Watch the watch

13.9.2015

Oi että mikä sunnuntai! Mieli halajaisi lähteä lenkkiseuran kanssa lenkille, mutta kyllä näin aamupäivästä taitaa Habitare viedä pidemmän korren. Jääköön siis lenkki illan ohjelmaan ja yritän motivoida itseni lähtemään ihan itsekseni urheilun pariin. Se on tylsää, mutta se mieletön hyvän olon fiilis on vaan niin palkitsevaa, että yritetään.. 

Kiitos hei kaikille eilisen postauksen kommentoijille! Olen lukenut ne hyvinkin huolella ja saanut ihan mielettömiä vinkkejä aiheeseen moneltakin perspektiiviltä, niin puhdistukseen kuin siihenkin, miten kannattaisi menetellä. Tylsä ja vastenmielinen aihe tuoda tänne blogiin, mutta pitkän harkinnan tuloksena katsoin sen kuitenkin olevan paikallaan. Maailman murheet on niin paljon suurempaa sorttia, ja vaikka joka ikinen sekuntti tapahtuu maailmassa uskomattoman paljon pahaa, ei isot yrityksen siitä huolimatta saa kohdella kuluttajia ylimielisesti. Ei nekään aiheet saa jäädä varjoon. Minä en todellakaan kertonut Zaralle ottavani asiaa julkiseen keskusteluun, koska kyllähän kuluttajan oikeuksien täytyy olla itsestäänselvyys ihan kaikille, ilman uhkakuvaa julkiseen keskusteluun nostamisesta. Sen pitää olla yrityksen dee-än-aassa. Tiesin kyllä, että raflaavalla otsakkeella saan paljon huomiota, mutta huh, olihan se suosittu teksti! Se pamahti supernopeasti kuukauden luetuimmaksi jutuksi ja koko viisivuotisen blogihistoriani kymmenen suosituimman postauksen joukkoon. 

No joo, ei jäädä siihen enää kiinni. 

Olen monta kertaa ollut aikeissa ja luvannut jo teillekin tehdä juttua kaikista rannekelloista, joita tällä hetkellä käytän. Tykkään ihan älyttömästi isoista korumaisista kelloista ja usein sellainen onkin ainoa koru, jota ranteessa käytän. Kaunis kello kyllä riittää yksinään koristamaan asua kuin asua. 

Minun kelloni ovat yhtä lukuunottamatta kaikki Michael Korsin. Se yksi on kokoelmani ruusukultainen  versio ja se on Kenneth Colen. Sen ostin muistaakseni Jumbon Timanttisilta ja se on muuten ainoa, jonka olen ostanut täältä Suomesta. Nellyllä* on muuten ihan mielettömän hyvä kattaus Michael Korsin kelloja, eli kurkkaappa vaikka tämä* tai tämä* vaihtoehto ihan peruskelloksi. 

Mutta nyt, minä suuntaan kulkuni Habitareen eli mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille <3! Huomenna maanantaina on luvassa taatusti mukava arvonta, eli olkaahan kuulolla:)

Tähdellä (*) merkatut linkit ovat kaupallisia linkkejä affiliate -kumppanini Nelly.com -sivuille.
1 kommentti:

  1. Upeita kelloja, Michael Korsin kelloista tykkään kovasti. Hirmuisesti ihastuin tuohon tummansiniseen kelloon. Täältäkin löytyy muutama kello, mutta siitä lähtien kun ranteeseen tuli Citizen Eco Drive Diamond en ole muita käyttänytkään. Kellossa ei ole pattereita, toimii valon voimalla, mikä on valtavan kätevää. Safiirilasi takaa sen ettei naarmuja tule, on aina siistissä kunnossa.

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.