Scoupissa sporttisempi tyyli sekä joululahjaideoita

6.12.2015

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää ikinuorelle 98-vuotiaalle Suomi-neidolle!

Minun (kuten varmasti Suomi-neidonkin) elämä tulee muuttumaan ensi vuonna monilta osin. Perhosia tuntuu vatsan pohjassa, kun mietin kaikkia niitä uusia tuulia, joita ensi vuonna pääsen kokemaan! En ole enää vuosiin tuntenut sellaista innostuksen määrää, jota nyt tunnen, ja se on kuulkaas mahtava tunne. 

Yksi suurimpia muutoksia tulee olemaan se, että arkinen elämäni tulee olemaan huomattavasti kansainvälisempää kuin se on tähän saakka ollut. Se on ollut sellainen puuttuva palanen, joka on vaivannut minua ajoittain paljonkin. 

Uuden alku tulee varmasti olemaan vähän ruosteista, mutta luja tahto ja palava halu sekä loistavat taustavoimat auttaa toivottavasti hyvään starttiin.

Ensi vuonna haluan muuttaa osittain myös tyyliäni vähän rennompaan suuntaan. En mitenkään radikaalisti, vaan pienin askelin. Ihailen todellakin ihmisiä, jotka osaa yhdistellä arkiseen tyyliinsä jotain tosi sporttista. Tai olla välillä todella klassisen elegantteja ja seuraavana päivänä omalla tyylikkäällä tavalla elegantteja, mutta sporttisella twistillä. 

Minun sydän loi ylimääräisen lyönnin, kun näin Niken sivuilla (klik) tämän alla olevan inspiraatiokuvan. Sporttinen pilottityylinen harmaa takki (klik) yhdistettynä rentoihin camouflage -housuihin (klik) on kyllä niin superchic yhdistelmä. Rennot pinkit Niken citylenkkarit tai vaikkapa korkkarit viimeistelee tyylin joko kaupunkiasuksi tai sitten koiranulkoilutusta varten. Sama asu, mutta kaksi niin erilaista tyyliä.

Niken sivuilla (klik) on muutenkin todella hyviä joululahjaideoita niin tytöille, pojille kuin vaikkapa puolisolle. Tai henkilölle, jolla on jo kaikkea. Lasten joululahjaideoitakin voi jaotella vaikkapa iän perusteella, joka on kyllä mielenkiintoinen lisä näinä aikoina, kun lahjaideat on vähissä:) 

Linkit ovat kaupallisia linkkejä.


2 kommenttia:

  1. Ihan loistavat kamppeet melkein mihin tahansa unofficial -tilanteisiin kuten kauppareissuille tai koiranulkoiluttamiseen tai jumpan jälkeiseen elämään. Vaatii kylläkin siistin yleisilmeen hiusten ja meikin osalta. Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haluaisin osata käyttää tämmöistä tyyliä ihan arkipäivän asuna:) Ja tosiaan vaikka korkkareiden kanssa yhdistettynä tai sitten lenkkareiden:)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.