Kasvohoidossa Haikon Anti-age Clinic´ssä

17.12.2015

Kävin viime lauantaina ensimmäistä kertaa Haikon Kartanossa, jonne sain kutsun tulla kokeilemaan heidän uudella ultaääniteknologialla tehtävää HIFU*-kasvohoitoaSe on yksi heidän syksyllä lanseeraamistaan Haikko Anti-age Clinic esteettisistä hoidoista.

HIFU -kasvohoito ei ollut varsinaisesti mikään hemmotteluhoito, jossa vähän hierotaan ja hivellään ja saadaan aikaan rentoutunut fiilis. Sillekin on toki tilauksensa, mutta ei välttämättä enää siinä vaiheessa, kun tahtotila on saada näkyvää jälkeä hoidon vastineeksi. Hoito tosiaan tehtiin suomalaisten kehittämällä upouudella ultraäänilaitteella, jossa ultraäänienergian kohteena oli syvällä ihon alla oleva subcutis -kerros. Laitteen ultraäänienergian avulla ihon alle saadaan syntymään "polttopisteitä", jotka ns. niittaa kudoksen kiinni lihakseen. Samalla kollageenin tuotanto kiihtyy ja iho alkaa kiinteytyä. Tämä lihaskudoksen uusiutuminen vie aikaa ja hoidon paras tulos alkaakin näkyä vasta muutaman viikon kuluttua. 

Hoito on tarkoitettu ja parhaat tulokset saavutetaan, kun ikää on mittarissa "riittävästi", sanoisinko 35+. Kyllä tämä laite on ehdottomasti aikuisen ihmisen iholle tarkoitettu eli iholle, jossa maan vetovoima on tekemässä (ensimmäisiä) tepposiaan. Se sopii esimerkiksi roikkuvien poskien (joo mulla), roikkuvan leuanalusihon (sitäkin löytyy) sekä kulmakarvojen kohotukseen (sillekin olisi kyllä tarvetta). Ja erityisesti, jos kirurgin veitsi hirvittää, mutta tahtotila on saada aikaan tehokkaita tuloksia. Jenkeissä sekä muualla Euroopassa veitsetön kirurgia on paljon suositumpaa kuin meillä Suomessa, jonne se vasta tekee tuloaan.

Haikon Kartanon Sky erikoiskosmetologi Päivi Hissa kertoi ennen laitteen käynnistämistä varsin perusteellisesti, mistä koko hoidossa on kyse. Sen jälkeen me yhdessä mietimme, mikä alue kasvoilta tai kaulalta tarvitsisi  meikäläisen kohdalla kipeimmmin "elvytystä". No, kaikki alueet tarvitsisi ja hoito maksaisikin koko kasvoille ja kaulalle tehtynä 1800 euroa. Yhden alueen hoito maksaa normaalisti 300 euroa, mutta nyt näin käynnistämisvaiheessa se on supertarjouksessa eli 140 euroa.

Päädyimme lopulta roikkuvien poskien alueelle, jolle Päivi piirsi tarkan hoitoalueen eli alueen, jolle ultraäänet "ammutaan". Sen jälkeen geelit vielä pintaan ja kone käyntiin. Päivi ampaisi ensimmäisen koelaukauksen ultraäänienergiaa leukaluun kohdalla ja totesin, että haluan tehoa hiukan pienemmälle. Se vihlasi ikävästi, mutta ei kuitenkaan kipeästi. Kun sopiva teho löytyi, hän kävi molemmat posket järjestelmällisesti läpi noin 20-30 minuutissa. Hoito ei tuntunut kivalta, mutta ei se kyllä varsinaisesti sattunutkaan. Yksi ultraääni osui vastikään tehdylle juurihoitoalueelle, samoin leukaluun kohta ei tuntunut kovinkaan mukavalle. Mutta siis, jokaiselle löytyy kyllä varmasti sopiva teho, jotta ultraäänen osuminen syvälle subcutikseen ei ainakaan sattuisi, mutta menisi kuitenkin perille.

Hoidon jälkeen oli vähän hassu olo hoitoalueella ja se myös hieman punotti. Tuntui, että jotain on tehty syvällä ihon alla. Elänkin nyt toivossa, että ärsyttävät ja vähän kiusallisetkin hamsterinpussukat häipyisivät leukapielistä, kunhan lihassolut ovat täysin uusiutuneet. Vielä muutama hetki pitäisi malttaa odotella.

Monenalaisissa hoidoissa on tullut oltua, mutta tämän laitteen tehokkuus ei ainakaan jäänyt epäselväksi! Jos siis haluat hemmottelua ja kaipaat euforista rentoutushetkeä, kannattaa valita joku muu hoito. Mutta jos kaipaat apua hamsteripussukoihin tai roikkuvaan leuanalusihoon ja tärkeintä on näkyvät tulokset, on oikea hoitomuoto tässä näin.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Haikon Kartanon kanssa.

*HIFU = High Intensive Focust Ultrasound

IMG_2572

IMG_2578

IMG_2561

IMG_2556

^Yllä kuvattuna ultraäänellä toteutettavat hoitoalueet. Punaisella on merkattu ne alueet, joihin sitä ei kohdenneta eli kaulalla kilpirauhasen kohta ja leuan alueella hammasluun kohta.


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta hoidolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suomalaiset osaa:) En ole aikaisemmin ollutkaan näin syvälle ihon alle ulottuvissa laitehoidoissa. Mukavaa joulun odotusta Marina:)

   Poista
 2. No juurikin hamsterinpussukat ja valunut leuka ja leukapielet, jo vain. Mielenkiintoinen hoito kertakaikkiaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi dääm kun kaikki tulee kertalaakista, epäreilua suorastaan.. Mutta onneksi on olemassa keinoja pistää vähän luontoäidille kampohin. Ja sille hiton gravitaatiolle:)

   Poista
 3. Hei,

  Olisi mielenkiintoista tietää ihosi "kuulumisia nyt kun hoidosta on jo kuukausi aikaa! Onko mielestäsi hintansa arvoinen ja huomaatko eron entiseen.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.