Tauluprojekti ja mainoskuvaukset

7.11.2015

Niinhän siinä kävi, että viikko vierähti taas blogitauon merkeissä. En oikeasti voi käsittää, miten päivät vaan viuhahtaa ohi! Juuri kun viikko starttaa, onkin edessä jo perjantai.. Yksi syy lyhyille illoille on varmastikin se, että valoa on enää niin vähän tarjolla. Kyllähän talviaikaan siirtyminen on vaan niin hallaa tälle harrastukselle. 

No mutta, nyt kuitenkin taas täällä, että tervehdys vaan pitkästä aikaa:) 

Meillä on ollut kotona olohuoneessa jo lähes ikuisuuden kestävä tauluprojekti. Kun en ole keksinyt mitään järjellistä juttua meidän korkealle seinälle sohvan päälle, olen antanut sen olla ihan tyhjillään.  Kunnes sitten yhtenä kauniina päivänä ajattelin, että miksiköhän kummassa siihen pitää kehitellä jotain aivan mahdottoman ihmeellistä, kun sellaista ei tunnu olevan olemassa. Olen Pinterestissäkin käynyt hakemassa jos jonkinlaista inspiraatiota, mutta mikään ei ole tuntunut siihen sopivalta tai tarpeeksi kivalta. 

No, sitten kun vihdoin löysin ihan mielettömän kivoja (lue: riittävän hyviä) aihioita Desenion verkkokaupasta, tein tilauksen ja kehystytin julisteet tauluilta näyttäviksi. Siitäkin on jo "jokunen aika", ja seuraava tenkkapåå aiheutuikin siitä, että en ole millään raaskinut antaa porata reikiä kiviseinään. Tänään sitten (työkaverin suosituksesta) ostin Clas Ohlsonilta sellaista tauluteippiä, että sillä niiden pitäisi kaiken järjen mukaan pysyä seinillä ilman, että täytyisi rikkoa seiniä. Katsotaan nyt, pieni epäilyksen siemen kyllä itää mielessä.. Ensimmäinen taulu on joka tapauksessa ripustettu teippien avulla  paikoilleen ja jos se on aamulla vielä siinä samassa paikassa, projekti jatkukoon huomenna. Edellinen tauluteippikokeilu päättyi nimittäin ikävästi ja alashan ne sieltä tipahti..

Meidän Leo oli muuten eilen mainoskuvauksissa! Hän tulee olemaan erään innovatiivisen uuden koiranpedin "mainoskasvona", heh. Vanhempi tytär puunasi Leon turkin kuntoon edellisenä iltana, harjasi sitä varmastikin parin tunnin ajan ja vähän trimmaili myös pojua salonkikuntoon. Saa nähdä, millaisia kuvia sieltä lopulta ilmaantuu. Kunhan saan ne käsiini, laitan niitä ilman muuta nähtäväksenne joko tänne blogiin tai sitten Instagramin puolelle. Itse en ollut mukana kuvauskeikalla, vaan se oli meidän tyttöjen oma projekti.

Oikein ihanaa Isänpäivän aattoiltaa ystävät, huomenna jälleen:)

^Siinä ne taulut on odotelleet seinille pääsyä jo vähän turhan pitkään.. Kollaasi tulee muodostumaan seitsemästä taulusta.

^Meidän mallipoju Leo <3


1 kommentti:

  1. Hei hoi! Taulukoukut - siis muoviset, joissa on kolme pientä 'naulaa' - ovat kaikkein helpoimmat. Ja ne saa
    seinästä irti sitten joskus napauttamalla niitä sivusta vaikkapa pienellä vasaralla ja vain kolme pientä reikää
    jää juuri ja juuri näkyviin.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.