Marimekon hame

21.11.2015

Muu Suomi näyttää verhoutuvan lumipeitteen alle, ja me täällä Helsingissä elämme vielä sumun ja harmauden keskellä. En tiedä, mitä näiltä säiltä voisi toivoa, mutta sen tiedän, että ei ainakaan tämmöistä pimeyttä ja harmautta kiitos. Lumipeite voisi tehdä terää, ainakin ajatuksen tasolla. Täällä pääkaupunkiseudulla tosin lumen tulo tarkoittaa valitettavan usein pelkkää kuraa ja loskaa. Kaukana historiassa on ne lapsuuden talvet, kun talvi oli selkeästi talvi eikä jotain kevään ja syksyn välimaastoa.. Ihan hirvittää, mitä jatkuva ilmaston saastuminen eli hiilidioksidi, typpi ja noki saakaan aikaan, ja miten nopeasti! 

Jonain kauniina päivänä tulevaisuudessa, meidän liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu välineillä, jotka toimivat sähköllä. Ja joiden sähkö tuotetaan muilla kuin fossilissa energialähteillä. Saattepa nähdä. Tai ainakin minä uskon siihen. 

Se säistä. 

Musta Your FACE´n peruspaita on ollut tämän syksyn ihan ehdottomia must have -vaatteita. Sitä on ollut niin helppo ja mukava yhdistää ihan minkä tahansa alaosan kanssa ja ihan erityisesti hameiden kanssa. Päälläni olevan Marimekon hameen ostin jo pari-kolme vuotta sitten niiden ystävämyynneiltä ja vaikka olenkin käyttänyt sitä luvattoman harvoin, on se aina kuitenkin kiva kaivaa esiin. Ja varsinkin näiden "Erkki Tuomiojan pukeutumistyylisten" -säiden aikaan, heh.

Reipasta viikonloppua itse kullekin ja ollaan taas kuulolla:)

Ai niin. Vielä muutaman päivän ajan saatte 20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Your FACE:n myymälöissä. Riittää, että kerrot kassalla lukevasi tätä blogia. Eli siis koodi Business Woman toimii marraskuun loppuun saakka.
PB152334
PB152355
Shirt: Your FACE
Skirt: Marimekko
Heels: Ivanka Trump
Necklace: Banana Republic

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

12 kommenttia:

 1. Ihana sinä ja noi kengät <3

  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marina <3 Oikein pirteää viikkoa myös Sinulle!

   Poista
 2. Aivan upea hame ja mustan kanssa käy hienosti. Täydellinen asu sinne pimeyden keskelle. Minulle tulee noista hameen väristä mieleen kynttilän valo!

  Omassa vaatekaapissani on paljon Marimekkoa ja se saa täällä aina positiivistä huomiota. Suomessa lomaillessa minulla onkin yksi sääntö, saan ostaa vain yhden uuden Marimekon. No, ystävät sitten lahjoittavat omia käyttämättömiä puseroitaan ja kokoelmani vaan kasvaa.
  Jos asuisin Suomessa, niin tuskin olisin yhtä innokas niitä käyttämään. Täällä on plussaa se, että ei ainakaan tule jokapäivä vastaan samanlaista tunikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SaaraBee:) Ymmärrän oikein hyvin, että Marimekon upeus tulee parhaiten esiin erityisesti teillä ulkosuomalaisilla. Ehkä se on täällä Suomessa vaan niin itsestäänselvyys, että se kyllä perin usein unohtuu, kun lähtee ostoksille.. Terkut sinne!! <3

   Poista
 3. Upean näköinen hame. Punainen tuo hyvää särmää kokonaisuuteen ja tuo asuun ikään kuin valon.

  VastaaPoista
 4. Voi miten piristävä hame <3 <3 Sopii sulle mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, minäkin tykkään:) Kivaa päivää Jo Ko!

   Poista
 5. Kivan piristävä hame - ja ei sinusta kyllä millään ilveellä Erkki Tuomioja -brändin edustajaa saa;)
  Kuuluuko tuo vyö tuohon hameeseen - on nimittäin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo Erkki Tuomioja -säävertaus tuli yhtenä kauniina aamuna jostain radio-ohjelmasta:) Siinä säätä verrattin Erkki Tuomiojan pukeutumistyyliin - kukaan ei oikein osaa sitä kuvailla muuta kuin sanoilla "jotenkin rähjäinen":)

   Poista
 6. Instassa kuvan nähtyäni ihmettelin edessä olevaa läiskää : ) Mutta sehän olikin upea läiskä, kun näkee sen täällä blogissa. Sinä se tämän homman taidat! Kiitos kun muistutit, minullakin taitaa olla kaapin perukoilla perusmusta 3/4-hihainen pusero. Täytyypä kaivaa esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina:) Kaiva ihmeessä esiin ja eikun vaan rohkeasti sitä yhdistelelmään:) Mukavaa viikon alkua Tiina <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.