Remingtonin hiustenlaittoa Sokoksella

25.10.2015

Kävin lauantaina Helsingin keskustan Sokoksella hiustenhellimistapahtuman merkeissä. Olin saanut kutsun Remingtonilta tulla tutustumaan sen syksyn uutuuslaitteisiin niin, että stylisti Outi Broux laittoi minun hiukseni niillä. Mikäpä sen parempi tapa tutustua kuin kokeilla uusia vehkeitä omiin hiuksiin.

Olen ollut supertyytyväinen omaan Remington -kokoelmaani ja se laitteisto onkin minulla ihan jokapäiväisessä käytössä. GHD-kiharrin on jäänyt käyttämättömänä ihan syrjään. Olen tykännyt Remingtonin laitteista sen tähden, että niissä on kuumuutta tarpeeksi ja kihara on todellakin jämäkkää jälkeä. Minun hiuslaatu kun on sellaista ohutta ja sitä on paljon eli jos laitteessa ei ole tarpeeksi tehoa, siitä ei ole meikäläiselle avuksi.  

Annoin Outi Brouxille vapaat kädet laittaa ihan sellainen kuontalo kuin mikä hänen mielestään sopii minulle. Jos käsittelyn tekee yksi Suomen tunnetuimmista stylisteistä, halusin ehdottomasti hänen näkemyksen minulle sopivasta hiustyylistä. Hän kähersi hiukset Remingtonin syksyn uutuustuotteilla eli PROtect suoristajalla ja kihartimella. Suoristajalla hän teki hieman isompaa kiharaa ja päällyshiukset käsitteli sitten kihartimella. Nämä laitteet sumuttaa viileää nestettä hiuksiin ja samalla erittävät myös hoitoaineita, joitten vaikutuksesta hiuksista tulee mm. kiiltävämmät. 

Outi Broux halusi tehdä minulle näyttävän kiharakampauksen, jossa siis hiuksen alemmissa osissa on isompaa kiharaa ja päällä sitten vähän pienempää. Kampaus oli todellakin runsas ja jakauksen hän sanoi istuvan minulle parhaiten, kun se on keskellä päätä. Lopputuloksen näette alla. (Teen vielä erillisen postauksen, miltä hiukset näyttivät päivän päätteeksi, kun olimme viettäneet muutaman tunnin Korkeasaaren vieressä seikkailupuisto Korkeessa).

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja tervetuloa meille kaikille talviaikaan:) Ja mitäs te tykkäätte mun kiharapehkosta? 


^Outi Broux on kyllä näyttävä nainen! Ihana petrolinvihreä pitsimekko oli hänellä yhdistettynä nahkaleggingsien ja rok-rok-nilkkureiden kanssa, hiukset (tyylilleen uskollisesti) tiukasti ponnarilla.
17 kommenttia:

 1. Upea sinä! Mahtavat hiukset! Apua, en tajua, mutta mulle tuli mieleen Charlien enkelit. Toivottavasti et tykkää huonoa :) Upeita daamejahan he olivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se oli kyllä ensimmäinen asia, mitä minullekin tuli mieleeni:) Hehän olivat aikansa klassikoita!

   Poista
 2. Wau mitä missejä! <3 Outi laittoikin Maijun hiukset messuilla ja wau mikä look Maijullekin tuli, taitava nainen tuo Outi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onkohan minulla mennyt se ohi! Minunpa pitääkin selata Maijun blogia, jännä nähdä, miten hänen hiukset taipuivat Outin käsittelyssä:)

   Poista
 3. Mistä löytää nahkalegginsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toooodella monesta paikastahan niitä löytyy! HM, GinaTricot, Zalando, Nelly, Bootz..

   Poista
 4. Mistä löytään nahkalegginsit

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Eiks vaan:) En olekaan aikoihin pitänyt hiuksia näin kiharalla ja näin volyymipitoisina! Viimeksi varmastikin silloin, kun minulla oli vielä pitkät hiukset..

   Poista
 6. Tosi ihana kiharakampaus! Voi, kun olisi ollut vielä kuva takaapäin valmiista kampauksesta!

  Btw - blogissani on sulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekin.. Harmi ettei kuvaaja ottanut takaapäin kuvaa! Ja hei, kiitos Minttu haasteesta! Kävinkin heti kurkkaamassa sen ja HUH, se oli vai… tai siis erittäin haasteellinen!!

   Poista
 7. Ihana kampaus :) Muutenkin ihana asu TAAS ylläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks jee, kampaus on kieltämättä aika cool:) Asu on mun suosikki vapaa-ajan -asu. Kivaa viikonloppua Mankka <3!

   Poista
 8. Outi Broux on upea nainen - sekä ammattilaisena että suurella sydämellä varustettuna myötäeläjänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana yhtälö:) Ammattilaisena vertaansa vailla ja sitten vielä ihmisenä - sitä yhtälöä kannattaa todellakin tavoitella! Minä tiedän Outin vain ammattilaisena ja onkin hienoa kuulla, että myös ihmisenä hän on suurella sydämellä varustettu! Olisin kyllä ihmetellyt, jos hän ei sitä olisi, koska sain hänestä toooodella miellyttävän kuvan!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.