Joulua kotiin - minihyasintit

10.12.2015

Olen joulun suhteen niin minimalisti kuin vain kykenen. Lapset haluaisi joulua kotiin vaikka kuinka paljon ja heidän mielestään kaikki pienet joulun esineet (tontut, tonttutuikut, pienet joulupallot sun muut) on kivoja ja ne kuuluu tähän aikaan. Joulukalentereitakin on hienoa kiinnittää joka oveen ja vapaaseen seinäpintaan, mitä kotoa löytyy. Onkin ihan mielenkiintoista löytää se yhteinen kompromissi niin, että kaikilla on kotona juuri hänelle sopivaa joulun tuntua. Se, mikä minulle on liikaa ja vähän sellaista krääsää, on lapsille juuri sitä, mikä luo joulun tunnun. 

No, minä tietysti joustan ennemmin omista mieltymyksistäni, se on selvää. Mutta kunhan loppiainen koittaa, niin kaikki ylimääräinen saa saman tien lähtöpassit odottelemaan seuraavaa sesonkia:)

Löysin eilen Tokmannilta kivoja pieniä hyasintteja, jotka halusin laittaa Nougatista ostamiini kristallisiin laseihin. Nämä lasit on muuten normaalisti meidän kahvikuppeja ja ihan jokapäiväisessä käytössä, mutta menköön nyt joulukuun kukkaruukkuina:) Ja kun vielä tässä joku päivä käyn hakemassa Granitista pari kivaa paperijoulutähteä, on minun mieleinen kodin jouluistaminen valmis. Kynttilät kuuluu tietysti jouluun, kuten ne kuuluu aina näin pimeään aikaan. Samoin piparin tuoksu, jota meidän kotona on leijaillut jo lokakuusta lähtien, hih.

Onko teillä löytynyt yhteisymmärrys kodin jouluistamisessa? Ja mikä tekee ylipäänsä kodista jouluisen?


6 kommenttia:

 1. Täällä mennään vielä lasten ehdoilla, on kimallekuusi ja kaikki. Noh joulu on lasten juhla, mutta ilmapumpattavaa jenkkityylistä joulupukkia en kuitenkaan pihalle huolisi. ;) Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, nyt kun lapset on vielä kohtuullisen pieniä, täytyy tehdä niinkuin he haluaa:) Kivaa viikonloppua Tiia <3!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tosi söpöjä, eiksvaan:) Mukavaa viikonloppua Marina!

   Poista
 3. Meille sopii more is more Tykätään koko perhe koristella koti. Jouluun kuuluu aina kunnon kuusi (no, oikeastaan kaukasianpihta), paljon erilaisia valoja ja vähän erilaisia koristeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Sara tunnnelmalliselta ja sellaiselta, että se on teidän juttu:) Niin sen täytyykin olla ja tuntua juuri siltä <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.