Kumisaapaskelit

4.12.2015

Voi näitä Suomen säitä! Viime talvena (vai oliko viime vuonna edes sellaista..) eniten käyttämäni kenkä oli kumisaapas. Eikä enää tunnu olevan sellaista vuodenaikaa, jolloin niitä ei tarvitsisi. Sade- tai loskakeleillä ei kumisaappaita parempaa vaihtoehtoa juurikaan ole, jos haluaa varjella omia nahkakenkiään. Ja sitä paitsi, nykyään on niin tyylikkäitä kumisaappaita, että niitä ei edes arvaisi moisiksi. 

Vai mitä tykkäätte näistä Zalandosta poimituista nilkkuri -versioista ja saapasmalleista? Onhan nämä aika kaukana niistä nuoruuden Nokian versioista tai Hai -saappaista, jotka oli kaikkea muuta kuin kauniit ja joita pidettiin lähinnä kotioloissa.. 

Kyllähän meillä naisilla pitää olla tyylikkäät, kaupunkikelpoiset kumisaappaat kenkäkokoelmissaan!

Huom! Kaikki linkit ovat ad-linkkejä

10 kommenttia:

 1. Vitsi miten loistavia vinkkejä, nuo Guess Sissyt olisi aika kivat. :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia sitä samaa - Oikein ihanaa ja toivottavasti vähemmän myrskyävää viikonloppua <3! Vitsit, että nykyään on kyllä niin tyylikkäitä kumppareita!!

   Poista
 2. Nuo Guessit on kyllä aika kivat, samoin nuo ensimmäiset! :) Itsehän panostin tänä syksynä ensimmäistä kertaa vähän tyylikkäämpiin kumisaappaisiin. Nyt herätit innon hankkia toiset, mutta ehkä pidättäydyn, vaikka nuo parit alkoi houkuttelemaan ;) Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä Mia:) Miksiköhän muuten miehille ei ole mitään tyylikkäitä versioita.. Nykyään miehillä vilahtelee ihan kamalia "kumikuoria" kenkiensä päällä ja ne näyttää kyllä niin.. no, en sano miltä:) Onneksi naisilla on hiukka paremmin asiat:) Kivaa viikonloppua Mia!!

   Poista
 3. Kiitos! Kyllä tässä on pakko kunnon kumppariostoksille lähteä, eihä tässä mikään näytä auttavan, kun on aina niin märkää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu:) Niinpä, eniten kai niitä valitettavasti nykyään tarvii.. Niiden on siis syytä olla sellaiset, joilla voi liikkua ilman että on sellainen "kumpparikassialma -fiilis".. Kivaa viikonloppua Anu!

   Poista
 4. Voi kun olisi kivoja! Toiset ehkä eniten mieleeni. Tälle kelille todella tervetulleet, eilen mentiin mokkanilkkureissa sateesa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu:) Joo, mustat nilkkurikumpparit näyttää ainakin kuvassa ihan muilta kuin kumisaappailta! Kunhan me naiset ei ainakaan mennä sille miesten viitoittamalle "suojus" -linjalle, niin hyvä! Kaikkea tyylikästä on ainakin meille onneksemme tarjolla. Auts, mokkanilkkureilla kaatosadepäivänä ei kuulosta hyvältä valinnalta.. Mukavaa Lontoon matkaa Satu <3!

   Poista
 5. Nyt oli kyllä aikas mageita kumisaappaita kaikki. Tämä sää on kyllä sieltä mihin aurinko ei paista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano Marina:) Mukavaa itsenäisyyspäivää Marina!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.