Parhaat olkaimettomat rintaliivit tänään -50% eli kannattaa olla nopea!

12.12.2015

Nellyllä on kiva joulukampanja meneillään joka päivä vaihtuvine tarjouksineen. Ja jokainen kampanja kestää vain yhden vuorokauden eli kannattaa olla nopea, jos mielii hyville apajille!

Tänään oli tarjolla sen verran hyvä kampanja, että oli pakko tulla vihjaseen teillekin. Nimittäin parhaat olkaimettomat rintaliivit evö eli Wonderbrat, on tänään huipputarjouksessa - puoleen hintaan. Olen ostanut itselleni ensimmäiset Wonderbran olkaimettomat liivit (kas nämä näin, klik) noin nelisen vuotta sitten ja voin kyllä vannoa niiden nimeen. Ne pysyy paikoillaan sisäpinnalla olevan silikonin ansiosta, eikä ne päällä tarvitse pelätä minkäänmoista valahtamista. Vääriä valintoja on tullut joskus muinoin tehtyä tällä(kin) saralla.. 

Mutta siis, itse olen aina ostanut liivit normaalihintaan ja nyt kun tarjous on ihan superhyvä, en itsekään malta olla siihen tarttumatta. Kokojakin on mukavasti vielä tarjolla! Minun ostoskassiin sujahti nämä (klik) ihonväriset versiot.

Postauksen linkit ovat kaupallisia linkkejä!
2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä parhaat kokeilemani olkaimettomat. Näitä on vaan ärsyttävä pestä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä tosiaan parhaat, mitä minäkin olen käyttänyt. Ja onneksi näitä ei tule pidettyä ihan joka päivä eli ei se pesukaan ihan mahdottomia onneksi vaadi:)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.