Jeans

19.12.2015

En ole varsinaisesti mikään perinneihminen, mutta nyt voin ihan rehellisesti sanoa, että odotan jo joulun jälkeistä aikaa. En ole koskaan oppinut ymmärtämään ihan älytöntä hössötystä, mikä jouluun liittyy. Koti pitää koristella kaikenmaailman krääsällä turhilla tavaroilla, ja ennenkaikkea se älytön lahjojen hamstraus. Ihan niinkuin Abban sillipurkin sisältö - ei päätä eikä häntää. Ostetaan tavaraa, jolla ei ole kenellekään mitään merkitystä.. Olen itsekin (ympäristön painostuksesta varmaankin) sortunut siihen samaan, ei sen puoleen.

Tänään illalla meille tulee kylään ystäviä, joiden kanssa vietämme omaa "pikkujoulua", istutaan ruokapöydän ympärillä ja syödään todennäköisesti itsemme ähkyyn. Tarjolla on ihania pieniä skagen -ja lämminsavulohileipiä, ainakin hyvältä näyttävää (toivottavasti yhtä herkullista) vadelma -suklaamoussekakkua ja sokerina pohjalla - supertäyttävää juustofondueta. Jos ei sillä setillä saa tyrmäystä aikaiseksi, niin milläs sitten?

Kävimme tänään aamusella Stockmannin herkussa ostoksilla ja kuulin, että Jari Sillanpää olisi esiintynyt siinä jossain Stockmannin ulkopuolella klo 13. Olitteko mahdollisesti paikalla? Minä en malttanut jäädä odottelemaan, vaikka olisin kovasti halunnut. 

Sitten vielä asusta muutama sananen. Vedin tänään pitkästä aikaa jalkaan vähän rennommat farkut, jotka on odotelleet kaapin pohjalla jo varmastikin pari vuotta tyhjän panttina. En oikein osaa käyttää ihan näin "reikäsiä" versioita tai siis en tunne oloani niissä kovin kotoisaksi. Jotta asusta tulisi hiukan säädyllisempi, yhdistin farkut mun supernaiselliseen Marellan villakangastakkiin. Minusta yhtälö on oikein toimiva. YourFacen lila neulekin on juuri oikean mittainen housuihin, ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Neuletta ei tarvitse osittainkaan tunkea housujen alle, mikä on minusta aina enemmän tai vähemmän "keinoteikoista".  

Nyt on kuulkaas mentävä jo keittiöhommiin, vieraat tulee ihan kohta. Tein kakun jo eilen, laitoin fondueta varten leipäpalaset "kuivumaan" jo aamupäivällä, mutta kaikki muu on vielä tekemättä. Tykkään muuten ihan älyttömästi valmistella vieraiden tuloa. 

Oikein ihanaa iltaa teillekin!

IMG_2665

IMG_2661

IMG_2638

IMG_2614
Coat: Marella
Knitting: YourFACE
Jeans: Hollister
Angle boots: Ecco (klik)
Bag: Burberry
Belt: Tommy Hilfiger

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja kauniin värinen asu kokonaisuudessaan. Jouluhössötyksestä niin samaa mieltä kanssasi.
    Jari esiintyi Stockan lipalla klo 14. Olin Marimekossa siinä kulmilla ja myyjä kertoi, että hän oli mennä ojentamaan katusoittajaa, kun soittaa niin kovaäänisesti! No, koko yhdinkeskusta sai iloita musiikista.
    Mukavia joulunaluspäiviä sekä hyvää ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniin sininen pusero. Sulle sopii myös tuo sähkön sininen väri hyvin.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.