Viikon tuotevinkit meikkaukseen

23.9.2015

Olin pari viikkoa sitten mielenkiintoisessa tilaisuudessa, kun Oriflame järjesti kivan tapahtuman heidän "showroomillaan" Salmisaaressa. Pääsin nimittäin tutustumaan heidän syksyn uutuusmeikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin ja samalla myös meikattavaksi. Instagramiin latasinkin muutaman kuvan tapahtumasta, klik

Odotin tilaisuutta innolla, koska en ollut rehellisesti sanottuna kuullut vuosiin koko merkistä. Äidillä oli meikkipussi täynnä Oriflamea silloin kun minä olin pikkutyttö, mutta minun aikuisiälläni kyseinen merkki ei vaan ollut osunut silmiini. En ollut tähän mennessä koskaan omistanut yhtäkään Oriflamen tuotetta.

Oriflame ei ole mikään pikkuputiikki, vaan se on itseasiassa ruotsalainen pörssinoteerattu yritys, joka pyörittää vuosittain noin 300 miljoonan euron liikevaihtoa. Ja sillä on toimintaa 60 eri maassa ympäri maailman. Oriflamen meikkejä voi ostaa joko netistä suoraan (klik) tai itsenäisten konsulttien välityksellä. Yleisimmin Oriflamen tuotteiden ostaminen tapahtuu niin, että työpaikkojen kahvihuoneissa on esite, josta sitten tilataan työporukan kesken. Työkaverit suosittelevat tuotteita toisilleen ja siitä se sitten lähtee. Koska jälleenmyynti tapahtuu vähintäänkin kustannustehokkaasti, on tuotteet varsin edullisia meille kuluttajille.

Olen siitä tilaisuudesta lähtien käyttänyt niitä meikkejä, joista meikkaaja Mervi Markkanen loihti minulle hyvin kauniin ja kevyen päivämeikin. Nostan niistä meikeistä kolme omaa suosikkiani teillekin, koska pystyn erittäin lämpimästi niitä suosittelemaan! 

Ensimmäisen suosituksen saa tämä Giordani Gold -sarjan Age Defying Foundation -meikkivoide. Se tulee myyntiin 2.10 eikä hinta päätä huimaa. Se tulee nimittäin olemaan supertarjouksessa hintaan 19,90 euroa (normaalisti 29 eur). Sen valkoinen tryffeliuute tasoittaa ihonväriä, se on puolipeittävä, luonnollinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Minun sävyni on Rose Beige. Tämä meikkivoide saa kyllä meikäläisen varauksettoman puoltoni jo ihan senkin tähden, että tänään viimeksi minulta kysyttiin, että olenko käynyt jossain kasvohoidossa, koska ihoni hehkuu niin kauniisti. No en ole.Toisen suositukseni on ihan huippu-uutuus, joka on myynnissä sekä nyt voimassa olevassa että 2.10  tulevassa uudessa esitteessä. Ja se on The ONE -sarjan Colour Unlimited -luomiväripuikko, jonka värivaihtoehdot voisin jokaisen ottaa omaan meikkipussiini. Eikä se maksa kuin 8,90 euroa (normaalisti 14 euroa). Se on siis kierrettävä kynä, jota ei tarvitse teroittaa. Se levittyy pehmeästi ja kuivuu intensiiviseksi väriksi eikä se leviä, suttaannu tai kerrostu luomivakoon. Ihan täydellinen luomiväri. Minun värini on Mauve Lava, mutta kuten kerroin, kaikki värit on aivan ihania! Katsokaa ihmeessä koko värisuora, klik.
Kolmas suosikkini kuuluu myös ylelliseen Oriflamen Giordani Gold -tuotelinjaan. Eli nämä aurinkopuuterihelmet on ensinnäkin todella kauniissa rasiassa (mikä tietystikään ei yksinään riitä) mutta lisäksi ne antaa poskille kauniin auringon hehkun ja kevyen hohteen. Ne tulee olemaan myös supertarjouksessa 2.10 ilmestyvässä uudessa esitteessä. Ihan täydellinen hehku ja puna yhdessä paketissa! Minun oma sävyni on Natural Peach.


Ihastuin Oriflamen meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin sen verran paljon, että ajattelin pyytää jonkun Oriflamen jälleenmyyjän kotiini vielä ennen joulua. Sellaiset pienimuotoiset pikkujoulubileet työkavereiden kesken, jossa syödään jotain kivaa pientä, kilistellään kuohuvaa ja puhutaan vähän kauneudenhoidosta:)

Kaikki tuotteet on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä vinkeistä. Meillä aina pyörii tuo kuvasto työpaikan pöydällä, mutta ei ole tullut tilattua, kun ei ole ollut oikein kokemusta, näiden suositusten myötä uskaltaudun tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, noin minäkin ajattelin ennenkuin pääsin tosiaan tutustumaan niihin hiukka tarkemmin:) Tutustu ihmeessä siihen kuvastoon, koska siellä on Vaikka Mitä! Nyt siellä pöydällä olevassa kuvastossa on nuo huippuluomivärit, joita kannattaa kyllä hamstrata itselleen. Niillä saa silmiin täydellisen häivytyksen:) Ja tosiaan, uusi kuvasto tulee 2.10 ja siitä löytyy sitten nuo kaksi muuta tuotetta. KAIKKI ylläolevat on tosiaan mun suosikkeja eli katohan erityisesti ne:) Kivaa iltaa Anu!

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.