Instrumentariumin ylellinen Heritage -mallisto ja omat suosikkipokat

24.11.2015

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedays´n ja Instrumentariumin kanssa)

Olin jokunen viikko sitten Indiedays´n perinteikkäässä Inspiration Day -tapahtumassa, itseasiassa ensimmäistä kertaa. Tällä kertaa en tosin osallistunut samana iltana järjestettyyn Blog Awards -gaalailtaan, koska tuolle illalle oli sovittuna muuta menoa. Yleensä nämä kaksi tapahtumaa järjestetään  siis samana päivänä eli ensin päivällä Inspiration Day ja sitten illalla Blog Awards.

Lähdin tapahtumaan ihan vaan fiilistelemään ja tapaamaan blogiystäviä ympäri maan. On ihan mielettömän jännä fiilis, kun tapaa ensimmäistä kertaa "elävänä" ihmisen, jonka kanssa on ollut jo pitkään nettituttu. Tapasin nimittäin Tuulannelin ihan ensimmäistä kertaa livenä ja täytyypä sanoa, että kyllä se ihmisen luonto paistaa läpi näin netinkin välityksellä, vaikka me ehkä toisin luulemme. Tuulanneli on juuri niin positiivinen, rempseä ja valoisa ihminen, jollaiseksi olin hänet mieltänytkin:) Terkut siis Vaasan suuntaan!

Oorait. Kun sain käsiini Inspiration Day -ohjelman, halusin tutustua Instrumentariumin pisteellä esiteltyihin uusiin Swarowskin kristalleilla koristeltuihin ihanan ylellisiin Heritage -malliston silmälasipokiin, joita Instrumentarium myy yksinoikeudella. Tarvitsen kipeästi uudet silmälasit, koska olen riippuvainen laseista.

Koska tapahtuma oli pullollaan tyyliasiantuntijoita, annoin blogiystävilleni ja Instrumentariumin väelle vapaat kädet valita heidän mielestään minulle sopivat pokat. En ollut kovinkaan yllättynyt, että ne olivat ruskeat väriltään ja aikalailla ne, jotka olisin itsekin valinnut.

Mitäs tykkäätte, otanko vai en?
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Kehykset olivat kyllä ihania.

  VastaaPoista
 2. muuten hyvät, mutta näyttäis että pokan alareunat ottais poskiin kiinni. Nenältä istuu hyvin, saiskohan samanlaista pokaa vähemmän pyöreän muotoisena?

  VastaaPoista
 3. Moikka :)

  Nyt meni tämä bloggari ihan sanattomaksi :) ihana olet sinäkin <3
  Nämä blogaritreffit ovat juuri sen takia kivoja kun saa tavata livenä!

  Ihan samat sanat voin sanoa sinustakin. Kyllä se aitous ja elämän iloisuus paistaa aina läpi.
  Nyt odotan innolla seuraavia treffejä!

  Kivaa viikkoa sinulle ihanuus <3

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, mitkähän prillit mulla olikaan. Täytyy varmaan toteuttaa tämä postaus. :) Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.