Your FACE juhla-asuviikko - Syksyinen kukkamekko

22.10.2015

Torstaitervehdys ystävät:) Tämä viikko on ollut kyllä ihan mielettömän hauska, kun töitten jälkeen on  kotona ollut vastassa minun äiti ja kaksi pientä siskonpoikaa. Äitihän näistä pienistä pojista on tietystikin huolehtinut, kun minä ilmestyn kotiin aina niin pirun myöhään.. Mutta joka päivä on kotona odottanut kaikista mahdollisista tyynyistä rakennettu maja keskellä olohuoneen lattiaa. Olin senkin vaiheen jo unohtanut, koska onhan meidänkin tytöt rakentaneet jos jonkinmoisia majoja, mutta eipä niitä ole enää muutamaan vuoteen ilmestynyt. Jännää, että kaikilla pienillä lapsilla on jonkinmoinen sisäänrakennettu majanrakennusvietti, koska minäkin muistan niitä pentuna kyhäilleeni. 

Parasta tänään oli kuulemma se, kun he kävivät mummon kanssa ostamassa suolakeksejä lähi-Siwasta:) Arjen pieniä suuria asioita! Ei voi kuin ihailla sitä lapsen aitoa ja vilpitöntä innostumista, joka tunne jossain myöhemmässä vaiheessa vaan laantuu, ellei peräti häviä..

No mutta, on neljännen Your FACE:n juhla-asun esittelyn aika. 

Tämä juhlallinen, syksyisellä twistillä oleva kukkamekko on taas niin mielettömän hyvin istuva, täydellisellä leikkauksella varustettu mekko, ettei voi kuin ihailla Your FACE:n suunnittelijoiden työtä! Kaulus on kivasti ovaalinmallinen ja pienet hihat mahdollistavat sen, ettei mekon päälle tarvitse juhlan hetkellä välttämättä mitään. Tämä mekko kaunistaa kyllä jokaisen kantajansa ihan semmoisenaan:)

Tässäkin siis vallan mainio valinta hyödyntää marraskuun loppuun saakka voimassa oleva lukijaetu, eli mainitsemalla Your FACE:n myymälän kassalla sanan Business Woman, saat yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta 20% alennuksen.

Kello lähestyy yhdeksää eli torstain tv-maratoni ja kaksi tuntia putkeen Batcheloria, jee:) Se on baibai taas tällä erää ja huomenna jälleen!

Your Face kukkamekko

Your Face kukkamekko

4 kommenttia:

 1. Hei! Kaikki esittelemäsi Your Face -juhlamekot pukevat sinua hienosti, mutta minun makuuni niistä puuttuu jotain - jos olisin ranskalainen, sanoisin, että je ne sais quoi - nyt sanon, että twist, vaikka se ei oikeastaan kuvaakaan sitä, mitä tarkoitan. Tai sitten on vaan niin, että kuva ei onnistu välittämään noiden mekkojen ihanuutta. Tai sitten en ole ollenkaan osannut virittäytyä juhlatunnelmiin. Varmasti vika on katsojassa. Ehkä lasillisen skumppaa auttaisi :-) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Minä kun olen itse kovin "yksinkertainen" mitä tulee asusteitten käyttöön ja tykkään fiilistellä tällaista kuosillista mekkoa ihan semmoisenaan. En oikein osaa käyttää edes jakkua tässä päällä.. Otappa pari lasia skumppaa, se tekee muutenkin oikein hyvää, hih:)

   Kivaa viikon alkua Satu!

   Poista
 2. Samaa mieltä minäkin: business womanille asut sopivat hienosti, mutta.. Itse en ole Your Facen vaatteita viime vuosina juuri katsellut (ei enää myymälää kotipaikkakunnallani), mutta aikaisempi kokemukseni oli, että ne sopivat suomalaiselle naiselle. Perussuomalaiselle naisvartalolle eivät ainakaan nämä valitut asut kyllä sovi. Rintavalle yläosat suorastaan kauhistus. Myös kuviot vierastuttavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan:) Valikoimaa on mielestäni kyllä monenlaiselle ja -kokoiselle naiselle, niin rintavalle kuin vähemmänkin rintavalle. Itse poimin valikoimista tietystikin itselleni sopivimmat mallit, mutta monet näistä on kyllä tehty juurikin monenkokoiselle vartalolle sopivaksi. Minä käytän aina sitä kaikkein pienintä kokoa, mutta isoimmat koothan on ties miten isoja! Ja hei, kannattaa käyttää myös YourFACEn ihka omaa stailauspalvelua apuna, koska uskallan kyllä väittää, että Your FACE toimii juurikin suomalaiselle naiselle!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.