Hyvää Uutta Vuotta 2016

31.12.2015

Takana on jälleen yksi mielenkiintoinen vuosi, joka saa minun puolestani luvan päättyä ja päättää sen myötä yksi aikakausi minun elämässäni. Edessä on ihan huikeat uudet kuviot ja tuossa juuri kotona mietimme, miltäköhän vuoden päästä tähän aikaan elämä näyttää ja tuntuu. Sen tiedän jo varmuudella, että elämä on nyt ihan eri tavalla omissa käsissä kuin se on koskaan aikaisemmin ollut. Kaikista onnistumisista ja epäonnistumisista saan syyttää tai kiittää ihan uudella tavalla itseäni ja se tunne on tässä vaiheessa, uuden edessä, ihan mieletön! 

Elämässä on tietysti paljon asioita sattuman varassa, mutta monissa asioissa sillä ei ole paljoakaan sijaa, vaan asiat on enemmän tai vähemmän omissa käsissä. Kun päättää, suunnittelee ja toteuttaa suunnitelmiaan, ei sattuma näyttele ainakaan pääroolia siinä näytelmässä, jonka käsikirjoitus on omaa käsialaa. 

Huomaan muuten 16 vuotiaassa tyttäressäni paljonkin samoja piirteitä kuin itsessäni. Hän on ihan käsittämättömän järjestelmällinen ja päättäväinen ja miettii jatkuvasti keinoja kehittää itseään. Tässä yksi päivä hän oli sitä mieltä, että hänen täytyisi muuttaa omaa tyyliään ja sitä hän on sitten järjestelmällisesti toteuttanut. Ensin suunnitellut ja sitten lähtenyt pala kerrallaan toteuttamaan. Ehkä tämä viimeisin juttu liittyy siihen samaan uudistautumisentarpeeseen, koska minullekin tuli hieman yllätyksenä, että hän oli hakenut mallitoimiston listoille ja tänään olimme sitten koekuvauksissa. Minä en tietenkään saanut ottaa hänestä ensimmäistäkään kuvaa, koska sehän vasta noloa olisi:) Härregyydelis, miten kaunis hän olikaan farkuissa ja korkkareissaan! Ei sitä tule kotioloissa ajatelleeksikaan omasta pienestä tyttärestään moisia adjektiiveja. Ihan vastahan hän vielä käveli ulkona kurahousuissa, eikä siitäkään ole kauaa, kun hän käveli vielä tukea vasten. No, parin viikon kuluttua on jatkokuvaukset ja silloin hänelle aletaan rakentaa jo mallikansiota. Malliksi hän ei ole edes nuori enää..

Tänään meille tuli Delicardilta kiva herkkulähetys siianmätiä. Näin on tapahtunut jo monena uudenvuodenaattona. Meillä on nimittäin ollut jo hienoisena perinteenä paistaa blinejä tänä kyseisenä iltana ja herkutella niitä sitten mädin, smetanan ja sipulin kanssa. Ja valkoviinin tietysti myös. Laitoin (tattarijauhopussin kyljessä olevalla reseptillä tehdyn) blinitaikinan kohoamaan jo hyvissä ajoin päivällä, koska Delicard lähetys tuli vasta klo 19. Postilta hyvää palvelua! Aamulla puhelimeen ilmestyi tekstari, jossa pyydettiin vahvistamaan muutamasta vaihtoehdosta itselle sopivin jakeluajankohta ja minä ehdotin aikaväliä 19-21.

Nyt on blinit syöty ja tulin vaan nopsaan toivottamaan teille kaikille mitä parhainta uutta vuotta 2016!  Ihanaa kun olette olleet mukana menneenkin blogivuoden ja ainakin nyt tuntuu, että bloggausintoa riittää vielä alkavalle kuudennellekin blogivuodelle! Kiitos siis kaikille teille mukanakulkeneille ja oikein oikein onnekasta uutta vuotta ihan jokaiselle meille <3 Nähdään ensi vuonna.

IMG_2839

IMG_2832

IMG_2836

IMG_2847

IMG_2816
^Yhden kuvan onnistuin nappaamaan meidän koekuvaussessiosta:)

7 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sekä onnea ja menestystä kaikkiin uusiin kujeisiin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinulle ja perhekunnallesi <3

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät herkut! Onnea uudelle vuodelle ja uusille kuvioille ❤︎

  VastaaPoista
 4. "Ihan eri tavalla käsissä kuin koskaan aikaisemmin". Valitettavasti ne asiat mitkä eniten vaikuttavat elämäämme ovat kaikkein vähiten käsisämme. Terveys, epäonni, onnettomuudet, you name it. Se että tekee omasta mielestään kaikki vimpan päälle hyvin, ei posta sattuman osuutta. Lady Forttuuna on ikävä kärttyinen muidu, joka ottaa ja antaa ihan miten sattuu. Hyvää uutta vuotta kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle vuodelle ja ennen kaikkea uusille kuvioille <3

  VastaaPoista
 6. Huippua tätä vuotta teille molemmille yritteliäille naisille!

  VastaaPoista
 7. Mä nostan sulle hattua (jos sellainen olisi), kun uskallat avata uusia ovia. Jäädään kuulolle, että mitä on tulossa. Ihanaa uutta vuotta Businekselle.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.