Vapaa-ajan look

18.10.2015

Tämän syksyn ihan ehdoton lemppariyhdistelmä on ollut yhdistää vaaleanpunaista ja mustaa keskenään. Jotenkin ne sopii toisilleen ja täydentävät toinen toistaan kauniisti. Viime kevään mallistosta bongattu Ril´s vaaleanpunainen villakangastakki on ollut kyllä paras hankinta, mitä takkeihin tulee. Se on ollut kiva yhdistää keväällä valkoisten housujen kanssa ja näin syksymmällä mustien nahka- tai tekonahkahousujen kanssa. Tylsää, kun mikään muu ei näytä omaan silmään hyvältä, siis siinä mielessä tylsää, kun kaikki muut syystakit jää käyttämättä.. ja housut myös.. Olen muutenkin sellainen tyyppi, joka ei vaihtele joka päivä lookkiaan, mutta tämän yhdistelmän kanssa ei tekisi mieli muuntua laisinkaan.

Löysin muuten ihanat syysnilkkurit Eccolta. Olen niin lopen kyllästynyt kenkiin, jotka kyllä näyttää kauniilta, mutta joilla ei pysty kävelemään ilman että jalat särkyy. Näitten Eccon kenkien lesti on täydellinen ja vaikka korkoakin on 7,5 cm, jalat on silti mukavassa asennossa. Pohjatkin on suomalaiseen säähän sopivat. Ostin kokoa 37, vaikka normaalikokoni on mieluumminkin 37,5. Voin siis lämpimästi suositella, jos kenkäkokoelmasta puuttuu hyvät perusnilkkurit!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille <3 Meillä alkaakin hurja viikko, kun mun siskonpojat (5v ja 7v) tulevat viettämään syyslomaansa tänne meille:) Mun äiti tulee kyllä myös eli vilskettä ja vipinää on luvassa.

Tekstin linkit ovat kaupallisia linkkejä.


Coat: Ril´s
Ankle boots: Ecco (klik)
Fringe bag: Carlos Santana (similar here, klik)
Shades: RayBan
6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki, väri on upea! Mulla on Laura Ashleyn takki joka on paljon vaaleampaa roosaa, en oikein ole tykännyt väristä, liian hailakka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka eihän se vaalean roosakaan huonolta kuulosta.. Toki, tässä idea on nimenomaan reilussa vaaleanpunaisessa värissä ja tykkään tästä sävystä tosi paljon. Se on pienestä kiinni:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Lady:) Juu, ei vaaleanpunaista voi oikein mihinkään hempeään yhdistää.. Tai en halua sellaista kovin hempeää luukkia itselleni..

   Poista
 3. Takki on kauniin värinen.Pitäisi itsekin joskus uskaltaa väreihin enemmän takeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla:) Katselin viime viikonloppuna erään ravintolan naulakkoon jätettyjä takkeja (kun ne sattui olemaan aika lähellä meidän pöytää) ja kylläpä ne oli kovin tummanpuhuvia yleisilmeeltään - mustia ja harmaita kaikki tyynni. Miksiköhän ihmiset on niin arkoja käyttämään kivoja värejä.. en tiedä.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.