Your FACE juhla-asuviikko - työasuksikin sopiva kotelomekko

23.10.2015

Voikohan perjantai -fiiliksestä saada koskaan tarpeekseen? Vaikka meikäläisen uralle on mahtunut aika monta perjantaipäivää, ei niistä vaan saa koskaan tarpeekseen:) Täällä Helsingissä on muuten pari päivää ollut melkoisen tylyä syyssäätä, joka vetää kyllä niin syysmoodin päälle. Vettä tulee viistosti täyttä häkää ja siihen mausteeksi vielä mereltä puhaltava kunnon syystuuli.. No, onneksi lauantaiksi on luvattu jo paranevaa säätä! 

Huomenna lauantaina on tarkoitus mennä keskustan Sokokselle, jossa stylisti Outi Broux odottelee meikäläistä Remingtonin pisteellä hiusten hellimisviikon puitteissa. Ihanaa, kun yksi maamme tunnetuimmista stylisteistä opastaa hiusten laitossa:) Sokoksella on vielä tämän viikonlopun ajan hiusten hellimisjuttuja tarjolla eli kannattaa poiketa!

Me mennään huomenna poikkeamaan myös Korkeasaaressa systerin pikkupoikien kanssa, jos vaan säät ei sitä estä. Ja sunnuntaina he sitten lähtevätkin jo takaisin kotiinsa.. Viikonloppuna pitäisi jossain välissä päästä myös jonkinlaiseen flow -tilaan ja kehitellä jotain järkevää kirjoitettavaa yhteen ammatilliseen julkaisuun, ja jossa saan ihan itsenäisesti päättää sekä teeman että tietysti myös sisällön.  Se syntyy joko puolessa tunnissa tai sitten viidessä tunnissa, saa nähdä. Tykkään ihan älyttömästi tämmöisistä uudenlaisista haasteista, joissa oikeasti joutuu pistämään itsensä likoon ihan uudella tavalla. Siitähän olisi ollut niin helppoa ihan vaan kieltäytyä.. Tänä viikonloppuna pitäisi tehdä myös yksi verojuridinen projektityö pois päiväjärjestyksestä ja lukeakin pitäisi koko viikonlopun täydeltä. Ohjelmaa on siis ihan "riittävästi".

Mutta tiedättekö mitä. Ihastuin ihan satalasissa tähän ihanan syksyisen värikkääseen Your FACE:n kotelomekkoon. Tämäkin mekko (johon on ihan hyvä päättää Your FACE juhla-asujen esittelyviikko) istuu niin mahdottoman hyvin, on miellyttävä kantaa ja näyttää tyylikkäältä vaihtoehdolta syksyn rientoihin. Minä tosin otan sen hetimiten ihan työkäyttöön ja yhdistän sen töissä jakun sijasta Your FACE:n pitkän mustan neuletakin kanssa. Muistatteko kun esittelin tämän vaalean pitkän neuletakin eli nyt minulla on myös mustana ihan mielettömän kaunis pitkä neuleinen jakun korvike. Your FACE:n neuleet on kyllä testaamisen arvoisia ja olenkin totaalisen ihastunut niitten  superhyvään ja napakkaan laatuun. Ja tietysti myös ulkonäköön, koska kyllähän kyseisten ominaisuuksien täytyy kulkea käsikädessä. Omasta vaatekaapista löytyykin jo neljä ihanaa Your FACE:n neuletta ja voisin käyttää niitä jokaista ihan jokaikinen päivä!

Muistattehan myös, että saatte yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta 20% alennuksen Your FACE:n myymälöissä, kun kerrotte kassalla lukevanne tätä blogia. Salakoodi on siis Business Woman ja se toimii marraskuun loppuun saakka.

Mutta hei, nyt on ihan pakko laittaa kone pakettiin ja aloittaa velvoitteiden selätys ennenkuin viikonloppu etenee yhtään pidemmälle. Oikein toimeliasta viikonloppua siis teillekin <3


11 kommenttia:

 1. Esittelyviikon mekoista tämä on eniten mieleeni ja nimenomaan työmekoksi.Tosin sinun päälläsi kaikki näyttävät hyviltä, osaat kantaa vaatteet.T. Ulderoinen

  VastaaPoista
 2. Säihkysääri näytät niin upealta tuossa mekossa. Monikäyttöinen mekko, ihana tuon villatakin kanssa. Juuri tuollaista tykkäisin käyttää mahdollisena työasuna, tosin se ei kyllä näyttäisi niin hyvältä meikäläisen päällä, kuin sinun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs nyt Tiia, kyllä se näyttäisi sinunkin päällä yhtä hyvältä, usko pois:) Tämä asu on kyllä niin meikäläisen tyylinen kuin vaan olla ja voi, hih:)

   Poista
 3. Upea mekko! Tuo nahkavyö on piste iin päällä. Todella kaunis kokonaisuus, mallista puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kotilaituri:) Kyseinen vyö on ihan mielettömän monikäyttöinen ja sillä saa monen vaatteen näyttämään hyvinkin helpolla hyvältä!

   Poista
 4. Onpas tyylikäs ja herkullisen värinen:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita asuja kaikki:) Olet kaunis malli ja helppo puetettava, sinulle sopii kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kata:) Jotenkin satun olemaan siinä mielessä onnekas, että kokonsa puolesta sopivia vaatteita on aina ollut aika helppo löytää. Mutta ei minulle kyllä ihan kaikki sovi, hih:)

   Poista
 6. Aivan ihana kokonaisuus! Alkoi tekemään mieli ostoksille. Tuo sinun vyö on tosi kaunis ja nähtävästi hyvin monikäyttöinen. Voiko kysyä, minkä merkkinen se on, tai mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi:) Vyö on kyllä todellakin monikäyttöinen ja kannattaa ehdottomasti hankkia itsellekin sellainen! Näitä kyllä myydään monessakin liikkeessä, mutta taisin ostaa omani Aleksanterinkadun Object -liikkeestä. Siitä on kylläkin jo aikaa eli en tiedä, onko heillä tätä tai vastaavaa enää..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.