päivän reissuille Milanoon, Dysseldorfiin ja vähän myöhemmin Köpikseen. Luvassa on myös tosi kiva yhteistyöjuttu blogissa lähitulevaisuudessa eli pysykäähän kuulolla! See you:)
PB302412
PB302399
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Kaunis väri ja kiva napakka pituus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna:) Uskaltaisipa joskus olla vähän räväkämpi:) Mukavaa viikonloppua Sinulle!

   Poista
 2. Itsellä suunnitelmissa tehdä jotain uutta kanssa hiuksille. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marina:) Tämähän on varmasti minulle isompi muutos kuin muille:) Mutta siis, olisi tosi mukava joskus irrotella vähän enemmänkin hiustensa kanssa eikä pysytellä aina sillä samalla vanhalla linjalla. Vaikka eihän tästä niin kauaa ole kun olin vielä ihan täyspitkätukkainen.. Kannustan Marina rohkeuteen, ehdottomasti!! Kivaa viikonloppua:)

   Poista
 3. Uusi tukkasi näyttää tosi kivalta! Kävin katsomassa noita Insta-kuvia, ja niissä erottuu muutos hyvinkin selkeästi. :-)

  Nämä etelän "talvet" ovat kyllä aikamoisia. Onneksi pääsee jouluksi pohjoiseen, jossa on parempi olla reilusti lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa joulua teille Sara sinne pohjosen (toivottavasti) lumille:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.