Kymmenen pisteen ihonhoitolaite - Kasvoharja

27.11.2015

Olen lukenut monesta blogista ja naistenlehdistä, että iho kannattaa puhdistaa kasvoharjalla, koska lopputulos on huomattavasti puhtaampi kuin perinteinen kasvojenpuhdistus. Toisena hyvänä ominaisuutena on nostettu esiin se, että ihohuokoset on säännöllisen kasvoharjauksen jälkeen silminnähden pienemmät. 

Kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta. Kasvoharjan on pakko olla samanlainen turhake kuin leipäkone aikanaan, joka parin käyttökerran jälkeen jää laatikoitten pohjalle kuljeksimaan.

Olen etsiskellyt sopivaa kasvoharjaa jo kesästä lähtien, mutta en ollut löytänyt, koska hinta on ollut liian korkea. En ole yksinkertaisesti ollut halukas maksamaan ihan mahdottomia, jos se osoittautuukin lopulta ihan turhanpäiväiseksi hömpäkkeeksi. 

Kun kävin Sokoksen tapahtumassa Remingonin pisteellä (juttu siitä kas tässä näin, klik), meikäläisen silmät lukittuivat Remingtonin kasvoharjaan. En oikeasti tiennyt, että niiden valikoimista löytyy myös ihonhoitoon kuuluvia laitteita.. Kuvittelin, että Remingonilta saa vain hiustenlaittoon liittyvää välineistöä..

Kun menin tapahtumasta kotiin, kehotin (lue: määräsin) puolisoni ostamaan sen minulle synttärilahjaksi. Ja niin tapahtui:) No, sittemmin Remington otti minuun yhteyttä ja sain valita yhden tuotteen heiltä testaukseen ja ylläripylläri, valitsin jälleen kasvoharjan. Hankinta nimittäin osoittautui niin hyväksi (itseasiassa loistavaksi), että tämä toinen lähti eteenpäin lahjaksi systerille.

Remingtonin kasvoharja oli hintaluokaltaan ihan sopiva. Minuun vetosi myös se, että tätä laitetta voi  mainiosti käyttää myös suihkussa - tehokasta ajankäyttöä, heh:)

Mutta ennenkaikkea minuun tehosi se, että näin reilun kuukauden käyttökokemuksen jälkeen voin sanoa, että ihan paras laite kasvojenpuhdistukseen! Normaalipesun jäljiltä vanulappu värjäytyy poikkeuksetta meikkivoiteen värillä, mutta kasvoharjauksen jälkeen iho on täydellisen puhdas. Ja pehmeä, ihan niinkuin kosmetologilla käynnin jälkeen. 

Paketissa tulee kolme erilaista vaihtopäätä ja itseasiassa minun synttäripaketista löytyi lisäksi vielä yksi ylimääräinen vaihtopää. Tytär otti sen omaan käyttöön eli sama laite sopii erinomaisesti niin äidille kuin tyttärelle, kunhan vaan jokaisella on oma vaihtopäänsä, hygieniasyistä.

Ihan loistava valinta vaikkapa joululahjaksi! 

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

13 kommenttia:

 1. Mulla on tämä sama. Sain ennen I love me messuja testaukseen ja tehtiin tästä vähän videotakin messuilla. Tämä on NIIN sairaan hyvä. Mä ihastuin kanssa ihan täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulee puhdasta jälkeä ja iho tykkää:) Ai niin se piti vielä sanomani, että ei kannata käyttää ihan jokapäivä, vaan muutaman kerran viikossa. Ihan niinkuin kuorintaa konsanaan, vai mitä Maiju!?

   Poista
 2. Kasvoharja on jo pitkään ollut harkinnassa, mutta aina sen hankkiminen on vain jäänyt. Tämän myötä täytyy laittaa hankintalistalle tai kirjoittaa joulupukille :) Mukavaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Belladonna:) Puhdistus on tällä masiinalla helppoa kuin mikä ja lopputuloksena vielä puhdas ja sileä iho. Tämä on tämmöinen koti-spa-vehje:) Kivaa viikkistä myös Sinulle <3!

   Poista
 3. Hei, kuulostaa hyvälle. Mitä laite maksaa noin? Synttärini ja joulu lähestyy 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan:) Nopea silmäys (verkko)kauppoihin näytti seuraavaa: Anttila 59,99 eur, Verkkokauppa.com 59,90 eur ja Sokos 69,95 eur.

   Poista
 4. Itsellä on Mia kakkonen käytössä. Tarviikin muuten ottaa se taas tauon jälkeen käyttöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marina:) Nyt en kyllä hoksaa, mikä on Mia kakkonen.. Onko se jokin aikaisempi Remingtonin kasvoharja vai jonkin toisen merkin? Mukavaa viikonlopun jatkoa Marina:)

   Poista
 5. Hei ja kiitos vinkistä. Tuo menee hankintalistalle. On aina kiva kuulla käyttökokemuksia, ennen hankintaa. Hintakin on kohtuullinen.
  (Luulen, että tuo Mia 2 on Clarisonicin malli)
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Tiina:) Hintalaatu -suhde on kyllä kohdillaan! Itse täytyy pitää huolta, että tämä kone ei jää laatikoitten pohjalle ja ainakin minulla se odottelee aina suihkun lähettyvillä käyttäjäänsä:)

   Poista
 6. Mulla Oriflamen vastaava, ja on kyllä tarkoitettu ihan päivittäin käytettäväksi. Mulla kuuluu illalla suihkurutiineihin kasvojen puhdistus perusteellisesti. Onhan se hauska saada kasvot täysin meikittömäksi ihan joka pv eikä vain muutaman kerran viikossa. Tod hyvä laite!

  VastaaPoista
 7. Saako tähän erikseen ostettua vaihtopäitä? (muitakin kuin se kuorintapää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna! Kyllä vaihtopäitä voi ostaa erikseen! Meillä esim. tytär käyttää samaa laitetta, mutta hänellä on omat henkilökohtaiset harjaspäät käytössään. Tosi kätevää!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.