Your FACE juhla-asuviikko - petrolinvihreää ja sopivasti bling-blingiä

19.10.2015

Tällä viikolla onkin luvassa hieman poikkeuksellinen blogiviikko, nimittäin postauksia on näillä näkymin tulossa joka päivä. Your FACE:n myymälöissä on nyt juhla-asuja tarjolla yllin kyllin ja minä kävin hakemassa heiltä muutaman oman suosikkiasuni kuvauslainaan. Ja niitä on luvassa jokaiselle päivälle tällä viikolla.

Aloitetaan tämä juhla-asupainotteinen viikko ihanalla petrolinvihreällä mekolla, joka on oivallinen valinta syksyn ja talven tuleviin juhliin. Siinä on juuri sopivasti bling-blingiä ja se on mielestäni kivalla tavalla "loose". Suosittelen lämpimästi pukemaan alle muotoilevan alushameen, niin eipähän pilkota makkarat tai muutkaan poukamat mekon alta. 

Mitäs tykkäätte tämmöisestä mekosta? Näitä oli muuten myös mustana, mutta onhan tässä petrolinvihreässä kyllä jotain jännää särmää:) Mii laik!

Dress: Your FACE
Belt: Your FACE
Heels: Jimmy Choo
8 kommenttia:

 1. Ihanat kengät, suorastaan tanssikengät! (Kenkäfriikki kiinnittää huomiota vain olennaiseen...) Mekossa on kaunis pääntie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kengät on kyllä superkauniit ja ne on mun vaatekaapin aarreosastoa:) Pääntie oli hyvin kaunis ja erityisen kaunis mekko on selkäpuolelta.. Harmi, että siitä ei tullut otettua yhtään kuvaa.

   Poista
 2. Tykkään petroolista.. sopii talveen. Kylllähän tuo asu sopii talven juhliin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, sekä talveen että syksyihmisen värikarttaan myös:)

   Poista
 3. Todella kaunis sävy mekossa. Ja kengät ovat kyllä kuin koru. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä tosi kiva väriltään:) Tänä syksynä on iloksemme ollut paljon erilaisia vihreän sävyjä, kuten oli jo viimekin vuonna.

   Poista
 4. Ihana mekko ja loistava värivalinta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko sopii kyllä mainiosti monenlaiselle vartalolle ja taipuu muuten pituutensakin tähden monenlaiseen mieltymykseen. Ilman vyötä mekko oli myös oikein kiva ja sopii varmasti vähän toisenlaiselle vartalotyypille. Mukavaa uuden viikon alkua Tiia <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.