Yhden mekon taktiikalla monta tilaisuutta

12.11.2015

Ihanainen Marjukka järjesti lukijaillan Balmuirin kanssa yhteistyössä heidän showroomillaan ja tottahan minäkin halusin poiketa siellä. Jokaisen yrityksen takaa löytyy jonkun ihmisen kasvot ja jokaisen yrityksen kasvojen takaa löytyy jokin tarina. Oli ihan huikeaa kuulla Balmuirin tarina suoraan sen synnyttäneen Heidi Jaaran kertomana. Voi että miten ihailenkaan ihmisiä, joilta löytyy uskoa ja sen lisäksi rutkasti rohkeutta toteuttaa omia unelmiaan! Balmuir on loistava esimerkki siitä, että kaikki on mahdollista. 

Käykää ihmeessä lukemassa Marjukan postaus kyseisestä illasta, kas tästä näin.

Oli mukava tavata pitkästä aikaa myös Mankka (Have an Ice Day -blogin takaa) sekä ensimmäistä kertaa Belladonna (Style and jewels -blogista). 

Eli kiitos ja terveiset, Ladyt:)

^Minä, Marjukka, Mankka ja Belladonna 


Kävin viime viikolla Luhdan järjestämässä pressitilaisuudessa tutustumassa YourFACE:n ja Ril´s:n kevään ja kesän mallistoihin. Huoh, miten ihania juttuja on luvassa ja tuskin maltan odottaa, että pääsen niitä esittelemään teillekin! 

Luhdan showroomilla oli hienosti esillä myös heidän koirille suunnattu Rukka pets -kevätmallisto. Leolla on nimittäin edessä parturireissu, jossa sen karvat tullaan ajelemaan aika hurjan paljon lyhkäsemmiksi eli talviasut, here we come - Ne todellakin odottelee meidän karvaturria:) En taida kiusata meidän "miehekästä" poikakoiraa sentään ihan vaaleanpunaisella hupparilla, vaikka aika söpöhän se olisi..

Monta tilaisuutta ja aina vaan sama bananan mekko:)

Tässä tämmöinen pikainen tervehdys. Nähdään taas!


4 kommenttia:

 1. Oli tosi mukava tavata. Ihastelinkin jo tuolloin mekkoasi; selkeä ja tyylikäs, moneen tilanteeseen sopiva.

  VastaaPoista
 2. Voi jos mulla olisi pieni poikakoira, niin voisin ajatella pukevani sen tuollaiseen pinkkiin pukuun ;)

  VastaaPoista
 3. Näytti ihanalta tilaisuudelta :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä mekko, toimii moneen:) ihania koira-asuja. Olisi pitänyt opettaa meidän pikku-uros jo pentuna takkiin, nyt kun yritän sitä sille laittaa, niin se ei suostu nostamaan jalkaa ulkona, jos takki on päällä..eli ei tuu takkihommista mitään:) Otin haasteen vastaan ja huomenna pitäis saada se julkaistua, kiitos vielä kerran:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.