Outerwear

9.12.2015

Eilisestä takkipostauksesta tuli mieleen jakaa kokemuksia omista syystakeista. Hassua muuten puhua syystakeista, kun nämä vuodenajat ei todellakaan ole mitään kovin selkeitä enää ollenkaan. Nythän pitäisi olla kalenterin mukaan aikalailla talvi vaikka ulkona näyttäisi silmämääräisesti kylläkin enemmän syyskeleiltä. Tänään taas vihmoi vettä ja tuuli tuhannen bofortin voimalla eli ei tästä ajankohdasta kyllä talvea saa sitten mitenkään..

Olen tänä vuonna käyttänyt todella paljon tätä Ril´s:n ihanaa ihanaa hennon pinkkiä (itseasiassa) kevättakkia. Tämä on ollut ihan täydellinen valinta kohtuullisen lämpimille syyskeleille ja ison villahuivin kanssa yhdistettynä tällä pärjää melkeinpä vuoden ympäri, no ehkä niitä viittä hellepäivää lukuunottamatta.. Toisena, vähän rennompana takkina olen käyttänyt jo monta vuotta sitten hankkimaani Parajumpersin parkatakkia, kas tätä näin (klik). Ja kolmantena takkina on ollut vielä Parajumpersin kevyt untuvatakki, löytyy tästä postauksesta (klik). Sillä kolmikolla on pärjäilty koko tämä alkanut outo vuodenaika..

Mutta siis, sanoisin niin, että jos naulakosta löytyy sekä ulsterityyppinen takki että parkatakki, omistaa aika hyvän ja toimivan, näille keleille sopivan takkikombon. Ja toimii useita vuosia eteenpäin! 

PC052488

PC052487

PC052494

PC052505


8 kommenttia:

 1. Kyllähän se rouva hyvältä näyttää ja takki myös. Juuri hyvä pituus takille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tästä pituudesta, se on vallan mainio:) Terkut Maiju <3

   Poista
 2. Tuo väri on todella hyvä sinulle ja kuten maiju sanoi; juuri oikea pituus takissa :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana takki. Viimein pitkän etsinnän jälkeen ostin keväällä alesta mulle talvitakiksi lempivärisen eli laventelisen takin, mitä en tietenkään ole päässyt edes käyttämään koska se on liian lämmin näille plussakeleille :-D Helkkari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dääm:) Eiköhän se talvi ja vähän viileämmät kelit vielä saavu, sitä toivokaamme:)

   Poista
 4. Uskomattoman upea nainen olet ja mitkä kuvat. Näytät ihan joltakin mallilta! Mitkä kengät nuo ovat? Kerassaan upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos vaan Tomi kauniista sanoistasi:) Kengät on Zaran vanhat, mutta oikein hyvät:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.