I Love Me -messuvinkki - LuinSpa

15.10.2015

Tulevana viikonloppuna on jälleen I Love Me -messujen aika. Joku teistä saattaa muistaa, että olin mukana historian ensimmäisillä I Love Me -messuilla virallisena bloggaajana vuonna 2012 ja sen tähden kyseinen tapahtuma on minulle jokavuotinen Must -happening. Ensimmäiset messut on olleet kyllä yksi blogihistoriani mieleenpainuvimmista tapahtumista ja onkin ollut upeaa päästä aloittamaan jotain, joka kantaa vuodesta toiseen.

Tämän vuotisilla messuilla haluan ehdottomasti mennä vierailemaan LuinSpan osastolla. LuinSpa myy ehkäpä telluksen ylellisimpiä pyyhkeitä ja muita kylppäriasusteita ja laajentaa valikoimaansa tasaiseen tahtiin. Laatu kuitenkin pysyy jatkuvasti korkealla ja heidän missionsa onkin tuoda sellaista ylellistä kylpylähenkeä jokaiseen kylppäriin. Heidän tuotteidensa ainoa huono puoli on se, että ne on niin ihania, ettei niitä oikein raaskisi käyttää..

LuinSpan tuotteiden väriskaala on kuin tehty meikäläisen kylppäriin - valkoinen, mudan harmaa ja juuri oikean beigeruskea, jota värisuoraa täydennetään tänä syksynä vielä mustalla. Saapa nähdä, onko heillä tulevilla messuilla jo esittelyssä tai kenties jopa myynnissä mustia hiuspyyhkeitä. Näin olen nimittäin ymmärtänyt.

Isääkään ei ole unohdettu, koska täytyyhän kylppärissä olla tilaa myös miespuolisille, hih. Tänä vuonna isää voi ilahduttaa vaikkapa ylellisellä lannepyyhkeellä.

LuinSpan suosituin tuote taitaa olla heidän hiuspyyhkeensä eli tämä näin, klik. Niitä lienee nyt messuillakin myynnissä eli käykäähän poikkeamassa heidän osastollaan! Habitare -messuilla ne oli huippumenestys eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

LuinSpan kotisivuille pääset tutustumaan tästä näin, klik. Ja heidän Facebook -sivuilleen tästä näin, klik.

LuinSpan löydät messuilta osoitteesta 6b69. Nähdään siis viikonloppuna!
^Ihana vinkki isänpäivälahjaksi eli lannepyyhe. Siinä ei ole repivää tarraa, vain pehmeää pintaa ja se sopii monenkokoiselle isälle nepparikiinnityksen ja kuminauhan ansiosta. Värisuora täydentyy tämänkin osalta sysimustalla versiolla.

1 kommentti:

  1. Tuo päähine on kyllä niin ihana ja pehmeä, tykkään omastani kovasti. Miehelleni olen jo vuosia metsästänyt saunaviittaa, mutta sellaisia ei vaan löydy. Istuu aina pihalla pitkään löylyjen välissä ja siksi olisi kiva saada sellainen kokoa kehoa lämmittävä. En tiedä miksi aamutakki ei ole niin kiva. :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.