Your FACE juhla-asuviikko - mustaa samettia ja petrolinsinistä

21.10.2015

Jatketaan vielä muutama päivä Your FACE:n juhla-asujen parissa:) Ensimmäisen postaamani asun näet täältä ja toisen asun täältä näin. On siis kolmannen asun vuoro. 

Ja alkuun heti muistuttelen vielä 30.11 eli marraskuun loppuun saakka voimassa olevasta "salasanasta", jolla saatte 20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Your FACE:n myymälöissä ympäri maan. Se salasana on siis Business Woman eli kun mainitset sen kassalla, niin saat mukavan alennuksen. 

Tänään on esittelyssä ehkäpä kaunein kynähame, jota minä olen päälläni pitänyt! Se on mustaa pehmeää, joustavaa, mutta kuitenkin "jämyä" samettia ja istuu ainakin meikäläiselle juuri oikealla tavalla.  Se ei jää polven kohdaltakaan liian leveäksi, joka tahtoo olla meikäläiselle se haastavin kohta, mitä tulee kaposiin kynähameisiin. Hameen helmassa takana on nimittäin vetoketju, jolla tuota kapeimman kohdan leveyttä voi kätevästi säädellä. Hame istuu monenlaiselle vartalolle kauniisti juurikin vetoketjun ansiosta.

Tämän kynähameen saa officekelpoiseksi hyvinkin helposti yhdistämällä sen vaikkapa valkoisen kauluspaidan kanssa eli aika monipuolinen vaatekappale. Mustan poolopaidan kanssa asun fiilis muuntuu taas aivan toisenlaiseksi. Juhlalookkia tavoitellessani paritin sen tämän syksyn suosikkivärin eli petrolinsinisen kanssa. Paita on myös Your FACE:n juhlamallistosta. Siinä on aivan ihana leikkaus ja pisteet myös sopivasta löysyydestä! Minä en nimittäin fanita, jos paita "soi" päällä..

Semmoinen asu tällä kertaa eikä oikeastaan muuta kuin oikein ihanaa keskiviikkoillan jatkoa teille kaikille! Kommentteihin vastaaminen laahaa nyt pahasti, mutta lupaan kyllä tehdä sen, I promise:) Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis ja hyvin tähän kauteen sopiva asu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään:) Asun molemmat osat on myös aika monikäyttöisiä!

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.